![]() |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı:
|
|
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Canım pisim iyi niyetle kötü çekimler yapıyorsun . Canım hergünün seni üzmeden başlasın gibi .Bunun yerine sana sağlıklı mutlu başarılı iyi günler dilerim . Kendinize ve çevrenize dilekte bulunurken dikkat edin . Bende eskiden dua ederken kötülüklerden korunmak isterdim .Evren size kötülükten korunmak istediğiniz için önce kötülüğü verir sonrada sizi korur .Bu yüzden dualarınızda olumlu cümleler seçin Allahım bana ve sevdiklerime iyi gün göster.İyi günlerde iyi anlarda iyi insanlarla yaşama şansı ver gibi .Ben artık böyle dua ediyorum ve Özlem'ciğim senin hep şikayet ettiğin insanlarla karşışma riskim azaldı neredeyse yok gibi .Çocuklarımda iyi ve güzel arkadaşlıklar kuruyorlar.Olumlama yaparken veya konuşurken çok dikatli olun .Ben hayatımda ayıp günah yasak üçlemesine çok dikkat ediyorum ve bunlardaki kemikleşmiş kalıpları yıkmaya çalışıyorum .Bizler farkında olmadan ne çok olumsuzluk biriktirip kendimize çekmişiz.Hala kendimi olumsuz olumlama yaparken bulduğum zaman oluyor hemen iptal ediyorum sizlerede denemenizi tavsiye edrim .Benim hayatımda çok güzel değişimler yaşamama neden oldu umarım sizede faydası dokunur. kiss3 kiss3 |
|
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi tertemiz bir pazar sabahına merhaba thumbsanim . sabah 10,05 de açtım dükkanı utananadam . hemen komşular birikmiş tabi saat kaç özlem kizgin1 . sabah anneciğimle birlikte kahvaltı yaptım. taa anne annemin annesine kadar anlattı bana.eskiden annem herzamanki gibi erkenden kalkar, mis gibi yumurta, çay kokusu 'hadi kalkın gün öğle oldu, Meral,Özgür,Özlem....' ya ne kadar güzel günlerdi, kahvaltıda hep beraber sohbet ederdik. şimdi hala hep beraberiz ama eskisi gibi birlikte yemek yiyemiyoruz, hatta kimse kimsenin yüzünü görmüyo. çalış çalış çalış sad456 . muhasebecim her akşam ne işi olursa olsun 8 de evime giderim ben diyordu. aile bağları için akşam yemeği çok önemli. çocuklarım ve eşime zaman ayırmalıyım diyordu.biz kopuyomuyuz yaa emb23 |
|
|
Kocamannn bir iptalllllllllllllll neden evde kalalım demekki biz çok mutlu olacağız kiss3 |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Merhaba Özlem. actionsmile Günlüğünü takip ediyorum. Pozitif, içten, sıcak, azimli ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyorsun. Bunun için seni kutluyorum. alk78 Ticaret hayatındaki dileklerinie bir an evvel kavuşmanı diliyorum. Okuduğuma göre gayet başarılısın ve bu, devamının geleceğini gösteriyor. Ayrıca, periliece, pisii ve soycorox ile güzel bir enerji oluşturdunuz. super Bizler de bu enerjinizden üzerimize düşeni alıyoruz. İnşallah daha da güzel günleri de burada beraber paylaşırız. sung66 Sağlıcakla... actionsmile |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi bymehmet teşekkür ederim sana. ben de seni takip ediyorum. her bi mesajında, bütün olumlu cümlelerini aktarıyorsun mlk34 ve hepimize olumlamalarınla destek veriyorsun. nostalji bölümünde açtığın konuyu inceledim. çok hoşuma gitti doğrusu, teşekkür ederim paylaşımın için. çok da ilginç bir duygu oluşturdu bende. artık 2010 larda hayal ettim kendimi, hep beraber ve bu günleri andığımızı, filim şeridi gibi geçti gözümün önünden, sevgiyle kal kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:06 PM. |