Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki kızın GİZLİ ilişkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14620-iki-kizin-gizli-iliskisi.html)

ÖZLEMBOZ 15-11-2008 02:26 PM

Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi

Alıntı:

pisiii Nickli Üyeden Alıntı
actionsmile
günde 201 damacana satmanı diliyorum

her geçen gün seni üzmeden başarıyla çoğalmasını diliyorum cilgin897

vergi sorunun olmasın zabıta ile baş idea3ın derde girmesin diye diliyorum blissy

enerji elektirik zamları seni negatif etkilemesin buınuda diliyorum girlhaha

ee iktisadçının dileği bu olur dimi.

sen bakma o karamsar arkadaşa , girlhaha piyasa ile takıldığın bişi olursa ben sana olumlama yaparım ark5

canımın içi benim yaa. çok güldüm şimdi okuyunca 201 i hiç düşünmemiştim aa34 çook sevindim.. bi de danışman buldum kendime. oohhh valla.

ÖZLEMBOZ 15-11-2008 02:59 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Özlem'ciğim, günlüğün hayırlı olsun,
Çok farklı bir anlatımın var..Pozitif, insana ilham veren..Azmeden cümlelerin de pek çok kişiye rehber oluyor..
İş hayatında hedeflediğin bütün güzellikleri, başarıları yakalamanı diliyorum..
Boşver negatif düşünceli insanları.. Özel sektör gibisi yok.Rızkın 9/10 u ticaret denir.. Sen yoluna devam et.. super

Sevgiler.. kiss3

hoşgeldin thumbsanim . yeni bir konu açmayı düşünüyorum ilerde. çekim yasasının kanıtı diye 44 . ben inanıyorum,sizin gibi pozitif insanlar olduktan sonra çevremde 96

Mustang 16-11-2008 08:54 AM

Canım pisim iyi niyetle kötü çekimler yapıyorsun .
Canım hergünün seni üzmeden başlasın gibi .Bunun yerine sana sağlıklı mutlu başarılı iyi günler dilerim .
Kendinize ve çevrenize dilekte bulunurken dikkat edin .
Bende eskiden dua ederken kötülüklerden korunmak isterdim .Evren size kötülükten korunmak istediğiniz için önce kötülüğü verir sonrada sizi korur .Bu yüzden dualarınızda olumlu cümleler seçin Allahım bana ve sevdiklerime iyi gün göster.İyi günlerde iyi anlarda iyi insanlarla yaşama şansı ver gibi .Ben artık böyle dua ediyorum ve Özlem'ciğim senin hep şikayet ettiğin insanlarla karşışma riskim azaldı neredeyse yok gibi .Çocuklarımda iyi ve güzel arkadaşlıklar kuruyorlar.Olumlama yaparken veya konuşurken çok dikatli olun .Ben hayatımda ayıp günah yasak üçlemesine çok dikkat ediyorum ve bunlardaki kemikleşmiş kalıpları yıkmaya çalışıyorum .Bizler farkında olmadan ne çok olumsuzluk biriktirip kendimize çekmişiz.Hala kendimi olumsuz olumlama yaparken bulduğum zaman oluyor hemen iptal ediyorum sizlerede denemenizi tavsiye edrim .Benim hayatımda çok güzel değişimler yaşamama neden oldu umarım sizede faydası dokunur.

kiss3 kiss3

ÖZLEMBOZ 16-11-2008 12:12 PM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım pisim iyi niyetle kötü çekimler yapıyorsun .
Canım hergünün seni üzmeden başlasın gibi .Bunun yerine sana sağlıklı mutlu başarılı iyi günler dilerim .
Kendinize ve çevrenize dilekte bulunurken dikkat edin .
Bende eskiden dua ederken kötülüklerden korunmak isterdim .Evren size kötülükten korunmak istediğiniz için önce kötülüğü verir sonrada sizi korur .Bu yüzden dualarınızda olumlu cümleler seçin Allahım bana ve sevdiklerime iyi gün göster.İyi günlerde iyi anlarda iyi insanlarla yaşama şansı ver gibi .Ben artık böyle dua ediyorum ve Özlem'ciğim senin hep şikayet ettiğin insanlarla karşışma riskim azaldı neredeyse yok gibi .Çocuklarımda iyi ve güzel arkadaşlıklar kuruyorlar.Olumlama yaparken veya konuşurken çok dikatli olun .Ben hayatımda ayıp günah yasak üçlemesine çok dikkat ediyorum ve bunlardaki kemikleşmiş kalıpları yıkmaya çalışıyorum .Bizler farkında olmadan ne çok olumsuzluk biriktirip kendimize çekmişiz.Hala kendimi olumsuz olumlama yaparken bulduğum zaman oluyor hemen iptal ediyorum sizlerede denemenizi tavsiye edrim .Benim hayatımda çok güzel değişimler yaşamama neden oldu umarım sizede faydası dokunur.

kiss3 kiss3

ablam benim, yüreğine sağlık. umarım şimdiki hayatının kat kat fazla güzelini yaşarsın. ne kadar güzel! bilinçli bir annenin yetiştirdiği çocuklar, hayata tertemiz bakacak, senin de belirttiği gibi toplumun olumsuz kalıplaşmış olumsuz düşüncelerinden bağımsız görecekler hayatı.ben 17 yaşımda evlenecem diye tutturduğumda utananadam lisedeki rehber öğretmenim bana, sen daha kendini tanıyıp, yetişkin bir birey olmadıktan sonra çocuklarına ne verebileceğini düşünüyorsun demişti. aradan 8 sene geçmiş ve benim beynime kazındı söyledikleri. hala yetişkin görünümdeki çocuk ebeveynler var etrafımızda. umarım ilerde ben de senin gibi bilinçli bir şekilde yetiştiririm çocuklarımı ablacım ttli3

ÖZLEMBOZ 16-11-2008 12:39 PM

tertemiz bir pazar sabahına merhaba thumbsanim . sabah 10,05 de açtım dükkanı utananadam . hemen komşular birikmiş tabi saat kaç özlem kizgin1 . sabah anneciğimle birlikte kahvaltı yaptım. taa anne annemin annesine kadar anlattı bana.eskiden annem herzamanki gibi erkenden kalkar, mis gibi yumurta, çay kokusu 'hadi kalkın gün öğle oldu, Meral,Özgür,Özlem....' ya ne kadar güzel günlerdi, kahvaltıda hep beraber sohbet ederdik. şimdi hala hep beraberiz ama eskisi gibi birlikte yemek yiyemiyoruz, hatta kimse kimsenin yüzünü görmüyo. çalış çalış çalış sad456 . muhasebecim her akşam ne işi olursa olsun 8 de evime giderim ben diyordu. aile bağları için akşam yemeği çok önemli. çocuklarım ve eşime zaman ayırmalıyım diyordu.biz kopuyomuyuz yaa emb23

perilice58 16-11-2008 12:50 PM

Alıntı:

ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
tertemiz bir pazar sabahına merhaba thumbsanim . sabah 10,05 de açtım dükkanı utananadam . hemen komşular birikmiş tabi saat kaç özlem kizgin1 . sabah anneciğimle birlikte kahvaltı yaptım. taa anne annemin annesine kadar anlattı bana.eskiden annem herzamanki gibi erkenden kalkar, mis gibi yumurta, çay kokusu 'hadi kalkın gün öğle oldu, Meral,Özgür,Özlem....' ya ne kadar güzel günlerdi, kahvaltıda hep beraber sohbet ederdik. şimdi hala hep beraberiz ama eskisi gibi birlikte yemek yiyemiyoruz, hatta kimse kimsenin yüzünü görmüyo. çalış çalış çalış sad456 . muhasebecim her akşam ne işi olursa olsun 8 de evime giderim ben diyordu. aile bağları için akşam yemeği çok önemli. çocuklarım ve eşime zaman ayırmalıyım diyordu.biz kopuyomuyuz yaa emb23

Canım hayır kopmuyorsunuz tam tersine senin bizlerin yuma kurma zamanı geldi kendi çekirdek ailemizi oluşturmalıyız kardeşlerinde artık büyüdü bu açıdan bak oldumu olumsuzluklara serpil ablanın dediği gibi iptal de kiss3 bu arada parazarın güzel neşeli mutlu geçsin canım sevdiklerin yanında bol müşteriler sevgi saygı olsun hayatında

ÖZLEMBOZ 16-11-2008 01:47 PM

Alıntı:

perilice58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Canım hayır kopmuyorsunuz tam tersine senin bizlerin yuma kurma zamanı geldi kendi çekirdek ailemizi oluşturmalıyız kardeşlerinde artık büyüdü bu açıdan bak oldumu olumsuzluklara serpil ablanın dediği gibi iptal de kiss3 bu arada parazarın güzel neşeli mutlu geçsin canım sevdiklerin yanında bol müşteriler sevgi saygı olsun hayatında

perilicem biz evde kaldık smil56 . sana da iyi pazarlar diliyorum. neşemiz bol bol olsun canımm smiliyface

perilice58 16-11-2008 02:05 PM

Alıntı:

Alıntı:

perilice58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

perilicem biz evde kaldık smil56 . sana da iyi pazarlar diliyorum. neşemiz bol bol olsun canımm smiliyface

Kocamannn bir iptalllllllllllllll neden evde kalalım demekki biz çok mutlu olacağız kiss3

comte 16-11-2008 04:02 PM

Merhaba Özlem. actionsmile

Günlüğünü takip ediyorum.

Pozitif, içten, sıcak, azimli ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyorsun.

Bunun için seni kutluyorum. alk78

Ticaret hayatındaki dileklerinie bir an evvel kavuşmanı diliyorum.

Okuduğuma göre gayet başarılısın ve bu, devamının geleceğini gösteriyor.

Ayrıca, periliece, pisii ve soycorox ile güzel bir enerji oluşturdunuz. super

Bizler de bu enerjinizden üzerimize düşeni alıyoruz.

İnşallah daha da güzel günleri de burada beraber paylaşırız. sung66

Sağlıcakla... actionsmile

ÖZLEMBOZ 16-11-2008 04:39 PM

bymehmet teşekkür ederim sana. ben de seni takip ediyorum. her bi mesajında, bütün olumlu cümlelerini aktarıyorsun mlk34 ve hepimize olumlamalarınla destek veriyorsun. nostalji bölümünde açtığın konuyu inceledim. çok hoşuma gitti doğrusu, teşekkür ederim paylaşımın için. çok da ilginç bir duygu oluşturdu bende. artık 2010 larda hayal ettim kendimi, hep beraber ve bu günleri andığımızı, filim şeridi gibi geçti gözümün önünden, sevgiyle kal kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:06 PM.