![]() |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi alk78 canım benim tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim sana burdan şu bu demeye gerek yok zaten sen herşeyi nasıl yapacağını başaracağını biliyorsun sadece seni okumak ve hayat hikayenden ders çıkartmakla yetineceğe benziyom kiss3 herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı:
|
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi yanlış düşünüyorsun herkes kendi kaderini kendi çizer mesala ben kendimden örnek vereyim biz iki kızkardeşizdir benim üzerimde korumacılık rollerinden dolayı hep engellediler hep ben isteklerimi zorla aldım halen engel yokmu var olsun hayellerimden asla vazgeçmem sadece bana zaman kaybetmeme neden oluyorlar bana manevi yönden destekleri tam vermiş olsalardı herşey daha güzel olurdu ama burda bana bir de ödül verdiler zorluklar karşısında asla yıkılmadım çok esnek olabildim eger o isteğim olmadıysa tekrar masaya yatırırım tekrar planlar hazırlarım başka yerlerden kısmetlerimi araştırırım yani bana yaptıkları benim için çok büyük ödüldü gelelim diğer kardeşime ilk okuldan bu tarafa özel kurlar ne istediyse aldı benim işyerimde yazları çalıştı hanfendiye maaş bile verdim istediği zaman dersaneye gitti yani ne isterse sınırsızdı çünkü babam onun okumasını çok istiyordu o onun gözünde bir taneydi ve ben bunu açık şekilde yapmasına bile kızmadım kıskançlık bile yapmadım demekki onunda o şekildeymiş kısmeti dedimn öss sınavına ilk girişinde hiç unutmam tartışmamız olmuştu sizin gibi yıllarca girenler yüzünden bizim şanslarımız azalıyor demişti bende o esnada kızmakmı dersin yoo kızmamıştım bile benim dediğim kelime harfiyen şu şekilde idi sen önce sınava gir puanını alda sonra gel benimle konuş sen daha yenisin demiştim 6 yaşta küçüktür benden o yıl gene gizlice girdim tabiki babam beni araç görünce şoka girmişti khkh56 laf saya saya götürdü beni saat 7 de gireceğim okuldaydım ben orda tek bekledim annem tabiki babamı sinirlendirmemek için inememişti kızkardeşimin yanındaydı ikisi ama gelelim sonuca kızkardeşim hiç bir zaman bu kadar eğitime rağmen barajı aşamadı ben çalışmadan girmeme ragmen hep 4 yıllıkları kazandım istediğim yer gelmediği içinde yazmadım... Ama şu anki durumumuza bakıyomda bacım pes etti evlendi bir çocuğu var şu anda ikinciside geliyor hep bizim eve özlemle bakıyor ... Ben araç aldımmı kıskanıyor acayip kıskançlıkları çıktı ben ne yapabilirim ki değilmi sana imkan verildiğinde kullanmadın hayatını seçtin ben ise hayellerimin peşinde engellere ragmen halen gidiyom ve çok yol aştım inanki onun için bulunduğun yer sadece sana ait asla suçluluk duygusu hissetme o ailede sadece sen eyleme geçtin ve sadece sen alabildin her insan zorun üzerine yürümek bile istemezken sen herşeyden fedakarlık ederek risk alarak bu duruma geldin eger başarılı olmamış olsaydın nederlerdi sana değilmi bunlarıda düşün ve bulunduğun yer sadece sana ait canım benim ark5 |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi oyyy perilicem benim.saolasın su serptin içime.biraz zaman tanıyorum kendime. özlem'in ne kadar değerli olduğunu kanıtladığım zaman aşıcam bunları. şimdi bi şaşkınlık içindeyiz. düşünceler dağıldı onları toplayıp birleştirmeye çalışıyorum. |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi şu anda koruma kalkanı telkinini dinliyorum. ya enteresan olan bir şey var; telkinleri dinlemediğimde bi umutsuzluk hissediyorum, alışkanlık yaptı ben de. şaşkın ben ki hiç müzik dinlemem, aramam da. ama sabah dükkanı açar açmaz pc yi açıp akşam kapatana kadar dinliyorum. b456 bir sürü olumsuz insanla karşılaşıyorum akşama kadar. işler çok kötü diyolar, kriz var, piyasa kötü, esnaf ağlıyor. sadanim işler de gerçekten durgunluk var. benim de ödemelerim var ama nedense öyle bir huzur var ki içimde sanki her şey yolunda gidecek, ödemelerimi gününde yapcam. işlerim rast gidecek, hissediyorum. ttli3 şimdi benim ağlıyor olmam lazımdı. ağla eyvah ödeyebilecek miyim, ne olacak, daha mı kötü olacak, ne yapacaz, ortalığı iyi bi karıştırırdım. neyse ki artık telkinleri keşfettim ve sakinleştirici almış gibiyim. şaşkın zaten çevremde çok fazla olumsuz düşünen, negatif insanlar var ve olacak da. onları duymuyorum. dlckrn çünkü düşüncelerinin kendilerine ve çevrelerine ne kadar zarar verdiğini farkediyorum. |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Adaşım azmine hayran kaldım 956k Bizde ablamla ticarete atılmak bir yer açmak istiyorduk.Öylesine gezinirken günlüğüne bakasım geldi.İyiki de karşıma çıkmış yazdıkların çok hoşuma gitti benim.Ablamada okutucam bu gazla onu kimse tutamaz bisiklet |
kendimi burda kanıtlamam , amcımı insanlara anlatmmam 1 senemi aldı benim.1 sene boyunca eşotmanlarla gezdim dükkanda(biraz tutucu bir yerde olduğum için). gülmeyi unuttum sanki. aman yanlış anlaşılmayım diye. şimdi gelen çoğu müşterim tanıyor beni. aile gibi olduk... kesinlikle tavsiye ederim. bir çok insanla karşılaşıyorsun, bir çok kişiyi tanıyorsun. kendi adını oluşturuyorsun bir bakıma. güven kazanıyorsun en önemlisi daha ileri gitmen için zemin oluşturuyorsun..kendi mekanın oluyor, insanlar sana daha bi saygıyla yaklaşıyor.bakış açın genişliyor,yapabileceklerinin sınırı olmadığını biliyoruz,her istediğimiz bizim olacak biliyoruz, evren istediklerimizi oluşturacak.boş ver sınırları engellemeleri, kim tutar bizi (bizden başka!!!) |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi alk78 kiss3 96 Kızlar sizleri kutluyorum .Sizleri takip ediyorum ve azminizden dolayıve buradan bir çok kişiye örnek olmanızdan dolayı kutlarım .İyiki aramıza katıldınız ve bütün içtenliğinizle hikayenizi bizimle paylaştınız. kiss3 |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi teşekkür ederim Mustang ablam. ben ve özlem(içimdeki,artık konuşabildiğim güzel kız) burda,sizinle olmaktan çok mutluyuz.Burdaki ortam büyüleyici, hepiniz pozitif bakmaya niyetli,gelişime , değişime açık bireylersiniz. Ve biz bunun için en samimi halimizle, değişimimize, paylaşımımıza ortak ettik, özlem'in izniyle.. |
Şaka şaka ama sevindim birazcıkta olsa birşeyler yapabildiysem canısı ışığın bol olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM. |