![]() |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi bugün güne çok güzel başladım. smil56 . dünden planımı yaptım, sabah erken açıyorum dükkanı, akşamdan özleme kahvaltısı için bal,kaymak,muz,armut(iyisinden 44 ),bi de ton balığı(pek sever bizim kız) aldım.yatmadan önce güzel güzel hayallerimi canlandırdım gözümde. damacana sularımın gelişini, o an yaşadığım mutluluğu hissettim. günlük '200 damacana su satıyorum' defterime tam 831 kere yazmışım ard arda. sevincli . yazarken de çok güzel fikirler geldi aklıma. kim tutar beni. enerjim patlamak üzere içimde cilgin897 . artık gelsin sular ::) sabah kalktım gülümseyerek , güzel bi banyo, sonra saçlarını yaptım, güzelce giydirdim. ooo hava buz gibi. olsun, dükkan sıcacık olmuş. bugün işlerim iyi olsun, bol bol müşteri gelisin sung66 |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Özlem merhaba, kendinle içsel konuşmana bayıldım. çok yaratıcı bir şekilde ifade etmişsin. azminin ve çalışkanlığının karşılığını fazlasıyla alacağından eminim. bana da cesaret verdi çabaların... |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Özlemcim senin yazılarına bayılıyorum ya,sıcaklığın o içsel konuşmalarındaki kurgun falan çok güzel...Birşey yazdığında hemen ne yazmış,ne yazmış diye dalıyorum günlüğüne:) İşlerin bol olsun bugün canım...Bol kazançlar... kiss3 |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı:
çok olumsuz düşünen insan var ve bu beni çok rahatsız ediyordu önceden. şimdi rahatsız olmuyorum eskisi gibi. biraz önce su aldığım bi plasiyer geldi. su işine gireceğimden konu açıldı. hemen başladı anlatmaya.. bu iş çok zor bi iş, dışardan göründüğü gibi değil demesiyle lafı ağzına sıkıştırdım adamın. evet her işin zorluğu var ama ben kendime çok güveniyorum. iki sene önce hiçbir şeyim yoktu, bu işi de bilmiyordum, dışardan rahat gözüküyor her iş gibi. ama şimdiye kadar işlerim mucuzevi şekilde rast gitti. yürü ya kulum dedi derler ya. işte aynen öyle. daha da iyi olacak dedim. bu kendine güvenen Özlem'in karşısında söyleyecek tek sözü vardı, kazandırıyorsa ortak olalım dlckrn . gördün mü bana negatif enerji gönderirken ben bunu nasıl değiştirdim. tek sır kendine inanmakta thumbsanim sonrasında herkes bi şekilde inanıyor... |
|
|
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi derty burda olduğunu görünce yazmak istedim. harika bi blissyr cumartesi diliyorum özlem heyooooo yaşasın sevmek |
olumsuzluklar oluyor, ödemelerim var ama dün gece bolluğu hayal edip uyudum, parayı sevmem lazım gerçekten, hiç önemli değil diye düşünüyorum, acilen para canlısı biri olmam lazım şaşkın . dün bolluk düşündüm, bol para düşündüm, şimdi öğrendim ki esnafa o faiz kredi veriyorlarmış, 6 ay ödemesiz 3 ayda bir ödemeli. ama yine mi kredi, ks3 ben parayı çekecektim ama dusun dün hiç görüşmediğim bi arkadaşımla görüştüm msn de. aman yarabbi, sanki ezberlemiş gibi başaldı anlatmaya. özel sektöre karşıymış, zaten piyasa kötüymüş, işler düşükmüş,yeni iş yapılmazmış, felan filan. dlckrn ya ben nerden çekiyorum böyle olumsuz insanları hayatıma 4897 . tabi yine iyi bir performans sergiledi özlemcim, kendine güvenini , sabrını, olumsuz insanları duymadığını bir solukta anlattı ve iyi geceler deyip kapattı msn. dlckrn afferin Özleme, 25889 gereksiz adamlarlar, hayal hırsızları uzak gitsin.... onayi yok yok, iptal diyorum olumsuz düşüncelerimi. kendine gel özlem.. hayallerime konsantire oluyorum, nasıl mutlu olunur keşfettim ben. hayallerimi canlandırıyorum gözümde, hayal ettikçe yeni, değişik fikirler geliyor aklıma. hemen yazıyorum bi kenara. işime yarayacak ilerde . şimdi 831 kere yazmıştım 832,833,834 devam... 'günde 200 damacana su satıyorum.' gelse bi de sularım |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi actionsmile günde 201 damacana satmanı diliyorum her geçen gün seni üzmeden başarıyla çoğalmasını diliyorum cilgin897 vergi sorunun olmasın zabıta ile baş idea3ın derde girmesin diye diliyorum blissy enerji elektirik zamları seni negatif etkilemesin buınuda diliyorum girlhaha ee iktisadçının dileği bu olur dimi. sen bakma o karamsar arkadaşa , girlhaha piyasa ile takıldığın bişi olursa ben sana olumlama yaparım ark5 |
Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Özlem'ciğim, günlüğün hayırlı olsun, Çok farklı bir anlatımın var..Pozitif, insana ilham veren..Azmeden cümlelerin de pek çok kişiye rehber oluyor.. İş hayatında hedeflediğin bütün güzellikleri, başarıları yakalamanı diliyorum.. Boşver negatif düşünceli insanları.. Özel sektör gibisi yok.Rızkın 9/10 u ticaret denir.. Sen yoluna devam et.. super Sevgiler.. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:33 PM. |