Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki kızın GİZLİ ilişkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14620-iki-kizin-gizli-iliskisi.html)

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 01:10 PM

iki kızın GİZLİ ilişkisi

Mesaj üyemizin isteği üzerine silinmiştir...

O :Okuduğunuz içsel bir konuşmaydı, belki de keşifdi.Özlem izin verdiği için ve sizinle paylaştığım için çok mutluyum.Sizin huzurunuzda söz verdim.Paylaşımıma ortak etim sizi.Çünkü içimdeki mükemmel insana ÖZLEM’E ulaşmamda büyük emeğiniz var.Bana doğru olan yolu gösterdiniz, farkına varmamda yardımcı oldunuz.TEŞEKKÜR EDİYORUM.

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 02:55 PM

Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi

dün gece uyuyamadım.yatmadan önce hayal ablamın hazırladığı meditasyonu yapmıştım. önce annemi istedim yanımda. sonra annem gibi okşadım saçlarımı, tenime dokundum,yüzümü sevdim. içim eridi sanki. dün gece yakaladığım öyle bir duyguydu ki inanılmaz, sanki anlatsam büyü bozulacak gibi.

içimdeki özleme ilk defa bu kadar yakın oldum. onun sesini ilk defa bu kadar net duydum.hemen kalkıp konuşmaya başladım onunla.her konuştuğumu, onun anlattığı her şeyi yazdım ve bu yazı çıktı ortaya. hemen sabah ilk işim sizinle paylaşmak oldu. bu gerçekten büyük bir gelişme benim için ttli3

perilice58 12-11-2008 03:16 PM

çekim yasası meditasyonunumu utananadam

Belgin ∞ 12-11-2008 03:18 PM

Canım yerimiz belli olduğuna göre bende sana günlüğün hayırlı olsun diyebilirim artık.

İçsel konuşmaların hayatımızdaki yeri çok ayrı en azından benim için öyle.

Hayatında seni şimdiye kadar engelleyen içsel sesinle dost oluşunuzu kutluyorum sana ve en iyi dostuna sevgilerimi gönderiyorum. kiss3

Yakında bir olduğunuz,tek vücut haline geldiğiniz zamanki hislerini de burada bizimle paylaşırsın dilerim

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 03:20 PM

bu arada bu benim GÜNLÜĞÜM. deneyimlerimi sizinle paylaşmaya karar verdim ve redflowers a teşekkür ediyorum teşvikleri ve ilgisi için ttli3

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 03:22 PM

Alıntı:

perilice58 Nickli Üyeden Alıntı

evet çekim yasası meditasyonu. özür dilerim belirtmeyi unutmuşum. bana çok yardımcı oldu. şiddetle tavsiye ediyorum henüz denemediysen thumbsanim

perilice58 12-11-2008 03:34 PM

Alıntı:

ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

evet çekim yasası meditasyonu. özür dilerim belirtmeyi unutmuşum. bana çok yardımcı oldu. şiddetle tavsiye ediyorum henüz denemediysen thumbsanim

indirdimde akşam kendimle savaş verdim uygulayım uygulamayım denemekten zarar gelmez vs ama bu konuşmayı yataga yattığımda yaptığım için gözlerimi açtığımda sabah olmuştu utananadam

ÖZLEMBOZ canım günlüğün hayırlıolsun canım güzel haberlerini bekliyoz ve günlüğünü takip ediyoz k8908

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 03:37 PM

teşekkür ederim yanımda olduğunuz için. güzel gelişmelerle, sonuçlarla, başarılarla dolacak eminim.

perilice58 12-11-2008 03:44 PM

utananadam yazdığımı okuyumca sanki biri szi gözetliyor programı vardıya ona benzedi konişmam utananadam

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 04:01 PM

s45apk

Antuza 12-11-2008 05:23 PM

Günlüğün hayırlı olsun...Okudum iki kızın konuşmalarını,aklıma benim kızlar geldi:)
İnsanın içsel konuşmaları iyidir...Hiç aklına gelmeyecek şeyleri düşünmeni sağlar...Paylaşırsın artık burada... kiss3

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 06:07 PM

Sycorox teşekkür ederim.ne güzel bi şeyleri düşündürebilmişim.
ya ben lise yıllarımda günlük yazıyordum. günlük dediğim hergünümü düzenli anlattığım bir yazı değildi. hissettiğim an yazıyordum. bir çok sorunumu bu yazılarımda çözdüm.yazımın başlangıcında bir sürü sıkıntıdan sorundan bahsediyor, sonunda da hepsini çözüyordum.

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 07:09 PM

SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM KONUSU:

the secret kitabını ikinci defa okuyorum ve videosunu tekrar tekrar izliyorum. ben enerjiye bütün kalbimle inanıyorum. hayal ablamın hazırladığı çekim yasası meditasyonunu her akşam yapıyorum.

ben çocukken hep margarin kağıtlarını biriktirip, araba çıkar umuduyla postalardım.bol bol hayal kurardım. ileride bir arabam olsun, olsun da küçük olsun diye. hiç öyle bir maddi imkanım yoktu. o yüzden hep küçük araba hayali kurdum. şimdi bi uno'm var. tamamen tesadüf oldu bu arabaya sahip olmam. şimdi düşünüyorum ben bunu istediğim için oldu.

şu an 24 yaşındayım.20 yaşına kadar gecekonduda yaşadım .maddi sıkıntılar içinde büyüdüm.umudumu yitirdiğim anlar oldu. isyan ettiğim.neden sorusuna cevap bulamadığım. ama yılmadım hafta sonları marketlerde standlarda çalıştım. işportacılık yaptım çorap sattım , dart sattım, anketörlük yaptım. ünüverste öğrencilerinin,maddi sıkıntı çeken öğrencilere ders verdiği kollektif bir dersanede sınava hazırlandım. rehber öğretmenliğini çok istemiştim ama o dönemde, şimdi baktığımda hiç önemi olmayan sorunlar yaşadım.kazanamadım.

2 sene önce kredi çekip kuruyemiş dükkanı açtım. 3 ay sonra yine krediyle arabamı aldım.hiç bir güvencem olmadan, borcun altına girdim.şu an hala dükkan işletiyorum ve borçlarım bitti. bunu ben başardım.çok mücadele verdim çok çalıştım.öyle sadece istemekle olmadı. hep yeni adımlar attım.rakiplerim benim yeniliklerimi takip ettiler. herşeyin iyi olacağına inandım. bir şeylerin rast gideceğine hep inandım ve bu böyle de oldu. şimdi bunu anlatırken bile inanamıyorum aslında.herşeye sıfırdan başladım. 24 yaşındayım. kendime ait bir dükkanım ve arabam var. para kazanıyorum.hayatımı kazanıyorum.

şimdi aynı dükkan içinde extra gelir getirecek bir iş daha yapmak istiyorum. damacana su bayiliği aldım. bu piyasaya yeni çıkacak olan bir su.yerine gidip fabrikasını gördüm.henüz daha gelmedi sularım. çok heyecanlıyım. hedefim günde 200 damacana su satmak. hayal ediyorum şimdi. 'günde 200 damacana su satıyorum' bu kelimeyi defalarca ard arda yazdım. ilk suyun dükkana gelişini, tanıtımını yaptığımı, müşterilerimin suyu çok beğendiklerini, ard arda sparişlerin geldiğini , su satışımın çok kısa bir zamanda istediğim seviyeye çıktığını hissediyorum.

beni ilerlediğim yoldan caydırmak isteyen çok insan oldu. çok olumsuz kelimeler duydum. ama bunların hiç biri beni hayallerimden vazgeçiremez. yapamazsın, olmaz, çok zor diyenlere gülüyorum şimdi. çünkü bu tip insanların, kurdukları olumsuz senaryoların sadece çevrelerinde başarılı insanlar görmek istemedikleri için olduğunu görebiliyorum.bana negatif enerjilerini göndermelerine izin vermiyorum.

herkesin iyiliğini istiyorum bütün kalbimle.mutlu , neşeli, kendine, güvenen, olumlu insanlarla dolmasını istiyorum çevremin

şu anda sahip olduğum her şey için teşekkür ediyorum.bana iyi dileklerinizi, enerjinizi göndermenizi istiyorum. aranızda olduğum için çok mutluyum. bana manevi güç veriyorsunuz. kendime olan güvenim daha da artıyor. teşekkür ederim. teşekkür ederim. teşekkür ederim..

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 07:20 PM

günlüğümü ziyaret eden herkesin benim kim olduğumu tanımasını, amaçlarımı bilmesini istediğim için bu yazıyı bir de burda görmek istedim hih33

ÖZLEMBOZ 12-11-2008 07:38 PM

hımm bu da benim canım , ciğerim, özlemim
Mesaj üyemizin isteği üzerine silindi..

comte 12-11-2008 07:55 PM

Merhaba Özlem.

Günlüğün, hayırlı olsun. Güzel gelişmelerle dolsun.

http://trendtatil.com/wp-content/upl.../guestbook.gif

İçsel konuşmalarını bu şekilde bizimle paylaşmanı taktirle karşıladım.

Kendimizle barışık olmak için, içsel konuşmaların çok önemli bir yeri var.

Bunu çok güzel bir şekilde yapmışsın. super

Azmini ve girişimciliğini de ayrıca kutluyorum. 25889

Bu yaşantının, daha güzel, daha büyük gelişimler ve mutluluklar getirmesini diliyorum.

Sağlıcakla... actionsmile

stubborn 12-11-2008 07:58 PM

azmın zaferı denebılır senın için..ne kadar guzel yılmadan savasmıssın ve ıdeallerıne kavusmussun..tebrık edıoyrum arkadsım senı..kımsenın destegını almadan bı yerlere gelebılmek herkezın harcı degıldır...sen cekım yasasını çözmussun valla neseli56 neseli56 neseli56..insallah hersey dahda ıyıye gıder...araban unodan peugeotta 407 ye cıkar(ben satıyorumda:) art56art56 heheheeh reklamda yaptım hee s45apk

Antuza 12-11-2008 08:18 PM

Oyy Özlemcim çok hoşmuşsun valla...
Yazmak çok rahatlatır insanı...Benim burada günlüğüm var,bloğum var iki tane,birini sadece kendim görüyorum,diğeri herkeslere açık...Başucumda bir kara kaplı defterim var...Olumlamalarımı,hayallerimi,şükürlerimi yazıyorum günbegün...
Yazmak insana kendine bakmasını sağlıyor...Bazen öyle cümleler düşüyorki ellerden...Yazmayı bırakmayalım...Saçma bile olsa yazalım...

ÖZLEMBOZ 13-11-2008 12:42 PM

teşekkür ederim hepinize. bana umut veriyorsunuz.

koşuşturmalarım, telaşlarım, aman oldu mu olacak mı, alnımın akıyla çıkabilecek miyim, o kadar sorunun arasında unuttuğum bir şey vardı. minnettarlık duygusu.

ilk dükkanı açtığımda, içinde olduğum durumu hayatımın ilk ve son şansı, çok iyi değerlendirmeliyim diye düşünmüştüm. 'insanın hayatına bir veya iki defa böyle şans gelir' kalıbına takılmıştım. ne kadar kalıplaşmış ve yanlış bir düşünceymiş. insan kendi seçimleriyle, kendine güveniyle, kendine inanmasıyla şans yaratıyormuş.

Naim Süleymanoğlu piste çıkıyor. bütün dünya onu izliyor, acaba kaldırabilecek mi, yoksa.... işte öyle bir ruh hali, hala var bende. piste çıktım, beni tanıyan herkes izliyor, ben de izliyorum tabi. halteri avuçlarımın arasına aldım, sıkıca kavradım, yarıya kadar kaldırabildim ve devamı için çaba harcıyorum.

stubborn 13-11-2008 12:55 PM

Ozlemcım naımde kımmıs dl67 dl67 dl67 sen basarırsın bundan hiç şuphem yok benım...hatta tek elle krzm67 krzm67
İnandıgın surece basarırsın alk78 alk78

perilice58 13-11-2008 02:47 PM

alk78 canım benim tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim sana burdan şu bu demeye gerek yok zaten sen herşeyi nasıl yapacağını başaracağını biliyorsun sadece seni okumak ve hayat hikayenden ders çıkartmakla yetineceğe benziyom kiss3 herşey gönlünce olsun kiss3

ÖZLEMBOZ 13-11-2008 03:14 PM

Alıntı:

alk78 canım benim tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim sana burdan şu bu demeye gerek yok zaten sen herşeyi nasıl yapacağını başaracağını biliyorsun sadece seni okumak ve hayat hikayenden ders çıkartmakla yetineceğe benziyom kiss3 herşey gönlünce olsun kiss3

canım teşekkür ederim. ben bazen kendimi çok suçlu hissediyorum. sad456 belkide Özlem'in çok üstüne gidiyorum. haketmiyosun diyorum ona utananadam . halbuki ne kadar hakediyor, ne kadar emek veriyor, özveriyle çalışıyor. bakıyorum arkama, aileme. evin en küçüğüyüm ben ve onların sanki benden daha iyi durumda olmaları gerekiyor gibi böyle gereksiz bir suçluluk duyuyorum. çözemiyorum bunu sad456

perilice58 13-11-2008 03:35 PM

yanlış düşünüyorsun herkes kendi kaderini kendi çizer mesala ben kendimden örnek vereyim biz iki kızkardeşizdir benim üzerimde korumacılık rollerinden dolayı hep engellediler hep ben isteklerimi zorla aldım halen engel yokmu var olsun hayellerimden asla vazgeçmem sadece bana zaman kaybetmeme neden oluyorlar bana manevi yönden destekleri tam vermiş olsalardı herşey daha güzel olurdu ama burda bana bir de ödül verdiler zorluklar karşısında asla yıkılmadım çok esnek olabildim eger o isteğim olmadıysa tekrar masaya yatırırım tekrar planlar hazırlarım başka yerlerden kısmetlerimi araştırırım yani bana yaptıkları benim için çok büyük ödüldü gelelim diğer kardeşime ilk okuldan bu tarafa özel kurlar ne istediyse aldı benim işyerimde yazları çalıştı hanfendiye maaş bile verdim istediği zaman dersaneye gitti yani ne isterse sınırsızdı çünkü babam onun okumasını çok istiyordu o onun gözünde bir taneydi ve ben bunu açık şekilde yapmasına bile kızmadım kıskançlık bile yapmadım demekki onunda o şekildeymiş kısmeti dedimn öss sınavına ilk girişinde hiç unutmam tartışmamız olmuştu sizin gibi yıllarca girenler yüzünden bizim şanslarımız azalıyor demişti bende o esnada kızmakmı dersin yoo kızmamıştım bile benim dediğim kelime harfiyen şu şekilde idi sen önce sınava gir puanını alda sonra gel benimle konuş sen daha yenisin demiştim 6 yaşta küçüktür benden o yıl gene gizlice girdim tabiki babam beni araç görünce şoka girmişti khkh56 laf saya saya götürdü beni saat 7 de gireceğim okuldaydım ben orda tek bekledim annem tabiki babamı sinirlendirmemek için inememişti kızkardeşimin yanındaydı ikisi ama gelelim sonuca kızkardeşim hiç bir zaman bu kadar eğitime rağmen barajı aşamadı ben çalışmadan girmeme ragmen hep 4 yıllıkları kazandım istediğim yer gelmediği içinde yazmadım...

Ama şu anki durumumuza bakıyomda bacım pes etti evlendi bir çocuğu var şu anda ikinciside geliyor hep bizim eve özlemle bakıyor ... Ben araç aldımmı kıskanıyor acayip kıskançlıkları çıktı ben ne yapabilirim ki değilmi sana imkan verildiğinde kullanmadın hayatını seçtin ben ise hayellerimin peşinde engellere ragmen halen gidiyom ve çok yol aştım inanki onun için bulunduğun yer sadece sana ait asla suçluluk duygusu hissetme o ailede sadece sen eyleme geçtin ve sadece sen alabildin her insan zorun üzerine yürümek bile istemezken sen herşeyden fedakarlık ederek risk alarak bu duruma geldin eger başarılı olmamış olsaydın nederlerdi sana değilmi bunlarıda düşün ve bulunduğun yer sadece sana ait canım benim ark5

ÖZLEMBOZ 13-11-2008 04:08 PM

oyyy perilicem benim.saolasın su serptin içime.biraz zaman tanıyorum kendime. özlem'in ne kadar değerli olduğunu kanıtladığım zaman aşıcam bunları. şimdi bi şaşkınlık içindeyiz. düşünceler dağıldı onları toplayıp birleştirmeye çalışıyorum.

ÖZLEMBOZ 13-11-2008 06:11 PM

şu anda koruma kalkanı telkinini dinliyorum. ya enteresan olan bir şey var; telkinleri dinlemediğimde bi umutsuzluk hissediyorum, alışkanlık yaptı ben de. şaşkın ben ki hiç müzik dinlemem, aramam da. ama sabah dükkanı açar açmaz pc yi açıp akşam kapatana kadar dinliyorum. b456

bir sürü olumsuz insanla karşılaşıyorum akşama kadar. işler çok kötü diyolar, kriz var, piyasa kötü, esnaf ağlıyor. sadanim işler de gerçekten durgunluk var. benim de ödemelerim var ama nedense öyle bir huzur var ki içimde sanki her şey yolunda gidecek, ödemelerimi gününde yapcam. işlerim rast gidecek, hissediyorum. ttli3 şimdi benim ağlıyor olmam lazımdı. ağla eyvah ödeyebilecek miyim, ne olacak, daha mı kötü olacak, ne yapacaz, ortalığı iyi bi karıştırırdım. neyse ki artık telkinleri keşfettim ve sakinleştirici almış gibiyim. şaşkın

zaten çevremde çok fazla olumsuz düşünen, negatif insanlar var ve olacak da. onları duymuyorum. dlckrn çünkü düşüncelerinin kendilerine ve çevrelerine ne kadar zarar verdiğini farkediyorum.

ikizruh 13-11-2008 08:10 PM

Adaşım azmine hayran kaldım 956k Bizde ablamla ticarete atılmak bir yer açmak istiyorduk.Öylesine gezinirken günlüğüne bakasım geldi.İyiki de karşıma çıkmış yazdıkların çok hoşuma gitti benim.Ablamada okutucam bu gazla onu kimse tutamaz bisiklet

ÖZLEMBOZ 13-11-2008 08:54 PM

Alıntı:

nemesis Nickli Üyeden Alıntı
Adaşım azmine hayran kaldım 956k Bizde ablamla ticarete atılmak bir yer açmak istiyorduk.Öylesine gezinirken günlüğüne bakasım geldi.İyiki de karşıma çıkmış yazdıkların çok hoşuma gitti benim.Ablamada okutucam bu gazla onu kimse tutamaz bisiklet

canım yaaa. çok sevindim karşılaştığımıza. ben sana şöyle söyleyim, ticarete atılmam hayatımın en doğru kararıydı. bizim toplumumuzda kadınların yönetici ya da işletmeci olabileceğine inanmıyorlar. erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz nihayetinde. bugün hala içeri giren pazarlamacı yada plasiyerler, 'yetkili biriyle görüşebilir miyim' diye soruyorlar. benim diyorum.

kendimi burda kanıtlamam , amcımı insanlara anlatmmam 1 senemi aldı benim.1 sene boyunca eşotmanlarla gezdim dükkanda(biraz tutucu bir yerde olduğum için). gülmeyi unuttum sanki. aman yanlış anlaşılmayım diye. şimdi gelen çoğu müşterim tanıyor beni. aile gibi olduk...

kesinlikle tavsiye ederim. bir çok insanla karşılaşıyorsun, bir çok kişiyi tanıyorsun. kendi adını oluşturuyorsun bir bakıma. güven kazanıyorsun en önemlisi daha ileri gitmen için zemin oluşturuyorsun..kendi mekanın oluyor, insanlar sana daha bi saygıyla yaklaşıyor.bakış açın genişliyor,yapabileceklerinin sınırı olmadığını biliyoruz,her istediğimiz bizim olacak biliyoruz, evren istediklerimizi oluşturacak.boş ver sınırları engellemeleri, kim tutar bizi (bizden başka!!!)

Mustang 14-11-2008 08:53 AM

alk78 kiss3 96 Kızlar sizleri kutluyorum .Sizleri takip ediyorum ve azminizden dolayıve buradan bir çok kişiye örnek olmanızdan dolayı kutlarım .İyiki aramıza katıldınız ve bütün içtenliğinizle hikayenizi bizimle paylaştınız.

kiss3

ÖZLEMBOZ 14-11-2008 10:07 AM

teşekkür ederim Mustang ablam. ben ve özlem(içimdeki,artık konuşabildiğim güzel kız) burda,sizinle olmaktan çok mutluyuz.Burdaki ortam büyüleyici, hepiniz pozitif bakmaya niyetli,gelişime , değişime açık bireylersiniz. Ve biz bunun için en samimi halimizle, değişimimize, paylaşımımıza ortak ettik, özlem'in izniyle..

perilice58 14-11-2008 10:43 AM

Alıntı:

ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
oyyy perilicem benim.saolasın su serptin içime.biraz zaman tanıyorum kendime. özlem'in ne kadar değerli olduğunu kanıtladığım zaman aşıcam bunları. şimdi bi şaşkınlık içindeyiz. düşünceler dağıldı onları toplayıp birleştirmeye çalışıyorum.

dlckrn su mu serptim sadece dlckrn şelale olup akmalıydı dlckrn

Şaka şaka ama sevindim birazcıkta olsa birşeyler yapabildiysem canısı ışığın bol olsun

ÖZLEMBOZ 14-11-2008 10:45 AM

bugün güne çok güzel başladım. smil56 . dünden planımı yaptım, sabah erken açıyorum dükkanı, akşamdan özleme kahvaltısı için bal,kaymak,muz,armut(iyisinden 44 ),bi de ton balığı(pek sever bizim kız) aldım.yatmadan önce güzel güzel hayallerimi canlandırdım gözümde. damacana sularımın gelişini, o an yaşadığım mutluluğu hissettim. günlük '200 damacana su satıyorum' defterime tam 831 kere yazmışım ard arda. sevincli . yazarken de çok güzel fikirler geldi aklıma. kim tutar beni. enerjim patlamak üzere içimde cilgin897 . artık gelsin sular ::) sabah kalktım gülümseyerek , güzel bi banyo, sonra saçlarını yaptım, güzelce giydirdim. ooo hava buz gibi. olsun, dükkan sıcacık olmuş. bugün işlerim iyi olsun, bol bol müşteri gelisin sung66

azizeg1984 14-11-2008 12:33 PM

Özlem merhaba, kendinle içsel konuşmana bayıldım. çok yaratıcı bir şekilde ifade etmişsin. azminin ve çalışkanlığının karşılığını fazlasıyla alacağından eminim. bana da cesaret verdi çabaların...

Antuza 14-11-2008 12:50 PM

Özlemcim senin yazılarına bayılıyorum ya,sıcaklığın o içsel konuşmalarındaki kurgun falan çok güzel...Birşey yazdığında hemen ne yazmış,ne yazmış diye dalıyorum günlüğüne:)
İşlerin bol olsun bugün canım...Bol kazançlar... kiss3

ÖZLEMBOZ 14-11-2008 01:03 PM

Alıntı:

azizeg1984 Nickli Üyeden Alıntı
Özlem merhaba, kendinle içsel konuşmana bayıldım. çok yaratıcı bir şekilde ifade etmişsin. azminin ve çalışkanlığının karşılığını fazlasıyla alacağından eminim. bana da cesaret verdi çabaların...

hoş geldin ttli3 . benim bu içsel konuşmam aslında bir keşifti ve bunu keşfetmemde, telkinlerin ve hayal ablamın hazırladığı çekim yasası meditasyonu çok etkili oldu. burdaki insanların hepsi olumlu ve bu bana çok büyük moral veriyor...

çok olumsuz düşünen insan var ve bu beni çok rahatsız ediyordu önceden. şimdi rahatsız olmuyorum eskisi gibi. biraz önce su aldığım bi plasiyer geldi. su işine gireceğimden konu açıldı. hemen başladı anlatmaya.. bu iş çok zor bi iş, dışardan göründüğü gibi değil demesiyle lafı ağzına sıkıştırdım adamın. evet her işin zorluğu var ama ben kendime çok güveniyorum. iki sene önce hiçbir şeyim yoktu, bu işi de bilmiyordum, dışardan rahat gözüküyor her iş gibi. ama şimdiye kadar işlerim mucuzevi şekilde rast gitti. yürü ya kulum dedi derler ya. işte aynen öyle. daha da iyi olacak dedim. bu kendine güvenen Özlem'in karşısında söyleyecek tek sözü vardı, kazandırıyorsa ortak olalım dlckrn . gördün mü bana negatif enerji gönderirken ben bunu nasıl değiştirdim. tek sır kendine inanmakta thumbsanim sonrasında herkes bi şekilde inanıyor...

ÖZLEMBOZ 14-11-2008 01:15 PM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Özlemcim senin yazılarına bayılıyorum ya,sıcaklığın o içsel konuşmalarındaki kurgun falan çok güzel...Birşey yazdığında hemen ne yazmış,ne yazmış diye dalıyorum günlüğüne:)
İşlerin bol olsun bugün canım...Bol kazançlar... kiss3

sycorox canım benim. bana çok destek oluyorsunuz, çok duygulanıyorum, hepiniz var olun sapkal89 .

ÖZLEMBOZ 14-11-2008 01:24 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
özlemciğim yazdıklarını/ yaşadıklarını/yaptıklarını takdirle okuyorum tebrik ederim ablam..hep böyle devam et olurmu kiss3

ablacım sen sağol yaa. 96 meditasyondaki imgeleme sayesinde Özlem'in sesini duyabildim ve bu bana çok güzel bir başlangıç oldu, emeğine, yüreğine sağlık tekrar.

pisiii 15-11-2008 12:12 PM

derty burda olduğunu görünce yazmak istedim. harika bi blissyr cumartesi diliyorum özlem
heyooooo yaşasın sevmek

ÖZLEMBOZ 15-11-2008 01:23 PM

Alıntı:

pisiii Nickli Üyeden Alıntı
derty burda olduğunu görünce yazmak istedim. harika bi blissyr cumartesi diliyorum özlem
heyooooo yaşasın sevmek

canım benim, teşekkür ederim. işte burası benim yerim, evim , odam ttli3 .hoşgeldin . çok güzel bir cumartesi,anneciğimle uyudum dün gece, öyle bebek gibi hissediyorum şimdi, masum ttli3

olumsuzluklar oluyor, ödemelerim var ama dün gece bolluğu hayal edip uyudum, parayı sevmem lazım gerçekten, hiç önemli değil diye düşünüyorum, acilen para canlısı biri olmam lazım şaşkın .

dün bolluk düşündüm, bol para düşündüm, şimdi öğrendim ki esnafa o faiz kredi veriyorlarmış, 6 ay ödemesiz 3 ayda bir ödemeli. ama yine mi kredi, ks3 ben parayı çekecektim ama dusun

dün hiç görüşmediğim bi arkadaşımla görüştüm msn de. aman yarabbi, sanki ezberlemiş gibi başaldı anlatmaya. özel sektöre karşıymış, zaten piyasa kötüymüş, işler düşükmüş,yeni iş yapılmazmış, felan filan. dlckrn ya ben nerden çekiyorum böyle olumsuz insanları hayatıma 4897 . tabi yine iyi bir performans sergiledi özlemcim, kendine güvenini , sabrını, olumsuz insanları duymadığını bir solukta anlattı ve iyi geceler deyip kapattı msn. dlckrn afferin Özleme, 25889 gereksiz adamlarlar, hayal hırsızları uzak gitsin.... onayi

yok yok, iptal diyorum olumsuz düşüncelerimi. kendine gel özlem.. hayallerime konsantire oluyorum, nasıl mutlu olunur keşfettim ben. hayallerimi canlandırıyorum gözümde, hayal ettikçe yeni, değişik fikirler geliyor aklıma. hemen yazıyorum bi kenara. işime yarayacak ilerde . şimdi 831 kere yazmıştım 832,833,834 devam... 'günde 200 damacana su satıyorum.' gelse bi de sularım

pisiii 15-11-2008 01:30 PM

actionsmile
günde 201 damacana satmanı diliyorum

her geçen gün seni üzmeden başarıyla çoğalmasını diliyorum cilgin897

vergi sorunun olmasın zabıta ile baş idea3ın derde girmesin diye diliyorum blissy

enerji elektirik zamları seni negatif etkilemesin buınuda diliyorum girlhaha

ee iktisadçının dileği bu olur dimi.

sen bakma o karamsar arkadaşa , girlhaha piyasa ile takıldığın bişi olursa ben sana olumlama yaparım ark5

yeni bir hayat 15-11-2008 01:53 PM

Özlem'ciğim, günlüğün hayırlı olsun,
Çok farklı bir anlatımın var..Pozitif, insana ilham veren..Azmeden cümlelerin de pek çok kişiye rehber oluyor..
İş hayatında hedeflediğin bütün güzellikleri, başarıları yakalamanı diliyorum..
Boşver negatif düşünceli insanları.. Özel sektör gibisi yok.Rızkın 9/10 u ticaret denir.. Sen yoluna devam et.. super

Sevgiler.. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 PM.