![]() |
Huzura Yolculuk Her akşam, Yaslayacağım başımı penceremin camına Hüzün gölgelenecek gözlerimde Karanlığın soğuğunu hissedeceğim, tenim ürpererek … Yalnızlığımı yüreğimde acıtacağım, Bakacağım evlere, Camlara tek tük düşen ışıklara! . Yaşamlar düşleyeceğim hayallerimi avutan Yollar belki ıssız olacak baktığım o saatlerde… Bir sokak kedisinin, çöpleri karıştırırken ürkek haline takılacağım.. Sonbahar rüzgârlarının ıslığı dolanacak odamda Savrulacak yüreğim kuru yapraklar gibi.. Ya da kış olacak kim bilir! .. Omuzlarıma vuracak.. Cama yasladığım yanağımda donacak gözyaşlarım. Buğulanacak cam nefesimde.. Bir yıldız çizeceğim elimle öylesine.. Seni Seviyorum ‘diyeceğim fısıldayarak.. Gecelerde sen, Gecelerde ben, Saatler kaçı vuracak bilmiyorum.. Bildiğim, saatler seni vuracak. Sen olacaksın saniyeler de,dakikalar da.. Hep kanayacağım hasretinle.. ve hep ağlayacağım… Beyaz bir kağıda bir kaleme düşecek gölgelerimiz. Yazacağız sayfalar dolusu Ağırlığınca uykusuzluğa gem vuran saatlerde Düşüncelerimizi en sığ köşesinden çıkarıp Gözyaşlarımız da boğacağız kelimeleri İsyanlarımın sisli sokaklarında dolanacağım arsızca Beyaz bir gül tutacağım doğan şafağa Bir buse vereceğim dikenlere inat! Kan çanağı gözlerime umutları yerleştirip Seni bekleyeceğim ASKERİM… SENİ ÇOK SEVİYORUM ASKERİM… DOĞUM GÜNÜMDE YANIMDA OLAMASANDA SENİ YÜREĞİMİN DERİNLİKLERİNDE HİSSEDİYORUM BİTANEM BENİM ASIL DOĞUM GÜNÜM BANA GELDİĞİN GÜNDÜR... |
Ynt: Huzura Yolculuk Merhaba huzurr'cuğum; Biliyorum , bir saat geçirdiğimi,amaaa http://www.hizliresim.com/2008/9/11/218.gif http://www.hizliresim.com/2008/9/11/219.gif Doğum günün kutlu olsun.. happy6 Herşey gönlünce olsun.. Bu da pastan... actionsmile http://www.hizliresim.com/2008/9/11/222.gif smiliyface |
Ynt: Huzura Yolculuk merhaba huzur öncelikle günlüğün hayırlı olsun, ayrıca doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu senelere smiliyface http://www.sevgidenizi.com/dogumgunu/images/kart001.jpg |
Ynt: Huzura Yolculuk Doğumgünün kutlu olsun Bütün dileklerin gerçek olsun. İyi seneler. smiliyface |
Ynt: Huzura Yolculuk doğum günün kutlu mutlu ve huzurlu olsun ttli3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Ahh çok mutlu oldum blissy Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu özel günümde yalnız bırakmadığınız için geç olması hiç önemli değil cat3500 Hepinizi çok seviyorum kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk merhaba Huzurr Doğum günün kutlu olsun..Sevdiklerinle birlikte mutluluklar dilerim http://www.hizliresim.com/2008/9/11/4313.gif günlüğün hayırlı olsun. mutlu ve umut verici haberlerle dolsun. http://www.hizliresim.com/2008/9/11/4370.gif çok güzel bir başlık seçmişsin. Huzura yolculuğa çıkmış gibi hissettiriyor ttli3 http://www.hizliresim.com/2008/9/11/4344.gif |
Ynt: Huzura Yolculuk Teşekkür ederim sevgili sanemce inşallah hep beraber huzurlu bir yıl geçirmek dileğiyle Huzura yolculuğumda sizlerinde bana eşlik etmesi beni mutlu eder kiss3 kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Bende geç kalmışım Huzur'cum kusuruma bakma utananadam Doğum günün sana şans,sağlık ve adın gibi huzur getirsin. Günlüğün hayırlı olsun ve birbirinden güzel haberlerinle dolsun.Her haberin ışık saçsın yüreklere. Sevdiceğine de hayırlı teskereler olsun.Sayılı gün çabuk geçer. kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Teşekkür ederim redflowers'cım gecikmiş olması önemli değil yeterki gönüller bir olsun canım. Hepinizi seviyorum kiss3 kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk |
Ynt: Huzura Yolculuk Teşekkür ederim sevgili çiçek kiss3 kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Bugün loto oynadım smil56 Hadi hayırlısı bakalım inşallah tutar... Bakalım sezgi gücüm nekadar kuvvetli çekim yasasını doğru kullanabiliyormuyum bunların cevabını da görmüş olurum böylece... Çekiliş akşama ayy sabırsızlandım cilgin897 y789 |
Ynt: Huzura Yolculuk Umarım herşey istediğin gibi gerçekleşir huzur şans bu akşam senden yana olsun dileklerin kabul olsun...Ümidini yitirme ttli3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Teşekkür ederim canım benim için çekimlerinizi ve iki noktalarınızı bekliyorum ttli3 kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk [color=tomato][size=10pt][b][font=Verdana] Birgün gülersin Birgün ağlarsın Birgün bulursun kendini yerde... Ama belli olmaz Hayat bu inanılmaz Zenginde olsak aynı fakirde... Bir mucize tanrım bize Hayat biraz gülsün diye Günah değil ayıp nede Tanrım bize mucize Bir mucize tanrım bize Hayat biraz gülsün diye Günah değil ayıp nede Tanrım bize mucize Melekte olsak Şeytanda olsak Toprakta olsak aynı ateşte... Bir mucize tanrım bize Hayat biraz gülsün diye Günah değil ayıp nede Tanrım bize mucize... Bir mucize tanrım bize Hayat biraz gülsün diye Günah değil ayıp nede Tanrım bize mucize... emb23 |
Ynt: Huzura Yolculuk Neden hiçbir şey yapmak istemiyorum bugünlerde canım çok sıkılıyor hiç bişeyden tat alamıyorum kendimi motive etmek için farklı şeyler yapma planları kuruyorum sonra bir halsizlik bir isteksizlik beliriyor içimde ve vazgeçiyorum. Hayatım değişsin artık.............. |
Ynt: Huzura Yolculuk Hala hiç bir şey değişmedi yine o isteksiz halim sürüyor mutlu olmak içinde hiç bir çabam yok zaten halim yok çabalamaya birileri kolumdan tutup hadi artık kendine gel diyene kadar kalıcam galiba bu uyuz halimle. Oysa ki şu satırları güzel haberlerimle doldurmayı ne çok isterim. Ama söz veriyorum kendime bir haftaya kadar toplucam kendimi. Çıkmam lazım artık bu depresif halimden ara ara hep olurdu bu durgunluğum ama hiç bukadar uzun sürmezdi şöyle bir silkinsem iyi olacak... dunk56 |
Ynt: Huzura Yolculuk merhabalar huzurcum.. ark5 günlüğünün ve senin ismin ne kadar güzel böyle.. blissy huzur benim yaşamımın ana özetidir.. kilit kelimemdir.. super benim için çok büyük anlamı vardır.. her güne huzurlu olmayı seçerek başlarım.. ben ve sevdiklerimin her şeyi tam ve yerinde ise huzurlu olurum.. böylelikle tek seçim yapıp herkesi kapsama alanıma dahil ederim.. hadi senin bu harika günlüğünüde güzelliklerle dolduralım.. http://img181.imageshack.us/img181/8315/cicek2uy1.gif bir kaç gündür bekliyorum ha gayret diyerek içimden.. şimdi sıkıntı elbisesini çıkartıp mutluluk elbisesi ile güzel haberlerini duyuracak diye.. ttli3 niye sıkılıyorsun ? neyin olmadığı için sıkılıyorsun? bu sıkıntının geçmesi için neyin olması gerekir.. ? bu olması gerekenleri yaşamına nasıl dahil edebiliriz.. ? sıkıntın geçince ne olması gerekir yaşamında.. ? öncelikle güne mutlaka motivasyonlu başalmalıyız.. bunu alışkanlık haline getirene kadar kendimize plan yaparak bu çizelgede ki talimatlara uyabiliriz.. böylelikle tüh keşke sabah kalkınca şunuda yapsaydım demeyiz.. günün için küçük notlar yaz aynanın karşısına .. uyandığında görebileceğin yerlere... bunlar olumlamaların ya da sana enerji veren sevdiğin güzel sözler olabilir.. moralin çok bozuk bile olsa.. çook üzgün bile olsan mutlulukla güne başla.. başlayacak gücün yoksa da öyleymiş gibi davran.. aç perdelerini güneşi bulutu havayı doldur odana .. yüreğinin derinliklerinde selamla onları .. mutlaka hazırda seni güne hazırlayacak sevdiğin parçaların olsun.. bununla ilgili detayları çiçeğim in günlüğüne yazmıştım tatlım müsait olduğunda okuman için.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...83833#msg83833 kendini mutlu edecek şeyleri çıkar ortaya canım.. en sevdiğin görsel eşyanı uyandığında göreceğin bir yere koy.. gece yatarken bu gününün güzelliklerini bul çıkart ortaya ve yarının daha da güzel olacağını bilerek uyu.. şimdi şu anda yeniden seçimlerini yap.. üzerinden bir ışık seli aksın ve sıkıntılarını alıp toprak anaya pozitif duygulara dönüştürmek üzere götürsün.. sen kendini sev.. bir elinle diğer elini tut ve sev.. okşa kendi omzunu ve yürekten destekle kendini .. harika olduğunu.. mutlu huzurlu günler yaşamayı seçtiğini söyle.. her eylem ve düşüncemiz yarınımızın şekillenmesi için harekete geçiyor.. bunca şey bilirken nasıl yarınlarımızı heba ederiz.. elimizdeki en değerli olanı şimdiki zamanımızı nasıl boşa harcarız .. can sıkıntısının iki türlü etkisi vardır.. birinci etkisi gayet yapıcı ve bize de lazım olan yönüdür.. merak duygumuzu kamçılayarak yeni alanlara yönelmemizi yenilenmemizi sağlar.. ikincisi malesef gerekli olmayan tembelliğe iten yönüdür.. duygularımız bu yoğunluğa doğru çekildikçe kendimizden yaptıklarımızdan her şeyden bıkkınlık gelir ve bu bizi çıkmaz doğru götürür.. şimdi ne istediğimize karar verelim.. eğer yaşamının bu yönde gitmesinden dolayı oh ne rahat diyosan mesele yok.. ama içinde azıcıkta olsa rahat olmayan bir şeyler varsa haydi ver elini bize.. forumda illaki ilgini çeken bir başlık.. bir yazı.. bir film olmuştur.. enerjini değiştir.. yatırıma çevir yaptıklarını.. diğer arkadaşımızın günlüğünde anlattıklarımı da uygula.. a. huxley demiş ki; içindeki gerçek yolcu can sıkıntısının değerini bilir.. o, sınırsız ama kullanılamayan özgürlüğün ve yaratıcılığın sembolüdür.. thumbsanim istikbal göklerdedir.. sevincli actionsmile sevgiler.. |
Ynt: Huzura Yolculuk Canım ablacım öncelikle vaktini bana ayırıp elimden tutup yardım etmek istediğin için çok teşekkür ederim sana... kiss3 Şu anki sıkıntılarımın nelerden kaynaklandığını ve çözümlerini çok iyi biliyorum bunları aşmak benim için çok zor olacağını bilsemde başaracağıma inanıyorum tabiki sizlerin sayesinde. Forumumuzdaki yazılı bütün satırlar benim ilgimi her an çekiyor ve hepsini harfi harfine okuyorum. Fakat seninde söylediğin gibi "can sıkıntısının iki türlü etkisi vardır.." Şu son günlerde bendeki etkisi malesef "gerekli olmayan tembelliğe iten yönüdür.." oldu. Ne kadar çıkmaz içinde olsam da ben herzaman kendimde bir umut ışığı bulmuşumdur hep kendimi toparlayacağıma herşeyi düzeltecek gücümün olduğuna inanmışımdır. Sanırım en güzel yanım bu olsa gerek. Bu forumla tanışmak sizleri tanımak benim için büyük bir şans oldu. O değerli bilgilerinizden okadar çok fayda gördüm ki tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize bu güzel forumu yarattığınız için. 6 ay kadar süredir evle iş arasında mekik dokudum yaşadığım yer küçük olduğu için gidip kafa dağıtacak hiç bir yer yok artı herkes birbirini tanıyor ve arkasından konuşuyor. Aile baskısı, babasız büyümem bundan dolayı herkesin herşeyin içinde olması kendi kararlarımı kendim verememem ezik büyümem ve hiç arkadaşımın olmayışı beni bu sıkıntılara sokan nedenler içinde. Detaylara girecek olsam zaten satırlar yetmez buna... Şimdi birde herkesten gizli bir aşk yaşıyorum belki dünyanın en güzel duygularından biri aşk ve ben onu bile gizli yaşıyorum. Sırf birlikte olmak istediğim kişinin işi yok diye... O da askere gitti tamamen yalnız kaldım gizli bile olsa beni mutlu edecek kimse kalmadı. Bütün bu sıkıntılar birde bende sosyal fobiyi yarattı iyice içime kapandım hayatımı bom boş yaşıyorum desem yeridir vakit dolduruyorum sadece oysa ki ben böyle biri değilim içimde ne heyecanlar var kendimi bu duruma değil daha güzel şeylere layık görüyorum. Şimdi tek yapmam gereken çekim yasasını harekete geçirmek. Diyorum ya kendimi toplamanın vakti geldi... Ablacım verdiğin fikirler için yine teşekkür ederim hepsini uygulucam bugün uyandığımda odama güneşi ve bulutlu havayı doldurup onları selamlayarak başladım ve yüzüme kocaman bir gülücük yerleştirdim buna nekadar ihtiyacım varmış bilemezsin bütün fonksiyonlarım bir anda değişiverdi... Umarım çalıştığım yer bayram tatili nedeniyle önümüzdeki haftayı ful tatil ederler çekim yasasını bu yönde harekete geçirmeye çalışıyorum sizlerinde yardımı olursa sevinirim tatile gerçekten ihtiyacım var bir yerlere gitmesem bile evde kendime vakit ayırmaya çok ihtiyacım var bunu yakalayabilirsem herşey daha çabuk gelişecek ve ben daha çabuk kurtulucam bu durumdan. Ablacım hepinizin yanımda olduğunu ve bana herzaman destek olacağınızı biliyorum bu bana güç ve huzur veriyor. İyiki varsınız bu siteyle ve sizlerle tanıştıran tanrıma şükranlarımı sunuyorum 96 Hepinizi çok ama çok seviyorum kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Huzur'cum bu yazını okurken sankı benım 4 yıl önceki halim gelmişte yazmış gibi oldum.İnsanların yaşadıkları bazı problemler birbirine o kadar benziyor ki bunu hergün biraz daha anlıyorum.Yaşananlar aynı ama herkesin olaylara bakış açısı,gittiği yollar farklı oluyor.Kimisi battıkça batıyor,kimisi de gördüğü en ufak bir ışığa sarılıp onun peşinden gidiyor o ışık ona umut oluyor,karanlıklardan kurtarıyor. Hepimiz asıl cevherin içimizde olduğundan eminiz.Hayatımıza en büyük güzellikleri ve eğer karamsarsak en büyük üzüntüleri kendimize biz çekiyoruz.Ben geçmişime baktığımda aman allahım bunları kendime nasıl yapabildim diyorum halen.Benim için gücümün farkına varmam senin kadar kolay olmadı.Ben kendimi yeni yeni sindirebiliyorum içime.Yeni yeni yapabileceklerimin farkına varıyorum. Şuna canı gönülden inanmanı istiyorum.Aşmak gerçekten ama gerçekten zor değil.Bunu aynaya bakınca anlıyorsun.Aynada o bıkmaz,yılmaz gözlerinle karşı karşıya gelince ve onları gerçekten görünce insan hiç bir şeyin imkansız olmadığını anlıyor. Sen değişimi seçtin ve adımlar atıyorsun.Arada bir tabii ki gel-git lerimiz olacak,dinlenmek için biraz soluklanmak için bir kaldırım taşı,ama bir ağaç gölgesi,ya da bir insan yüreği lazım olacak.Bunların hiç biri yok diyorsan yanılıyorsun.İnsan en güzel kendi yüreğinde dinlenir,en sıcak kollar kendi kollarıdır sarıp sarmaladığı.Kendini sevmeyen biri başkasını sevmekten nasıl söz edebilir ki. Kendi içine dön,gerekiyorsa hesaplaş kendinle yüzleş.Ama asla yalan söyleme kendine ve asla çözümsüz ayrılma bu hesaplaşmadan. Unutma. Sorular nerdeyse cevaplar da oradadır. Sevgiler. |
Ynt: Huzura Yolculuk Haklısın Redflowers'cım işe burdan başlamalıyım... "Kendi içine dön,gerekiyorsa hesaplaş kendinle yüzleş.Ama asla yalan söyleme kendine ve asla çözümsüz ayrılma bu hesaplaşmadan." Birde cesaret gerekli... Bir şeyleri yapmadan evvel hep bunu yaparsam kötü bir insan olarakmı tanınırım insanları kırarmıyım ya herkes benim hakkımda kötü düşünüp beni utandırırsa yalnız kalırsam diye korkularım olmuştur bu da kendime güvensiz büyümemden kaynaklanıyor ve hala güvensiz olmaktan sad456 |
Ynt: Huzura Yolculuk huzurcum herkes bize iyi demez ki .. başkalarının bakış açısı .. ahlak anlayışı.. toplum yargısı bizden çok farklı olabilir.. bende yetişirken senin gibi küçük bir mahallede büyüdüm.. benimde yanımda ailem yoktu.. sadece anneannem.. bunun yarattığı sorunlar elbette oldu.. ama yaşamımda eksik olan her şey benim daha büyük hedefler kurmama sebep oldu.. o zamanlar çekim yasası olumlu düşünce gücü diye kavramlar cilt cilt kitaplar yoktu.. ama benim hep hayallerim ve o hayalalerimi gerçekleştirdiğine inandığım meleklerim vardı.. çok arkadaşım vardı.. ama onların yerine yaptıklarını üstlenmekten öyle çok yorulmuştum ki onlarla görüşmek yerine kendimle ve meleklerimle sohpet etmeyi tercih ederdim.. eğer kendimizi başarısız kılmak istiyorsak milyarlarca sebep bulabiliriz.. evet sayfalar yetmez anlatmaya ve bazen kelimelerde yetersiz kalır içimizdeki buruklukları anlatmaya.. peki niye güzel şeylerden bahsedelim hedeflerimiz olsun..içimizdeki olumsuz duygularımızı olumluya kanalize edelim dediğimizde aynı cömertliği sergileyip sayfalar dolusu yazamaz içimizdeki coşkuyu tarif edecek kelimeler bulmakta zorlanmayız.. demekki her ne kadar mutlu yaşamak istesekte pratiklerimizi mutsuz yaşam üzerine yaparız.. bu her iki durumda tek etken eleman vardır.. kendimiz.. forumda ki konuları takip ettiğine göre bir ucundan başlayacaksın ; önce telkinler.. mutlaka düzenli bir şekilde dinle.. sonra kısa sürede gerçekleşek kendi adına bir hedef belirle.. bir olumlama defteri al.. bilinçaltı bölümünden tezahür sanatını incele ve ilk dersi uygulamaya başla.. hedefinle ilgili olarak hayal ablanın çekim yasası meditasyonunuda sabah akşam uygula.. güne mutlaka gülümseyerek başla ve her yeni gün bana daha çok güzellik.. bolluk bereket ve huzur getiriyor .. mutlu yaşamayı seçiyorum de.. tüm bunları düzenli uygula.. yaşamında mutlaka güzel değişimler olacak sana söz veriyorum ama sende bana söz ver ve uygulamalarını yap.. ann landers demiş ki; eğer hayatınızda sevgi varsa; yok olan çok şeyin eksikliğini hissettirmez .. eğer hayatınızda sevgi yoksa; neye sahip olursanız olun yeterli gelmez.. ve huzurcum gerçek sevgi kendimizde olandır.. başkalarının bize gösterdiği değil.. şimdi yeniden başla ve önce kendini sev .. ark5 http://img151.imageshack.us/img151/3458/vcvcyr2.gifsevgiler.. |
Ynt: Huzura Yolculuk Ablacım telkinleri iki aydır dinliyorum fakat düzenli dinlemiyordum. Dün geceden itibaren düzenli bir şekilde dinlemeye başladım tezahür sanatı dersine bugün başlıyorum ve diğer bütün öğütlerini yerine getiriyorum değişiklikleri şimdiden hissetmeye başladım bile... sevincli Beni tekrardan kendime getirdiğin için ve beni yönlendirdiğin için sana nekadar teşekkür etsem azdır ablacım ark5 Sana söz veriyorum bu çabaları boşa çıkarmayacağım istekli ve kararlı bir şekilde bu yolda ilerleyip sonsuz huzura ulaşacağım. Öyle iyisiniz ki hiç bir karşılık beklemeden burada insanlara bir şekilde yardım etmeye çalışıyorsunuz yaralarına merhem oluyorsunuz yere düşeni herkes ezip geçerken siz o merhametli yardım elinizi uzatıyorsunuz ve bütün bunları karşılıksız yapıyorsunuz. Bizlerin burada bir araya gelmemize vesile olduğu için Atakan beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ttli3 Gelişmelerden haberdar edeceğim bütün güzellikler sizlerle olsun kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Merhabalar huzur,yazılarını bayağıdır okuyorum,şu son zamanlarda yaşadıklarının benim yaşadıklarımdan farkı olmadığını görüyorum,verdiğimiz şu iç savaş...Yenebileceğimize eminim senin kadar supera iki gün mutluluğun ardından hüsran olmamalı tüm çabalar onayi şaman ablanın tezahür sanatı dersine bende dün başladım gerçekten mükemmel vakit kaybetmeden başlamanı tavsiye ederim.Kendim gibi seninde güzel ve mutlu gelişmelerini görmek isterim ark5 herşeyin gönlünce istediğin güzellikte olması dileklerimle sevgiyle ve ışıkla kal kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Merhaba çiçeğim... Emin ol kararlı ve istekli olduğumuz sürece yeneceğiz bu durumu kendimizi seviyorsak gerçekten mutlu olmak istiyorsak çalışmaları asla bırakmamalıyız bıraktığımız an tekrar başa döneriz ve her seferinde biraz daha fazla yıpranırız. Seninde söylediğin gibi tezahür derslerine hemen başlamalıyım vakit kaybetmenin bir anlamı yok her saniyemiz çok değerli... Sevgiler... kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Aşkım askerden geldiii blissy thumbsanim cilgin897 wave ama yarın tekrar gitcekk b456 |
Ynt: Huzura Yolculuk Alıntı:
hayırlı teskereler...şimdiden allah kavuştursun canım... ark5 http://www.bizim-radyo.net/depo/asker.gif |
Ynt: Huzura Yolculuk gozunaydin huzur wave hayirli tezkereler |
Ynt: Huzura Yolculuk Harikayım muhteşemim mutluyum huzurluyum cilgin897 Niyemi hiiiç öyle olmak istiyorumda ondan işte bukadar basit iste ve ol. Sabah saat altıda kalktım güzel bir müzikle sonra meditasyonumu yaptım bütün pozitifleri depoladım ve dışarı çıktım işime geldim yüzümde güller açıyor ve hayat bana daha güzel bakıyor herşey yolunda gidiyor. Kalbimdeki bütün kırgınlıkları kızgınlıkları yok ettim kalbimden herkese sevgi ve huzur gönderdim gerçekten herşey çok daha mutluluk verici. Teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim... mlk34 |
Ynt: Huzura Yolculuk Son halim oldukça mükemmelmiş fakat o günden sonra unutkanlık yüzünden sıkıntılarım başladı. Yinede hayat iyi gidiyor ara sıra dalgalanmalar olsa da kendimi çabuk toparlıyorum. Monoton yaşantımdan nezaman kurtulurum bilmiyorum ama şu günüme şükürler olsun yüce mevlam bu durumu değiştirmek için bütün olanakları sağlamış. Tembellik yapmasam çok şeyi değiştirebilirim bunu biliyorum. Herşey kendimden kaynaklanıyor düşüncelerimi kararlarımı değiştirsem hayatımdaki birçok şeyin kendi isteğim doğrultusunda gerçekleşeceğini biliyorum şu anda bazı şeylere kalkışamasam da sonunda olacak biraz zamana ihtiyacım var ve o süre dolduğunda dünya tersine dönse benim önüme kimse geçemez. Heeyytt beee dl67 sevincli cilgin897 |
Ynt: Huzura Yolculuk Sonunda işten çıkarıldım fabrikanın durumu kötüye gitti ve benim gibi bir çok kişiyi çıkarttılar allah hepimizin yardımcısı olsun bunu da atlatırız... sad456 |
lütfen sıkma canını...bu kriz maalesef türkiyenin genelinde var...bunlarda atlatılcaktır mutlaka.... sad456 ama sen sürekli olumlu yönde onaylamalar yapmaya çalış canım... ttli3 bilinç altı çalışmalarını ihmal etme.... onayi daha iyinin seni bulabilmesi için bunun olması gerektiğini ve daha iyinin senin karşına en yakın zamanda hayrına olacak şekilde çıkacağını düşün... super her şeyin hayırlı olmasını diliyorum... hismiley |
Ynt: Huzura Yolculuk Yaşadığımız herşeyde bizler için bir hayır var huzurr; Demek ki önünde daha iyi bir iş fırsatı var ve böyle olması gerekiyordu..O yüzden hiç üzülüp kendini yorma.. Yaratan, yeni bir kapı açacaktır.. Sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Huzura Yolculuk Herşeyde bir hayır vardır diye düşün huzur,,,böylesi senin için daha iyi olacaktır karşına daha iyi bir iş çıkacaktır, unutma bir kapı kapanır bir kapı açılır sen yeterki umudunu kaybetme ve ayakta kal olumlu düşün herşey istediğin gibi ve gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Bir an bile yitirmedim zaten umudumu biliyorum ki herşeyi hayatıma kendim çekiyorum bugün yeni bir iş görüşmesine gittim olumlu karşılandım. Pazartesi gününe kadar işe alınıp alınmadığımı bildirecekler büyük ihtimalle pazartesi günü başlayacağım buna inanıyorum kiss3 |
Ynt: Huzura Yolculuk Biraz önce haberini aldım sevgilimin usta birliği şırnak akçaya çıkmış neutrali5 Allah hayırlısını versin tüm askerlerimiz için |
Ynt: Huzura Yolculuk Allah tüm askerlerimize yardımcı olsun. Sevgiline de hayırlı teskereler huzur neutrali5 Eşim de asker 3 ay kaldı teskeresine smiliyface |
|
Ynt: Huzura Yolculuk Sevdiğin için hayırlı tezkereler diliyorum huzurr, Sağlık ve huzur içinde görevini tamamlasın..http://www.hizliresim.com/2008/10/25/619.gif Bütün askerlerimiz de sağlıklı bir şekilde sevdiklerine kavuşsunlar inşaallah.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 PM. |