Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Huzura Yolculuk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/13498-huzura-yolculuk.html)

Işıldayan Safir 09-09-2010 12:17 PM

Cevap: Huzura Yolculuk

Arkadaşlar forumda büyük harfle yazı yazmak yasaktır. Dikkat ederseniz sevinirim.

Sevgilerimle. actionsmile

huzurr 02-03-2011 06:37 PM

Merhabalar arkadaşlar... Siteye sürekli yazamıyorum fakat yazıları takip etmeye çalışıyorum. Zaman zaman fikir alış verişinde bulunmak rahatlatıyor. Beş ay kadar önce sevgili shamanice özel mesaj göndermiştim bir konuda yardımcı olması için ama henüz dönmedi kendisi sanırım çok yoğun yada görmedi mesajımı. Çok sıkıntılı günler atlattım. Çok negatif düşüncelerim oldu şimdi pozitif olmaya çalışıyorum fakat yinede zaman zaman olumsuz durumlarla karşılaşıyorum. Bunun nedeni geçmişte düşündüğüm negatif düşünceler olabilirmi. Ne yapmalıyım aptal yerine koyuluyor olsamda eziliyor olsamda görmemezlikten gelip bu durumun değiştiğinimi düşünmeliyim. Bazen öyle durumlar oluyor ki tek yapacağın şey dua etmek oluyor. Bazı şeylerede cesaret edemiyorsun acaba düzelirmi umuduyla. Tek bildiğim bu durumun düzelmek zorunda olduğudur. Üstü kapalı bir şeyler anlatmaya çalıştım yorumlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler.

maviinci 02-03-2011 08:34 PM

Ne yapmalıyım aptal yerine koyuluyor olsamda eziliyor olsamda görmemezlikten gelip bu durumun değiştiğinimi düşünmeliyim.

Tam tersine, olması gerektiği gibi olmalısınız. Kendiniz olmalı, kendinizi ezdirmemelisiniz. Bunun dışında, herkes zor günlerden geçmiştir, böyle zamanlarda bizden beklenen pes etmek değil, sorun odaklı düşünmek değil, çözüme odaklanmaktır. Ancak bu durumda elimizdekilerle güzel bir sonuca ulaşabiliriz.
Eğer aşamayacağınızı düşlediğiniz sorunlarınız varsa bunu psikoterapist yardımıyla çözebilirsiniz. Ayrıca sitemizde telkinler var ve faydasını gören birçok insan var. Siz de telkinleri dinleyebilirsiniz.
Son olarak, kesin olarak güvenmediğiniz bir psikiyatra asla gitmemenizi tavsiye ederim zira bu durum sizi hiç tahmin etmediğiniz, istemediğiniz hallere sokuyor.. Sevgiyle kalın t678

huzurr 06-03-2011 12:05 PM

Arkadaşlar nerede bu forum dağıldımı herkes önceden bir konda birçok üyemizle fikir alış verişinde bulunuyorduk özellikle atakan bey sevgili shamanic sanemce belgin ve şuan adını sayamadığım bir çok değerli üyelerimiz... Sizler bu tür konularda artık uzmanlaşmış kişilersiniz düşüncelerinize ve yönlendirmelerinize ihtiyacı olan bir çok kişi var. Bir tek cümleniz bile kişiyi hayata bağlamaya ve cesaretlendirmeye yetiyor. Lütfen yalnız bırakmayın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:24 PM.