![]() |
Ynt: Huzura Yolculuk Hayırlı teskereler olsun,sevdiğine ve tüm askerlerimize smiliyface |
Ynt: Huzura Yolculuk Pompişle uğraşmaktan bir türlü nete girmeye fırsat bulamamıştım şükür kavuşturana smil56 Minik tavşanım hayatıma girdiğinden beri herşeyi unuttum nerdeyse kendimi bile diyebilirim çünkü çok şeker onu sevmeye doyamıyorum küçük bi bebek gibi bakıyorum ona ama bakımı çok yorucu hele titiz biriysen evde hayvan beslemek doğru değil çünkü heryeri kirletiyor ks3 tavşan olduğu için kıyamıyorum da kapalı kafesin içinde bırakmaya odamda serbest bırakıyorum sonra heryeri temizliyorum kutusuna koyunca doğaya da bırakamam çünkü çok küçük kediler köpekler kapıverir onu hemen bir başkasına versem onlarda muhtemelen kafesin içinde işkence edicekler zavallı hayvana soğuklarda dışarıya çıkarsam hasta olur diye korkuyorum yani hayvan besliyim derken problem oldu benim için herkes zevk alırken bana eziyet oldu keşke hiç almasaydım diyorum şimdi. Öyle böyle sanırım büyütücem onu bütün haylazlıklarına katlanıcam. İşsiz kaldığım şu günlerde arkadaş oldu bana bütün negatiflerimi alıveriyor onu bir öptüğüm zaman okadar yumuşak ki çok seviyorum onuuuu kiss3 Hayal ablacım seninle de görüşemedik bir türlü ama çok istiyorum gerçekten... |
Ynt: Huzura Yolculuk Oyy oyyy çok tatlıdır onlar yumuşacık olurlar ttli3 Küçükken bizde bakmıştık yalnız çok tuhaf hayvandı bizimki koltuğun altına yatağın altına izbe ne kadar yer varsa onun altına girerdi.Tavşan besleyince birşeyi farkettim bunların hep havuç yediklerini sanırdım ama bizim ki havucun suratına bakmazdı.Ama patatesle kıvırcığın delisiydi 44 Hayvan beslemek zordur ilgi ister bakım ister ama o tatlılıkları yok mu herşeye değer art56art56 |
Ynt: Huzura Yolculuk Aaa patates yediklerini hiç bilmiyordum bende veriyim bari minik yumurcağa bakalım yicekmi? Maydanoz delisidir kendisi 24 saat maydanoz yiyebilir ama gerçekten hiç havuc yemiyor ve aynen yatağın koltuğun altında arkasında dolaşıp duruyor yalnız tuvalet problemini çözemedik bir türlü kirletiyor etrafı hayatımda hiç temizlik yapmadığım kadar yaptım bu hafta kafayı yicem girlhaha tuvalet eğitimi alabiliyorlarmış ama ben veremedim bir türlü bilgisi tavsiyesi olan varsa lütfen bekliyorum... |
Ynt: Huzura Yolculuk Tuvalet Alışkanlığı Tavşanlar yaratılış itibariyle temiz hayvanlardır. Tuvalet alışkanlığı geliştirmesi çok kolaydır çünkü çişlerini hep aynı yere yapmayı tercih ederler. Bu içgüdüsel bir harekettir ve çişlerini yaptıkları yeri güvendikleri ve düşmanların onları çiş kokularından bulamayacağı bir yer olarak algılarlar. Bulundukları odada veya kafeste bir tuvalet kutusu bulunması gerekir. Sağlam bir plastik tas bu iş için yeterlidir. Bunun dışında biraz da tavşanların sindiriminden söz etmekte yarar var. Tavşanlar iki tür kaka yaparlar. Bunlardan bir tanesi küçük tanecikler halinde yapılan kakadır. Evet, bu meşhur “tavşan boku gibi, ne kokar ne bulaşır” sözüne konu olan meşhur kakadır. Tavşanın boyuna göre ufak misketler gibi görünürler ve hakikaten ne kokan ne bulaşırlar. Büyük bir kısmını tuvaletine yapar ama evinin etrafına da birkaç tane bırakabilir. Gün içinde sürekli üretim halindedirler ve gezdikleri yerlerde Hansel ve Graetel gibi minik kakalarını bırakabilirler. Kemirme alışkanlıkları gibi bu huyları da 1 yaşlarından sonra azalıyor. Diğer tür kaka ise yumuşak kakadır (Cecotropes). Bunu günde bir defa yaparlar ve bunu yaptıktan sonra tekrar yemeleri gerekmektedir. Yumuşak kaka tavşan için çok önemli besinler içerir ve bu geri yememesi halinde gıdasını almamış olur. Çoğunlukla yumuşak kakalarını direkt olarak arkalarından yalayarak aldıkları için ortalıkta yumuşak kakaya hiç rast gelmezseniz merak etmeyin. Tavşanlar çok fazla yeşillik ve sebze yediklerinde ishal olabilirler. Bu yukarıda bahsettiğim yumuşak kakadan farklıdır ve tavşanlar bunu tekrardan yemezler. Bu durumlarda sebzeyi kesip kuru ot, saman ve kuru mamaya geçmek gerekir. İshal bir iki gün içinde durmazsa hemen veterinere götürmekte yarar var. Tuvalet kutusu hakkında tavsiyeler: -- Kutunun yerini değiştirmeyin -- İçine kedi tuvaletlerinde kullanılan kokulu talaşlardan veya kumlardan koymayın, koku tavşanı şaşırtacak ve çişini başka yere yapmak isteyecektir. Ayrıca ince talaş ve kumların tavşanın sindirim sistemini bloke ettiği ve ölümüne yol açabileceği söyleniyor. -- Kutu içine gazete kağıdı yerleştirmek yeterlidir. Gazete kağıdı üzerine kağıt havlu da koyabilirsiniz. Gazete kağıdı üzerindeki boyalardan dolayı sağlık riski taşımaktadır ama emicilik olarak yeterlidir. -- Kutunun içindeki kağıdı her gün değiştirmek gerekir, yoksa oluşan koku sorun yaratabilir -- Kutuyu arada yıkarken asla ağır kimyasallar kullanmayın -- Tavşanlar temiz hayvanlardır ve tuvaletini değiştirmezseniz rahatsız olup tuvaletin etrafını kullanması muhtemeldir http://www.tavsan.org/tuvalet_topi_tuvalette.jpg Tuvalet alışkanlığı olmayan bir tavşanı nasıl alıştırırız? Tavşanlara tuvalet alışkanlığı kazandırmak çok kolaydır. Bu işin anahtarı da birkaç günlük gözlem ve deneme yanılma yöntemidir. Bu sırada dikkat edilecek bir nokta tuvalet alışkanlığı kazanana kadar tavşanın bildiği ve hep bulunduğu mekanlarda tutulması ve fazla yer değiştirilmemesidir. Tavşan nereye tuvaletini yapmak istediğine kendi karar verecek ve size bunu gösterecektir. Kutusunu buraya yerleştirince kendiliğinden kutuyu kullanmaya başlayacaktır. Bundan sonra yukarıda bulunan tavsiyelere uyarak tuvalet işini kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Eğer arada ufak kazalar olursa: Sakın kızıp bağırmayın ve çişleri hemen temizleyin. Eğer çiş yapılmış bölümü hemen silip kokuyu yok etmezseniz o noktaya tekrar çişini yapabilir. Veterinerden tuvalet eğitimi ile ilgili tavsiyeler: Veteriner Hekim İlgar Bey'in yazıp gönderdiği bu yazıyı da buraya eklemek istiyorum, çünkü çok güzel noktalara deyinmiş: "Tavşanlarda tuvalet eğitimi olur mu acaba diye bir çok kişi düşünebilir. Evet böyle bir eğitim verebilmek mümkün. Öncelikle burada tavşanımızın yaşı da önem kazanıyor. Tavşanlar 3 aylıktan önce aldıkları eğitimleri tam alamıyorlar. Yani iyi bir eğitimin verilebilmesi için tavşanımızın 3 aylık bir yaşı geçmesi gerekiyor. Bu yaştan önce tabii alıştırmalara devam etmeliyiz. Ama eğitimin sonuçlarını 3 aylık bir yaştan sonra alabiliriz. Tavşanlara tuvalet eğitimi verirken bilmemiz gereken bazı şeyler var. Tavşanlar stres olduklarında dışkılama eğilimi göstermektedirler. Onu kafesinin dışındayken fazla strese sokmamalıyız. Bize alışması için zaman tanımalıyız. Özellikle başlangıçta bize gelmekten, kucağa alınmaktan hoşlanmayabilirler. Bu yüzden o bize gelmeden, kucağımıza çıkmayı kendi istemeden onu zorlamamalıyız. Bir süre sonra zaten kendisi bize gelmeye çalışacaktır. Aksini yaptığımız sürece tavşanımız strese girecek ve olduğu bölgeye dışkılamaya çalışacaktır. Normalde tavşanlar kafeslerinde bir bölgeye tuvaletlerini yapma eğilimindedirler. Ona bir tuvalet kabı aldıktan sonra içine bir miktar talaş koymalısınız. Daha sonra kafesinin içindeki dışkıları bu kaba koyun. ayrıca bir kısım talaşı da idrarı ile ıslatarak bu tuvalet kabının içine koyun. Bu uygulamayı tuvalet kabına yapıncaya kadar uygulamalısınız. Tavşanınız ilk olarak size geldiğinde tuvalet eğitimini tam almadıkça, kafesinin dışarısında fazla dolaşmasına izin vermeyin. Mesela günlük olarak kafesinin kapısını açık bırakın 1-2 saat, kafesinden dışarı çıkması içinde onu zorlamayın, bırakın o istediği zaman dışarı çıksın. Tavşanınızın kafesinde de yemliği biraz yüksek bir yere takın. Yoksa tuvaletini bu kaba yapma eğilimine girebilir. Eğer tuvaletini buraya yapmaya başladı ise, bu kabı tuvalet kabı olarak kullanmaya devam edin. yem koymak için başka bir kap kullanmaya başlayın." |
Ynt: Huzura Yolculuk Teşekkür ederim yakamoz bu siteyi daha evvel defalarca okudum ve uyguladım fakat bir faydası olmadı şimdilik ama uygulamaya devam edicem belki tavşancık öğrenirde yormaz beni... ttli3 |
Ynt: Huzura Yolculuk 88a Pompişimi bugün gönderdim verdim başkalarına bakamadım evde çok kirletti heryeri vermek zorunda kaldım tek tesellim onu istediğim zaman gidip görebilmek canım benim okadar şekerdi ki öpmeye koklamaya doyamıyordum emb23 inşallah iyi bakarlar bebişime. Pompişim gitti ama aşkım bugün dağıtım iznine geldi onada doya doya sarılıp hasret gideremedim ama pazartesi günü görüşeceğiz iyiki geldi aşkım çok özlemiştim onu. Asıl askerlik şimdi başlıyor hayırlısıyla biz bugünleri de atlatacağız ve önümüzdeki yıl bu zamanlarda evli olacağız tüm benliğimle inanıyorum. mlk34 |
Ynt: Huzura Yolculuk Biraz evvel aile içi çatışmalardan biri daha yaşandı son noktayı ters bir şekilde ben koydum fakat artık hak ediyorlar çünkü yeterince ezmeyi başardılar... Telkinleri yeniden dinlemeye başladım artık gündüz dinliyorum sil baştan yaptım suçluluk ve ego güçlendiriciyi dinliyorum iki hafta boyunca sadece ikisini dinleyeceğim sonra diğerlerini ekleyeceğim yavaş yavaş... Etkileri konusunda henüz bir şey söyleyemeyeceğim zaten 3 gündür dinliyorum... Hafif bir baş ağrısı hissediyorum ama strestenmi telkinlerdenmi anlayamadım... |
Uzun zamandır uzak kaldım günlüğümden olumlu değişimlerimin olmasını bekledim ve evet gerçekten isteyince başaracağımı biliyordum. Şu anda değişimlerimin çok başında olsam bile bukadarı bile beni çizdiğim yolda devam etmem için yüreklendiriyor. Telkinlerimi her gün dinliyorum ama sadece gündüzleri. İşten ayrılmış olmamın çok faydasını gördüm diyebilirim. Hem telkinleri daha rahat dinleyebiliyorum hemde gelişimime daha fazla vakit ayırabiliyorum. Şimdi telkinlerin faydasını gördüğümü söylebilirim etkileri henüz çok yeni olsada insanlarla konuşurken eskisine nazaran daha rahatım ve daha düzgün cümleler kurabildiğimin farkına vardım. Bu benim için çok çok önemli bir gelişme. Bundan sonrası için ise herşey dahada iyi olacak ve ben bu sayfaları mutluluk haberleriyle dolduracağım. |
yeni başlangıçlar.. huzur cum .. güzel haberlerini aldığıma sevindim.. her son yepyeni bir başlangıçtır... işini değiştirdin.. forumumuz değişti.. teilkinlere bakış açın değişti.. tüm bu değişimlerin senin için harika başlangıçlar olsun.. hedeflerini kolaylıkla gerçekleştirmen dileklerimle.. http://img291.imageshack.us/img291/2...eroses1gd0.gif bütün büyük işler, küçük başlangıçlarla olur... cicero sevgiler.. ark5 |
Canım ablacım bu hayatımdaki gelişmelerde senin de katkın çok büyük sizin gibi meleklerle ve bu forumla tanıştığım için şükrediyorum biraz içim sıkılsa hemen buraya giriyorum ve sizlerin değerli yorumlarını okudukça kendime geliyorum. Artık çok huzurluyum sakinim ve herşey benim istediğim şekilde gelişiyor.... Bu arada ifadeleri ben göremiyorum sanırım nereye uçtu bunlar :)) |
merhabalar huzurcum ifadeleri görebilmen için ayarlarını yaptım.. bir mesaj yaz .. bak bakalım olmuş mu sevincli malum bende acemiyim daha.. emin olamadım doğru mu yaptım. y789 sevgiler.. |
Teşekkür ederim ablacım ifadeleri görebiliyorumkiss3 Sen yaparsında doğru olmazmı hiçttli3 Bu aralar sık giremiyorum siteye zaten yarında yolcuyum Tekirdağa... Canım kuzenimi çok özlemiştim bayramı onlarla geçireceğim iyi gelecek bu değişiklik bana. Bu arada telkinlerimin ve harika çekimlerimin tadını çıkartıyorum nezaman huzurlu ve mutlu olursam daha güzel şeyler yaşıyorum nezaman ki sinirlenip birilerine çatıyorum yine tabiki kötü bir şekilde onunda karşılığını alıyorum onun için herkesi affediyorum kimseye sinirlenmiyorum. Kendimi kötü hissettiğimde önce şöyle bir kendim gevşiyorum ışıkla dolduruyorum içimi sonra bulunduğum yeri kaplıyorum o ışıkla böylece yanımda olanlarda benimle birlikte gevşiyorlar onların kendi enerjimle bir anda sakinleştiklerini görmek çok eğlenceli oluyorsmil56 Geceleri de rüyalarımda korkularımla yüzleşiyorum mutlaka hergün birşeylerden korktuğumu görüyorum sanırım artık temizleniyor bilinçaltım Bir gün tam bir korkusuz kahraman olacağımsuper |
huzurrcum harika bir bayram tatili geçirmen dileklerimle.. kiss3 yaşama karşı bu güzel bakış açısını yakalamış olmandan dolayı çok mutluyum.. ark5 korkularını farkettikçe yeni anlaşmalar yap canım.. aşağıdaki link bu konuda sana yardımcı olacaktır.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ygulamaya.html http://www.gifanimasyon.com/gul4/45.gifsevgiler.. |
Nasıl özledim sizleri anlatamamsevincli Bir çıktım evden tam çıktım bir türlü dönemedim. Bayram tatilinin ardından annemin estetik ameliyatı derken hala kavuşamadım odama bilgisayarıma. Daha bugün taburcu oldu anneciğim hastaneden çok şükür ki sağlığı yerinde ve çok istediği bir şeye kavuştu mutluyum bu yüzden ama evimize öyle özlem duyuyorum ki odama yatağıma bilgisayarıma tez zamanda kavuşacağım inşallah. Tahminlerime göre on gün kadar sonra dönüyorum. Özledinizmi beni bakim haay789 Ama telkinlerimi dinleyemiyorum bir aydır fakat buna rağmen kendimdeki değişiklikleri hergün farkediyorumcilgin897 O çekindiğim insanlara karşı olan tavırlarıma şaşkınlıkla bakıyorum bir anda sergilediğim tavırlara ve de ağzımdan dökülen cümlelere hayretler ediyorumgirlhaha Şükürler olsun yaa bugünleridemi görecektim128956 Sosyal fobimide yenmeye başladım insanlarla konuşurken bir nebze daha rahatım. Evime bir kavuşabilsem bütün çalışmalarıma kaldığım yerden devam edeceğim ve bütün korkular yok olacaklar. Çok yorucu günler geçirdim son bir aydır yaşamıyor gibiyim ama çalışmalarımıda hergün biraz biraz yaptım. Ne kadar yorucu ve korkunç derecede sıkıcı günler geçirmiş olsamda kendimdeki ilerlemeleri gördükçe bu bana ilaç gibi geldi. Yalnız suçluluk duygusu üzerinde daha çok çalışma yapmam gerektiğini farkettim. Şamanic ablacım linkini yazdığın konuyu bile okumaya fırsatım olmadı. Şu anda da okadar uykusuz ve yorgunum ki sizleri çok özlediğim için yazmak istedim. Şimdi gidip uyuyup dinleniyim biraz. En kısa zamanda sizlere kavuşmak dileğiylemlk34 çok öpüyorummmkiss3 |
huzurumuz gelmiş.. http://www.baktabul.com/images/smilies/cnm.gif canım benim yarı hoşgeldin diyelim.. evine geçinceye kadar tender45 sevgili annene de acil şifalar dilerim tatlım.. arzuladığı gibi olmasına çok sevindim.. çarçabuk iyileştiğinin haberlerini bekliyoruz senden.. http://mailbox.gazetevatan.com/ekart/6.jpg dönünce sıkı takibe alırız seni.. çalışmadığın zamanların açığını kapatmak için..ark5 bazen böyle molalar vermekte iyidir .. yaptığımız çalışmaları test etmek için ki sen bu konuda çok fazla yol katettin.. bunun için de tebrik ederim tatlım.. her şeyin güzel gönlünce olması dileklerimle.. sevgiler.. actionsmile |
canım huzurcum hoşgeldin ....956k annen için geçmiş olsuun..umarım sonuç istediği gibi olmuştur... hepimiz için içsel olduğu kadar fiziksel değişikliklerde mutluluk vericidir... http://www.narmikan.org/upload/Image...cmis-olsun.jpg en kısa zaman da yorgunluklarını atıp tekrar yanımızda olman dileğiyle...actionsmile |
Sonunda evimdeyiiiimmderty Herkese yeniden merhabalar kucak dolusu sevgiler... O kadar mutluyum ki evime ve sizlere kavuştuğum için kelimelerle tarif edemem ancak gözlerimdeki ışıltılara bakarak anlayabilirsiniz cilgin897 Biricik sevgilimde şu anda yolda izne geliyor ona da kavuşuyorum ya artık değmeyin keyfimecat3500 Yarın çalışmalarıma da başlıyorum telkinlerime başlıyorum sevgili shamanic ablacığımın değerli bilgilerini tek tek okuyup hepsini uygulamaya koyulacağımark5 Acısıyla tatlısıyla geçirdiğim şu iki ayda kendimdeki gelişimleri bir bir gözlemleyebildim. Yaptığım çalışmaların hiç birinin boşa gitmediğini görmek beni çok mutlu etti ve önümde daha katetmem gereken çok yol olduğunu anladım. Anneciğimde sağlığına yavaş yavaş kavuşuyor allaha çok şükür. Çok çok daha iyi günler bizi bekliyor...cilgin897 |
sevgili huzur evine ve yanımıza tekrar hoşgeldin ark5 ne güzel haberlerle döndün 956k annen eskisinden daha sağlıklı olsun en kısa zamanda, gönülden diliyorum.. ayrıca gözün aydın diyeyim sevdiğini göreceğin için bizden ayrı kaldığın süreçte neler yaptığını da anlatırsın bir ara y789 http://img159.imageshack.us/img159/6349/flwst5.gif mutlulukların daim olsun canım ttli3 sevgiler actionsmile |
İyi dileklerin için teşekkür ederim sevgili sanemce ttli3 Sizlerden ayrı kaldığım süre içerisinde pek de iç açıcı şeyler yaşamadığım için anlatıpta üstelemek istemedim. Ama yinede özet geçebilirim tabi... Kurban Bayramında Tekirdağdaydım sonra anneciğimle birlikte Ankaradaydık onun ameliyatı için gittik. Annem üç yıl önce göğüs kanseriydi ve göğsünü almışlardı. Çok şükür üç yıl önce atlattı o hastalığı ve şimdi sapasağlam ama psikolojik olarak çok etkilenmişti bu durumundan dolayı kendini eksik bir insan gibi hissediyordu bunun için estetik ameliyat olmaya karar verdi. Çok zorlu bir ameliyat geçirdi karın bölgesinden yağ ve deri alınarak göğsünü yeniden yapılandırdılar. Böylelikle iki ameliyat geçirmiş oldu. İki hafta kadar hastanede kaldık sonra da çıktık ve her hafta kontrolleri oldu. Uzunca bir süre sağolsunlar teyzemlerin evinde konakladıkttli3 ama tabi hiç bir yer insanın kendi evi gibi olmuyor. Dün eve geldiğimde çılgın gibiydim mutluluktan cilgin897 İşte öyle Allah herkese sağlık versin çünkü herşeyin başı sağlık kendimize değer vermeliyiz önemsemeliyiz sıkıntıdan stresten uzak kalmalıyız bedenimizin ve ruhumuzun ihtiyaçlarına kulak vermeliyiz bir kez sağlık gittimi uğraş dur sonra günlerce aylarca hatta yıllarca bunu ben çok iyi yaşadım en illet hastalıkla savaş verdik ailecek hastanelerin soğuk yüzünü çok iyi bilirim gurbet ellerde bi hastalığın pencesinde iğrenç hastane kuyruklarında hele bir de sana kol kanat gerecek kimsen yoksa o kadar zor ki... Biz sağolsunlar teyzemlerin de desteğiyle atlattık allaha binlerce kez şükür... Artık hayatı yaşamanın onun tadına varmanın zamanı... Kurban bayramını da diğer teyzemlerle geçirdim onlarla birlikte oldukça gezme imkanı buldum İstanbulu Çanakkaleyi gezdim Çanakkale şehitliğine gittik gerçekten insanın tüylerini ürperten ve milli duygularını coşturan yerler gördüm. O gittiğim yerlerden bir kaç resim atarım siteye artık bir ara. |
çok şükür atlattınız huzur'cum.. Allah kimsenin başına vermesin.. en büyük hazinemiz sağlığımız.. ancak o kadar gereksiz şeylerle kendimizi üzüyor yıpratıyoruz ki... hayatın anlamını kavrayabilmemiz için illa hasta olmamız gerekmiyor.. kendimize, çevremize bir baksak ne büyük nimetlerle donatıldığımızı görebilsek, sahip olamadıklarımıza ağlamak yerine, sahip olduklarımıza şükran duyabiliriz.. canım Çanakkale benim memleketim olduğundanmıdır nedir, şehitliği gezdik fotoğraflar çektim deyince, sabırsızlandım y789özlemişim... bizlerle paylaşırsan sevinirim.. sevgiler actionsmile |
huzurcuğum, seni yeniden aramızda görmek ne güzel.956k. Anneciğinin yeniden sağlığına kavuşmasına çok sevindim.Bundan sonra hep birlikte sağlıklı ve huzurlu günler geçirirsiniz inşaallah. Hayatta yaşadığımız herşey bizler için..İyilikte,sağlıkta, hastalıkta kısacası yaşadıklarımızda bizim için ders alınacak şeyler var..Farkındalığımızın artması da bu yönümüzü geliştiriyor.. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum annen için.. Evine de, foruma da yeniden hoşgeldin canım..actionsmile |
hoşgeldin huzurcum.. ark5 http://i203.photobucket.com/albums/a...495c05ff7c.gif ne güzel bir enerji bu.. mesajlarından yüreğimize kadar yayıldısevincli maşallah... annem estetik ameliyat oldu dediğin zaman sevinmiştim.. bir kadının kendini iyi hissetmesi daima çok önemlidir.. bu kadar hassas bir konuda bu ameliyatın gerçekleşmesi ise sevincimi kat be kat arttırdı.. bu konuda kendisine destek olduğun için sana ve teyzenlere ne kadar teşekür etsek az tatlım.. iyi ki varsınız.. mutlu huzurlu sağlıklı güzel günlerinizin daim olması dileklerimle.. http://img266.imageshack.us/img266/7623/25ii6.gif sevgiler.. kiss3 |
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/1/2652.jpg Çanakkale Şehitler Abidesi Çanakkale Savaşları'nda vatan için çarpışarak hayatlarını kaybeden 253.000 şehidimizin anısına Morto Köyü önündeki Hisarlıktepe'nin üzerine yaptırılmıştır. Temeli 19 Nisan 1954 tarihinde atılmış ve 21 Ağustos 1960 tarihinde ziyarete açılmıştır. Yüksekliği 4170 cm'dir. Çanakkale şehitleri anısına yapılan anıtın altında Savaş Eserleri Müzesi bulunmaktadır. Abidenin girişinde sol tarafta ise TC Kültür Bakanlığı'nca 1992 yılında yaptırılan Çanakkale Şehitliği'nde vatanı savunmak için yurdumuzun her köşesinden gelip Çanakkale'de canlarını veren aziz şehitlerimiz huzur içinde dinlenmektedir. http://i0902.hizliresim.com/2009/2/1/2690.jpg “ Bu memleketin toprakları üzerinde kanlarını döken kahramanlar! Burada dost bir vatanın toprağındasınız. Huzur ve sükun içinde uyuyunuz. Sizler,Mehmetçiklerle yan yana koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlâtlarını harbe gönderen Analar! Göz yaşlarınızı dindiriniz. Evlâtlarınız bizim bağrımızdadır. Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat rahat uyuyacaklardır. Onlar, bu toprakta canlarını verdikten sonra artık bizim evlâtlarımız olmuşlardır.” Mustafa Kemal - 1934 Şehitlerimizin Mezarları http://i0902.hizliresim.com/2009/2/1/2781.jpg http://i0902.hizliresim.com/2009/2/1/2784.jpg http://i0902.hizliresim.com/2009/2/1/2786.jpg Topraklarımızda yatan ingilizler http://i0902.hizliresim.com/2009/2/1/2790.jpg Meçhul Asker http://i0902.hizliresim.com/2009/2/1/2799.jpg http://i0902.hizliresim.com/2009/2/1/2822.jpg Anzac Koyu http://i0902.hizliresim.com/2009/2/1/2828.jpg http://i0902.hizliresim.com/2009/2/1/2830.jpg http://i0902.hizliresim.com/2009/2/1/2843.jpg http://s1.yukle.tv/397_SNV80743_1632_x_1224_.jpghttp://s1.yukle.tv/397_SNV80743_1632_x_1224_.jpg |
Herkese yüreğimin taaaa derinlerinden sevgi ve ışığımı ve selamlarımı iletiyorumactionsmile Çoookk güzel haberlerle geldim yine ben ve tabiki yine bu güzel siteye minnettarlığımı iletmeden geçemeyeceğim... Şimdii güzel haberlerimi vermeye başlıyorum Ankaradan döndükten sonra kendimi sıkı bir çalışmaya tabi tuttum egzersizler telkinler olumlamalar farkında kalma çalışmaları ve bir bir güzel sonuçlarını almaya başladım. İki hafta kadar önce annemle aramızda bir tartışma geçti bunun üzerine annem benimle konuşmak istedi herhangi bir sıkıntım olup olmadığını sordu ve biz ilk kez ogün iki arkadaş gibi sohbet ettik geç kalınmış bir sohbetti ama olsun hiç gerçekleşmeyedebilirdi ama konuştuk. Ben yıllardır sakladığım gizli aşkımı ona bir çırpıda anlatıverdim.sevincli Tabi bu cesareti annem verdi bana güzellikle olgunlukla karşıladı. Benim artık bir birey olduğumu bir sevgilimin olmasının gayet normal olduğunu söyledi. Bundan sonrası için ondan habersiz birşey yapmamamı ve herşeyi ona anlatmamı istedi. Senin için yapmamı istediğin birşey varmı dedi ve ben şimdilik hiçbirşey olmadığını söyledim. Bu güzel diyalog mutluluktan beynime öyle bir kazındı ki anlatamam.y789 Şimdi gerçekten çok rahatım üzerimden bir yük kalktı sanki annemle paylaşabiliyorum herşeyimi. Gerçekten çok rahatlatıcı oluyor. Şimdide geçelim öbür habere. Annem ve babamın ayrı olduğunu sanırım daha önce yazmıştım. Ben bir yaşındayken ayrılmışlar ve annem taa ki bu zamana kadar evlenmeyi düşünmemiş. Bir hafta kadar önce bir talibi çıktı canım anneciğimingirlhaha ve ilk bana anlattı benim onayımı almak istedi ve bende ona "Hayatımızda çıkan fırsatları asla geri çevirmemeliyiz bu fırsat senin için dönüm noktası olabilir" dedim. (Dersimi iyi almışımaa34) O kişiyle tanışmasını ve bir süre flört etmesini söyledim eğerki o insanın yanında mutlu ve huzurlu olabiliyorsan evliliği de düşünürsün dedim. Sonra hepimiz tanıştık damat beyle y789 hepimizin kanı ısındı şimdiye kadar nerdeydin be adam şimdilik herşey gayet iyi gidiyor. Henüz birbirlerini tanıma aşamasındalar. Burası küçük bir şehir olduğu için dedikodu olmasın diye aramızda söz yapıcaz iki haftaya kadar. Canım anneciğim sonunda aradığı mutluluğa huzura kavuşacak sanırım onun adına öyle seviniyorum ki anlatamam yıllardır tek başına verdiği hayat mücadelesi sona erecek inşallah. Yıllarca evimizin hem erkeği hem kadını oldu maddi manevi çok sıkıntılarımıza katlandı sırtında taşıdığı ağır yükle eğildikçe eğildi canım annem ama artık onun için hayırlısıyla yeni bir hayat başlıyor özlemle hayalini kurduğu günler onu bekliyor. Annemin başlayacağı bu yeni hayattan hepimize birazda olsa pay düşüyor bizim içinde değişiklik olacak yeni insanlar tanıyacağız yeni yerler göreceğiz. Hepimiz için dönüm noktası olacak bu yeni yaşam tarzı. Bir söz vardır; "Hiçbir şeyi değiştirmezsen hiçbir şey değişmez." Ben bu site sayesinde çok şey öğrendim çok şey keşfettim hem kendim yararlandım hem etrafımdakileri yararlandırdım olumsuz düşünceyi hayatımızdan çıkartmaya çalıştım ve annemde bu sayede bu güzel günlere nail oldu. Yüce rabbim herkes için hayırlısını versin böyle mutlu günleri herkese yaşatmak nasip etsin. Bugünlükte benden bukadar yine güzel haberlerimle görüşmek üzere sevgi ile kalın...actionsmilekiss3 |
sevgili huzur ne güzel haberler bunlar 956k hani derlerya tüylerim ürperdi okurken diye, tüm hücrelerimle hissettim b456 annenle birbirinizi bulmanız, dayanışmanız, paylaştıklarınız muhteşem.. tek başına hem anne hem baba olarak çocuklarını yetiştirmek ne demek yaşamayan bilemez.. bu anlamda annenin yeni bir başlangıç yapması, senin ona destek olman, çok duygulandırdı beni.. yeni başlangıçlarınızda her şeyin çok güzel olmasını diliyorum yüreğimin en derinlerinden.. sevgilerimle kiss3 |
huzurr'cuğum, Annenle ilgili mutlu habere ben de çok sevindim.. Bundan sonraki yeni hayatının mutluluk ve huzurla geçmesini temenni ediyorum. Destek olarak olgun davrandığın için de seni tebrik ediyorum.. Mutluluğunuzun hep artması dileğiyle.. Sevgiler..kiss3 |
Cevap: Huzura Yolculuk Herkese yeniden merhaba... Uzun bir aradan sonra yeniden aranıza katılacak olmamdan mutluluk duyuyorum.En son güzel haberlerle bırakmışım sizleri ama o günden sonra şu ana kadar yaşadığım travmaları anlatabilecekmiyim bilmiyorum. Anlatıp yeniden yaşamak istemediğim için şimdilik kapatıyorum bu konuyu. İki gün önce in tihara teşebbüs ettim ama kurtardılar çok şükür hayattayım.Şimdi sitemizinde yardımıyla tekrardan hayat dolu günlerime dönmeyi umut ediyorum. Psikolojik tedaviye başaylayacağım ve telkinleri yeniden düzenli bir şekilde dinleyeceğim.Yüce rabbim bundan sonra bana iyi günler yaşatsın. Mutlu huzurlu hayat dolu günler artık beni bekliyor. |
Cevap: Huzura Yolculuk huzurr'cum,çok geçmiş olsun canım..sad456 Seni yeniden yanımızda hissetmek çok güzel..Oldukça iradeli birisin sen,böyle birşeye teşebbüs etmene şaşırdım..Üstelik de seni üstteki gibi delice seven biri varken.. Herneyse,artık yanımızdasın..Hayata yeniden başlama zamanı..956k Telkinleri yeniden dinlemeye başlamakla bence de çook iyi edersin kuzum..Ayrıca sitemize mutluluk telkini de eklendi..Bunu mutlaka dinlemelisin..Psikolojik tedavi alman gerekiyorsa,tabii ki bunu da atlatma.. Bizler yardıma ihtiyacın olduğunda daima yanındayız,bunu da sakın unutma.. İyi ki varsın ve bizlerlesin.. Sevgiler..http://i0912.hizliresim.com/2009/12/6/4616.gif |
Cevap: Huzura Yolculuk Alıntı:
en çok kendini sev...y789 tekrardan sana mutlu bir hayat diliyorum. |
Cevap: Huzura Yolculuk hayatınız bundan böyle güzelliklerle mutlulukla devam etsin iyiki varsınız |
Cevap: Huzura Yolculuk Sizlerin desteği bana huzur veriyor sizleri seviyorum hepinize teşekkürler... |
Cevap: Huzura Yolculuk Huzurcum ,yazdiklarini okudum canim bende bu siteye geldigim gun psikologuma bagiriyordum bana ilac verin ,artik dayanamiyorum diye ama ilk hafta telkinlerin sayesinde nefes almaya basladim canim lutfen kendine iyi bak, burasi cok samimi ve icten, hicbirinizi tanimiyorum ama cooook seviyorum .,bana inan sende cok seveceksin . |
Cevap: Huzura Yolculuk sevgili huzur umut ediyorumkı hayatından kötüleri silip yeni bir huzurlu bır hayata adım atmanı temennı ederım.. yasadıkların cok zor olmustur sana fakat hayat devam ediyor.. huzurlu gunlerın olması dileğmle. |
Cevap: Huzura Yolculuk Hayat insanları nerden nereye sürüklüyor son bir yılda neler yaşamışım hepsi bir flim şeridi gibi geçiyor gözlerimin önünden. Çok hızlı kararlar vermişim dolayısı ile çok şey yaşamışım. İyisiyle kötüsüyle bir yılı geride bırakmışım. 2009 yılı benim için küskünlükler kırgınlıklar ayrılıklar yılı olmuş ama sene biterken son anında hayatımla ilgili önemli bir karar aldım. Evlendim. Aralık ayında evlendim. Umuyorum ki bu evlilik bana mutluluk huzur getirir. Hayatımın küçük bir kısmını sizlerle paylaştım özel yaşantıma şahit oldunuz kimi zaman benimle üzüldünüz kimi zaman iyi hallerime sevindiniz. Şimdide benimle beraber yeni yaşantıma tanık olacaksınız sizlere içimi dökmek yaşadıklarımı sizinle paylaşmak bana büyük zevk veriyor. Şimdi verdiğim bu önemli karar benim bütün yaşantımı etkileyecek bunun için hiçbir şeyi riske atamam. Nasıl tabir etsem bilmiyorum ama dışardan bakıldığında kolay bir yaşantım yok. Cümleleri özenle seçerek olumlu cümleler kurmaya çalışıyorum. Her an aklımda kalbimde tek bir şey var her şey çok iyi ve dahada iyi olacak bunu tüm benliğime yaymaya çalışıyorum. Biliyorum ki buna inandığım sürece her şey istediğim gibi olacak. Buradan şuan hayatımda olan insanlara ve hayatımdan çıkarttığım insanlara seslenmek istiyorum duymasalar bile. Çoğunuzun kalbini kırdım haksızlıklar yaptım yanlışlar yaptım elbette sizlerde bana yaptınız ben sizleri affettim lütfen sizlerde beni affedin. Hayatta insanın başına her şey gelebiliyor çoğu zaman seçimlerimizi bilmeyerek yapıyoruz o an için doğru olanın o olduğunu düşünerek hareket ediyoruz sonradan yanlışın farkına varsak da herşey bitmiş oluyor. O noktada yapılması gereken şey bir sonraki doğruyu bulmak oluyor. Şu an bir sonraki doğrunun peşindeyim. Yaptığım ve yaşadığım şeylerden pişmanlık duymuyorum hiç bir zaman duymadımda. Çünkü herşey olması gerektiği gibi olur ve yaşadığımız şeyler bize biraz daha tecrübe katar. |
Cevap: Huzura Yolculuk Tarih 13.03.20010 İnsanın hiç aklında yokken takvime baktığında birden gözüne çarpar anılar canlanıverir ama mazide kalmıştır artık kimbilir kaç kez daha hatırlanır ve sonra unutulur artık bir anlamı kalmamışsa... Karşılaşırsın bazen geçmişten gelenle ama yok gibidir olmamış gibi şaşkına düşersin hayalmiydi diye. Kimbilir bu duyguları kaç kez daha yaşar insan hayatında bir şey isteyip onu yaşarken bir başka şeye sahip olmak sahip olduklarının ağırlığını taşıyabilmek bazı kararlar alabilmek ve aldığın kararların arkasında durabilmek tüm bunlar insanı güçlendirir fakat doğru yolu bulabilmek en zor olanıdır. |
Cevap: Huzura Yolculuk Huzurr cum kötü günler geçirmişsin. Ama atlamna sevindim. Kendin de söylemişsin zaten: Onlar geride kaldı. 2009 u affet salıvergitsin. 2010 SENİN YILIN OLSUN. |
|
IZSIZ ADAM (FİLMİ)OLDU. BU SEVGININ SONU. |
TARİH 10.09.2010 Bu mübarek günde doğum gününü şimdiden kutlarım. Yüce mevlam yar ve yardımcın olsun. Allah yüreğinde gönlünde kalbinde iyilik... Ve uyanınca yanında kim varsa Allah uzun ömürler versin... (AMİN) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:24 PM. |