![]() |
Ynt: BERK'in Günlüğü bugünlerde duygusal bir dalgalanma içindeyim... 4897 2007 temmuz günleri aklıma geliyo bazen... ama nedense etkilemiyo... Yani tebbessümle hatırlıyorum... Bide böyle o zamanlardan bir şarkı çaldığında o günlere gidiyor insan... günüm gayet güzel geçiyo... Verimli ders çalışıyorum kendime moral depoluyorum Sabahtan ekşama kadar ego ve sınav heyecanı çalıyor... sınava 11 gün var... hepinizi seviyorum... |
Ynt: BERK'in Günlüğü merhaba arkadaslar.... Bugün harikaydım... tüm gece telkinler açıktı ve çok net ve güzel rüyalar gördüm... verimli ders çalıştım... Sınava odaklanmış durumdayım... hepinizi seviyorum... iyi geceler |
Ynt: BERK'in Günlüğü merhaba berk kolay gelsin sana, sınava çalışıyormuşsun, başarılar super . cilgin897 başaracaksın (bak bu smiley berk diyor ama amerikan yapımı olduğu için amerikan aksanlı biraz) smil56 |
Ynt: BERK'in Günlüğü TŞK edewrim caribbean... benimle beraber tüm Tüm DGS yer giricek arkadaslarıma başarılar diliyorummm.. Umarım hayallerinde okulları kazanırlar... ve o sevinci yaşarlar |
Ynt: BERK'in Günlüğü Aramıza hoşgeldin Akın Berk senin gibi sorunlarına çözüm ürete bilen insanlar oldukça bizlerde umutla doluyoruz .Dilerim sınavı başarı ile geçersin ve haylin gerçek olur.Sana başarı ve umut dolu yarınlar dilerim. alk78 |
Ynt: BERK'in Günlüğü Sınav telkinlerine başladığımdan mıdır nedir... bugün çok agresiftim... hatta kendime çok güvenim bu gün biraz dalgalandı... ailem bendeki dalgalanmayı farketti... Bugün son hafta bitirmek üzere 15 deneme kitapçığı aldım... aldığım son kaynaklardı... haftaya hergün 3 deneme çözmeyi planlıyorum... telkinlere devam ediyorum... dalgalanmanın 9 gün içinde geçiceğini umuyorum... Çekim yasası çalışmalarımın maddi etkileri artmaya devam ediyor... Artık evde para konuşulmuyor... Ayrıca babamın aylığı %25 artmış... işte böyle bir gündü... hepinizi seviyorum... iyi geceler |
Ynt: BERK'in Günlüğü Bu arada tşk ederim serpil hanım... insan hayalleri olmadan yaşayamaz ben bunu anladım... |
Ynt: BERK'in Günlüğü Sabah uyanır uyanmaz kız arkadsasımla spora gittik. şimdi yeni geldim. Kabuslar artarak devam ediyor... Kazanmak istediğim okulla ilgili sıkıcı rüyalar görüyorum... Ama gün içinde gerekli motivasyonu sağlıyorum... bir nevi rüyalarımı bastırıyorum... bunun iyie işaret olduğunu biliyorum... sınava 7 gün kaldı... hepinzi çok seviyorum |
Ynt: BERK'in Günlüğü sınava son bir hafta... günde 500 soruya çıktım... ilk 200ü demin bitirdik... beynim yoruldu biraz dinlenmeliyim... kötü rüyalar hemen hemen bitti gibi... şimdi biraz dinlenmek istiyorum... sevgiler hismiley |
Ynt: BERK'in Günlüğü ne güzel işte :) demekki beynin kötü düşüncelerin büyük kısmını atmış..geriye ufak tefek son kalıntılar kalmış smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 PM. |