Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BERK'in Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/10468-berkin-gunlugu.html)

ziyaretcixy 28-06-2008 10:14 PM

BERK'in Günlüğü

Selam arkadaslar ben Akın berk Sürücü... telkinleri dinlemeye tam 3 ay önce başladım... Hipnomeditasyon ve çekim yasası üzerinde deneyimler yapıyorum... geldiğim noktayı anlamanız için kısa bir hikayemi paylaşıyorum ve bugünden itibaren hergün yazıcam super

...
14 Ağustos 2007... DGS sınavının açıklanacağı sabah... çok çalıştığın sınavda hacettepeyimi yoksa egeyimi kazandım diye düşünüyordum... TC kimliğimi girdim... evet kazanamamıştım... 120. olmuştum... ama kazanamamıştım... kahroldum... hemen kız arkadasımı aradım... "sana ihtiyacım var sınavı kazanamadım" dedim... beni terkettiğini söyledi... ailem beni bırakıp 1 ay tatile gitti... depresyon deil... tamamiyle bir tramvaydı... tam 10 ay kız arkadasım olmadı hiç bir kıza bakmadım... üzüntüden saçlarımın %60 ı döküldü...3 ay önce bu siteyle tanıştım... sabah akşam ego ve suçluluk dinledim... aynaya baktıkça dahamı güzel oluyodum ne... devam ettim... sonra moral buldukça kendine güven telkinleri dinledim... içimde dayanılmaz bir hırs vardı... mutluydum ama bu hesap kapatılmalıydı... geçen seneden daha iyi olmalıydım... ve 2 ay önce bir kitapçı rafında Kuantum fiziği ile ilgili bir kitap gördüm... "sahip olduğun evreni senin aklın şekillendiriyor" diyordu arkasında... ne demekti bu... 1 hafta boyunca sabahlara kadar araştırdım... elime bir kağıt kalem aldım hayatımdaki tüm önemli olayları yazdım... olan ve olmayan tüm isteklerimi... işte o an kafamda şimşekler çaktı... Herşey benim yüzümden olmuştu... bu konuda yazılan birkaç kitabı... secret başta olmak üzere, tüm herşeyi yakllaşık 3 kitap okudum sabaha kadar araştırdım... ilk yapmam gerekenin kafamdaki kötü düşünceleri atmak olduğunu biliyosum ama bu sitedeki telkinler sayesinde zorlanmadan başardım... ufak şeyleri deneyerek başladım... 50 YTL bir kız arkadasas gibi... ve ben artık bişeylerin farkındayım...

2 ayda neler deişti...
2 ay içinde Aileme miras kaldı... artık sürekli aranıytor soruluyorum... dökülen saçlareımın yerine daha sağlıklı saçlarım var, sınava hazırım ve geçen seneden daha iyiyim... izmirin en güzel kızıyla çıkıyorum thumbsanim... banka hesabımda bana yeticek kadar para var... daha bir çok şey... şimdi tek hayalim kaldı şu sınavı kazanmak... ama kazanıcağımı biliyorum... Aliemlemle aram çok iyi... beni terkeden kapımda ağladı... ne diyim artık... daha güzellerini burada paylaşmak dileğile

berk

ametist 28-06-2008 10:24 PM

Ynt: BERK'in Günlüğü

helal olsun ablam,kutluyorum seni . günlüğün de hayırlı olsun. sınavda istediğin yeri kazanacağına eminiz happy6 smiliyface
sevgiyle ,sağlıcakla smiliyface

TR-ance 28-06-2008 10:37 PM

Değişimin Ta Kendisisin.. Hayatında Değişimin Daim OLsun..

SevgiLer...

birmutluluk 28-06-2008 10:38 PM

günlüğüm hayırlı olsuun mutluluğun daim olsun ttli3 hismiley

dogan_blade 28-06-2008 10:42 PM

Berk biraz önce yazdım kısmenle aynı anda gönderdik galiba mesajım kayboldu smil56
günlüğün hayırlı olsun umarım hayatın istediğin gibi şekillenir,benimde kız arkadaş konusunda seninkine benzer yaşadıgım
olaylar oldu ,önemli olan bu gibi durumlarda yardım bulamazsan kendi kendine yardım edebilmek bunu sen yapmışsın tebrik ederim ,bir kız adama insanlığı için bakmıyorsa ondan zaten hayır gelmez . umarım günlüğüne hep güzel şeyler yazarsın
smiliyface

MuminOKAN 28-06-2008 10:50 PM

seni tebrik ediyorum. ark5 bu güzel gelişmeler gerçekten mutluluk verici. 8977
sınavıda çok rahat kazanacağına inanıyoruz.

değişimlerin, başarın ve mutlulukların daim olsun. super

comte 28-06-2008 11:02 PM

Merhaba Akın Berk. actionsmile

Öncelikle günlüğün hayırlı ve uğurlu olsun. super

Hayatta, öyle şeyler oluyor ki.

Ateş düştüğü yeri yakar derler ya. Senin yaşadığın acıları, senden başkası anlayamaz.

Hepimiz benzer acıları yaşadık.

Yılmayıp, araştırman, okuman ve hayatını değiştirmeye karar vermen.

İşte bütün bunlara vesile olacak birşeyler vardı ve yaşamışsın.

Bir kişiye, bir şeye bağlanmanın bedeli çok ağır olur bazen.

En güvendiğin insan kaybolur ortadan, sevgilinle bir günde iki yabancı olursun ve nedeni bile anlaşılamaz, paran olmaz, ailenle ilişkilerin bozulur vs.

Böyle uzar gider.

Ne kalır geriye. Bir sen bir de kendin. smiliyface

Sevgili konusunda her zaman için gelen daha iyisi olur. Para konusunda, yeni kazanılan para daha tatlı olur, yeni arkadaşlar ve yeni bir hayat yeniden doğmak gibi olur kısacası.

Bunları da başarmışsın zaten. 25889

Bir sınav kalmış, onu da kazandın bil şimdiden. art56art56

Seni kutluyor, hayatın boyunca mutlulukların ve arzularının her zaman, seninle olmasını diliyorum.

Sağlıcakla... hismiley

ziyaretcixy 29-06-2008 12:22 AM

ben bir bilgisayar programcısıyım binlerce web sitesi gördüm... üye oldum... Ama bu sitedeki kadar pozitif, iyi, şeker insanlar görmedim... Aradığım insanları buldum... Sizlerden aldığım güç sınavda yanımda olucak... hepinizi seviyorum...

imported_terra 29-06-2008 12:43 AM

Bravo hocam müthişsin böyle devam et. Benim de çekim yasası ile ilgili çelişkilerim vardı. Bu saatten sonra sanırım ben de bir şeyler istemeye başlayacağım. Önce bir kız arkadaş istiyim y789 biraz da para.

ziyaretcixy 29-06-2008 12:48 AM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
Bravo hocam müthişsin böyle devam et. Benim de çekim yasası ile ilgili çelişkilerim vardı. Bu saatten sonra sanırım ben de bir şeyler istemeye başlayacağım. Önce bir kız arkadaş istiyim y789 biraz da para.

iste dostum... istemenin sınırı yok... Hergün aynaya baktığında "Günaydın dünyanın en yakışıklı adamı" de... kendine aşık ol... sonra dünyanın geri kalanı sana aşık olsun... smil56

hayalayaz 29-06-2008 01:03 AM

ay daha o köpoğlusu sınavlar bitmedimi? sınavları icad edeni getirin gergefe gereyim..berkciğim dualarım ve enerjilerim seninle ablam..başaracağını biliyorum..

ziyaretcixy 29-06-2008 01:09 AM

actionsmile saol ablacım.. sizin gibi güzel insanların duasını almak yeter bana... sınavlar sadece araçtır... ben hayallerime ulaşmaktan vazgeçmiyorum...

ziyaretcixy 29-06-2008 12:12 PM

bugün kuzenimle şirinyer - konak arası uzun bir yürüyüş yapıcaz... maksat spor olsun sevgi yolundan DGS için bir kitap daha alıcam... baya bir kitap bitirdim... şimdi tasarı yayınlarının sarıbir kitabı var onu almayı südüşünüyorum sınava 15 gün kaldı anteramanlı olmam lazım... Dualarınızı eksit etmeyin gece görüşürüz

meryemi 29-06-2008 12:56 PM

günlüğün hayırlı olsun sevgili Akın Berk,

seni bende tebrik etmek istiyorum.. bütün olumsuzluklara rağmen yılmamış olman taktire şayan...

alk78

keops 29-06-2008 01:46 PM

Akın Berk,hayata karşı pozitif tutumundan dolayı tebrik ediyorum...
Birkaç yazını okurken çok keyif aldım...
bu arada sınavlarında başarılar ..... sung66

alen 29-06-2008 02:45 PM

çekim yasası subliminal21 yazını okudum...çok hoşuma gitti...Ben ve Seçiyorum mevzusunu isteklerimde kullanıyorum artık...

ayrıca bu tarz günlükler bana moral veriyor...çünkü benim günlüğüm ve bazı arkadaşların günlüğü çalkantılı,çalkantılı olduğu için acaba diyor insan??acaba işe yaramıyormu bu telkinler,çekim yasaları falan...ama yarıyor ya bak işte sen halletmişsin:=) bye bye...

ziyaretcixy 29-06-2008 11:09 PM

actionsmile merhaba arkadaslar...

bütün gece telkinler açıktı... uzun süreden ilk defa kabus gördüm... ama sabah müthiş uyandım... bugün kuzenimle şirinyerden konağa yürüdük... ama havanın 45 derece olduğunu unutmuştuk rt67
hemen sevgi yoluna gittik... sınava çalışmak için planladığım kiabı zorlanmadan buldum... yanında işime yarayacak bir kitap daha aldım... Kuzenim istanbulda yaşasığı için bana orda ne var tüm derdini sorunlarını anlattı... tabi tüm yol boyunca onu düzeltmek için uzun bi konuşma yaptım... Bu siteden bahsettim telkinlerle birazcık düzelmesi gerekiyordu... umarım başlıcak istabula dönünce... Bana sürekli hayatındaki yakındığı şeylerden bahsetti ve sürekli ona denk geldiğini düşünüyordu... Ona tüm küs olduğu kişileri affetmesini hayatteki tüm insanları affetmesini söyledim. onunla konuşacağımız çok şey olucak... çok önyargılarla dolu rt67

ders çalışmaktan kilo almışım... sınavdan sonra bi fitessa yazılıcam artık bisiklet

ziyaretcixy 01-07-2008 01:23 AM

selamlar coffe2

sınava 12 gün kaldı... bugün yeni aldığım kitaba başladım... sabah kalkar kalmaz derse oturdum.. kahvaltıdan sonra devam ettim... Sonra babam hadi seni çeşmeye götüreyim dedi... ben kankim kardeşim ve babam çeşmeye gittik... yoldada ders çalıştım... Hep babamın mütait olmasını istemiştim... evet bir dileğim daha yerin geldi babam yazlık yapıp satmaya başladı... Çeşmedeki evlerden birini bize özel yapmıştı... Son hali çok güzel ama hala bitmedi mutfağı falan yapılıyo henüz onayi

bir kere denize girdim çıktım kumsalda tekrar ders çalışmaya devam ettim... dönüştede devam ettim... Tam dönüşte yolda hayalimdeki arabayı gördüm... Kankime dönüp bak seneye kendime bu arabadan alıcam dedim... Kankim tebessüm etti... "ama o araba 100 milyar... nasıl alacaksın"... dedi... Bende ona dönüp "Şu an için bende bilmiyorum... Ama bir yolu bulunucaktır dedim" sung66

Son zamanlarda moralim çok üst düzeyde... Ama bugün birazcık duygusal dalgalanmalar yaşadım... çünkü kankimle eski günlerden konuştuk... Eve geldim baya bi ders çalıştım... Bugün verimli ders çalıştım... gün boyu hayal ettiğim okulun öğrencisi olduğumu düşündüm... kendimi iyi hissediyorum.. birazdan yatıcam... sub21 meditasyonumu yapıcam biraz hayal kurmal istriyorum...

Ben başarıyı seçiyorum...
Tüm hayallerim harika bir biçimde gerçek oluyorlar... Teşekkür ederim... Teşekkür Ederim... Teşekkür Ederim...

MalloryKnox 01-07-2008 09:08 AM

Merhaba Akın Berk, günlüğün hayırlı olsun. Yazılarında çok olumlu bir hava var, kendi kendine bu şekilde bir çözüm bulup hayatını istediğin şekle sokman gerçekten çok güzel. Okuyanlara umut veriyor. Sınavında başarılar...

imported_Angel 01-07-2008 05:25 PM

Merhaba berk...günlüğün hayırlı olsun :)
gerçekten çok güzel gelişmeler yaşamışsın ve bunlar aslında sadece bir başlangıç...önemli olan çarkın dönmesini sağlamaktı ve sen bunu başarmışsın...artık bundan sonra çark dönmeye devam ettikçe güzellikler katlanarak sana doğru akacaklardır smiliyface
sınavında başarılar dilerim...iyi haberlerini bekliyoruz 956k

ziyaretcixy 02-07-2008 08:14 PM

bugünlerde duygusal bir dalgalanma içindeyim... 4897 2007 temmuz günleri aklıma geliyo bazen... ama nedense etkilemiyo... Yani tebbessümle hatırlıyorum... Bide böyle o zamanlardan bir şarkı çaldığında o günlere gidiyor insan...
günüm gayet güzel geçiyo... Verimli ders çalışıyorum kendime moral depoluyorum
Sabahtan ekşama kadar ego ve sınav heyecanı çalıyor... sınava 11 gün var... hepinizi seviyorum...

ziyaretcixy 04-07-2008 12:50 AM

merhaba arkadaslar.... Bugün harikaydım... tüm gece telkinler açıktı ve çok net ve güzel rüyalar gördüm... verimli ders çalıştım... Sınava odaklanmış durumdayım... hepinizi seviyorum... iyi geceler

Novos 04-07-2008 01:41 AM

merhaba berk kolay gelsin sana, sınava çalışıyormuşsun, başarılar super . cilgin897 başaracaksın (bak bu smiley berk diyor ama amerikan yapımı olduğu için amerikan aksanlı biraz) smil56

ziyaretcixy 04-07-2008 08:47 AM

TŞK edewrim caribbean... benimle beraber tüm Tüm DGS yer giricek arkadaslarıma başarılar diliyorummm.. Umarım hayallerinde okulları kazanırlar... ve o sevinci yaşarlar

Mustang 04-07-2008 09:08 AM

Aramıza hoşgeldin Akın Berk senin gibi sorunlarına çözüm ürete bilen insanlar oldukça bizlerde umutla doluyoruz .Dilerim sınavı başarı ile geçersin ve haylin gerçek olur.Sana başarı ve umut dolu yarınlar dilerim. alk78

ziyaretcixy 05-07-2008 12:58 AM

Sınav telkinlerine başladığımdan mıdır nedir... bugün çok agresiftim... hatta kendime çok güvenim bu gün biraz dalgalandı... ailem bendeki dalgalanmayı farketti... Bugün son hafta bitirmek üzere 15 deneme kitapçığı aldım... aldığım son kaynaklardı... haftaya hergün 3 deneme çözmeyi planlıyorum... telkinlere devam ediyorum... dalgalanmanın 9 gün içinde geçiceğini umuyorum...

Çekim yasası çalışmalarımın maddi etkileri artmaya devam ediyor... Artık evde para konuşulmuyor... Ayrıca babamın aylığı %25 artmış... işte böyle bir gündü... hepinizi seviyorum... iyi geceler

ziyaretcixy 05-07-2008 09:37 AM

Bu arada tşk ederim serpil hanım... insan hayalleri olmadan yaşayamaz ben bunu anladım...

ziyaretcixy 06-07-2008 09:31 AM

Sabah uyanır uyanmaz kız arkadsasımla spora gittik. şimdi yeni geldim. Kabuslar artarak devam ediyor... Kazanmak istediğim okulla ilgili sıkıcı rüyalar görüyorum... Ama gün içinde gerekli motivasyonu sağlıyorum... bir nevi rüyalarımı bastırıyorum... bunun iyie işaret olduğunu biliyorum... sınava 7 gün kaldı... hepinzi çok seviyorum

ziyaretcixy 07-07-2008 12:20 PM

sınava son bir hafta... günde 500 soruya çıktım... ilk 200ü demin bitirdik... beynim yoruldu biraz dinlenmeliyim... kötü rüyalar hemen hemen bitti gibi... şimdi biraz dinlenmek istiyorum... sevgiler hismiley

imported_Angel 07-07-2008 12:29 PM

ne güzel işte :) demekki beynin kötü düşüncelerin büyük kısmını atmış..geriye ufak tefek son kalıntılar kalmış smiliyface

Mustang 08-07-2008 09:51 AM

Ha gayret sınava az kaldı .Sana başarılar diliyorum senin gibi azimli biri elbete başaracaktır .Bütün dualarımız seninle. alk78

shamanic 08-07-2008 06:06 PM

merhabalar akın berk..
http://img255.imageshack.us/img255/3...tarszk7ah2.gif
günlüğün yaşamının güzellikleriyle dolsun.. http://img529.imageshack.us/img529/7827/29425244vz5.gif
http://img209.imageshack.us/img209/8308/ee6tf0.gif
dilerim kısa sürede tüm hedeflerin kolaylıkla gerçekleşir..

dgs sınavına girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.. thumbsanim
sonsuz bilgi deryasından ihtiyacın olanları sınavda kolayca hatırlayarak tüm sorulara doğru cevapları vermen dileklerimle.. super

sevgiler..

CeM 08-07-2008 11:19 PM

Bende başarılar diliyorum sınavda alk78(ama dgs yapılmamışmıydı ya dusun )

ziyaretcixy 12-07-2008 10:25 PM

şimdi yatıyorum... yrın sabah sınavım var... hepinizin dualarından güç alıyorumm... sevilar saygılar

t678

duru79 12-07-2008 10:29 PM

Berk başarılar diliyorum..Çok çalıştın kesin emeğinin karşılığını alıcaksın super Dualarımız seninle ve tüm yarın sınava girecek arkadaşlarımızla..Hepinize başarılar...
Alıntı:

Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı
şimdi yatıyorum... yrın sabah sınavım var... hepinizin dualarından güç alıyorumm... sevilar saygılar

t678

duru79 13-07-2008 12:28 PM

Berk sınavın nasıl geçti? hismiley

ziyaretcixy 15-07-2008 04:47 PM

hepinize merhaba... sınava girdim... Çekim yasasını negatif ve pozitif yönde kullandığım sınavlardan biri oldu... Bu sınava beyin olarak hazırlanırken bu sınavla ilgili kötü anılarımla mücadele ettim... inanın ki zenginliği çekmek kötü anılarla mücadele etmekten çok çok çok daha kolay. 4897

Sınav genel tartışmalara bakılırsa 10 yılın en zoruydu. ama sınavda bunu hissetmedim... yaklaşık 15 tane eleyici mantık sorusu vardı... türkiye geneli 5 den fazlasını yapmakta zorlanmıştı... Bu beni korkutmuyordu Sonuç 15 de 15 yaptım... Yani korkmadığım ne varsa yaptım

Olasılık problemlerini son 10 yılda bir defa hemde tek soru sormuşlardı... sevmediğim soru tipi olduğından üzerinde fazla durdum... çıkacağından korktum... bu sene 5 tane çıktı... neyseki 4 tane yapabildim...

2 soruda hiç sevmediğim can alıcı hatayı yaptım.... 80 matematikten 76 doğru 80 türkçeden 70 doğru çıktı anlıayacağınız...

bu kendimi aşmışım demektir... TR derecesi ne olur şu an için fikrim yok

Ama hayatımı nasıl yönettiğimi görüyorum... Bu yüzden çok mutluyum

sevgiler

shamanic 15-07-2008 04:58 PM

dilerim sonuçlar açıklandığında hedefini gerçekleştirecek harika bir haberle bu yazını tamamlarsın.. 956k

bu sınav için gerçekten çok çalıştın.. sapkal89
her şeyin senin için en hayırlı şekilde yaşamında kolaylıkla yer alması dileklerimle ..
http://www.gifanimasyon.com/multi/cicek96.gif
sevgiler..

ziyaretcixy 15-07-2008 07:19 PM

okadar güzel insanlarsınız ki... yanımda olmasasızda kalpleri benimle beraber atan insanlarla bir günümü paylşmak çok güzel... Olası bir izmir bulıuşmsında hepinizi tanımak isterim....

MuminOKAN 15-07-2008 07:26 PM

üstad geçmiş olsun. super
istediğin yeri kazandığın haberiyle coşma dileklerimle. 8977
kendine çok iyi davran... sapkal89

bizde seni seviyoruz... derty

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM.