Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BERK'in Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/10468-berkin-gunlugu.html)

hayalayaz 29-06-2008 01:03 AM

Ynt: BERK'in Günlüğü

ay daha o köpoğlusu sınavlar bitmedimi? sınavları icad edeni getirin gergefe gereyim..berkciğim dualarım ve enerjilerim seninle ablam..başaracağını biliyorum..

ziyaretcixy 29-06-2008 01:09 AM

actionsmile saol ablacım.. sizin gibi güzel insanların duasını almak yeter bana... sınavlar sadece araçtır... ben hayallerime ulaşmaktan vazgeçmiyorum...

ziyaretcixy 29-06-2008 12:12 PM

bugün kuzenimle şirinyer - konak arası uzun bir yürüyüş yapıcaz... maksat spor olsun sevgi yolundan DGS için bir kitap daha alıcam... baya bir kitap bitirdim... şimdi tasarı yayınlarının sarıbir kitabı var onu almayı südüşünüyorum sınava 15 gün kaldı anteramanlı olmam lazım... Dualarınızı eksit etmeyin gece görüşürüz

meryemi 29-06-2008 12:56 PM

günlüğün hayırlı olsun sevgili Akın Berk,

seni bende tebrik etmek istiyorum.. bütün olumsuzluklara rağmen yılmamış olman taktire şayan...

alk78

keops 29-06-2008 01:46 PM

Akın Berk,hayata karşı pozitif tutumundan dolayı tebrik ediyorum...
Birkaç yazını okurken çok keyif aldım...
bu arada sınavlarında başarılar ..... sung66

alen 29-06-2008 02:45 PM

çekim yasası subliminal21 yazını okudum...çok hoşuma gitti...Ben ve Seçiyorum mevzusunu isteklerimde kullanıyorum artık...

ayrıca bu tarz günlükler bana moral veriyor...çünkü benim günlüğüm ve bazı arkadaşların günlüğü çalkantılı,çalkantılı olduğu için acaba diyor insan??acaba işe yaramıyormu bu telkinler,çekim yasaları falan...ama yarıyor ya bak işte sen halletmişsin:=) bye bye...

ziyaretcixy 29-06-2008 11:09 PM

actionsmile merhaba arkadaslar...

bütün gece telkinler açıktı... uzun süreden ilk defa kabus gördüm... ama sabah müthiş uyandım... bugün kuzenimle şirinyerden konağa yürüdük... ama havanın 45 derece olduğunu unutmuştuk rt67
hemen sevgi yoluna gittik... sınava çalışmak için planladığım kiabı zorlanmadan buldum... yanında işime yarayacak bir kitap daha aldım... Kuzenim istanbulda yaşasığı için bana orda ne var tüm derdini sorunlarını anlattı... tabi tüm yol boyunca onu düzeltmek için uzun bi konuşma yaptım... Bu siteden bahsettim telkinlerle birazcık düzelmesi gerekiyordu... umarım başlıcak istabula dönünce... Bana sürekli hayatındaki yakındığı şeylerden bahsetti ve sürekli ona denk geldiğini düşünüyordu... Ona tüm küs olduğu kişileri affetmesini hayatteki tüm insanları affetmesini söyledim. onunla konuşacağımız çok şey olucak... çok önyargılarla dolu rt67

ders çalışmaktan kilo almışım... sınavdan sonra bi fitessa yazılıcam artık bisiklet

ziyaretcixy 01-07-2008 01:23 AM

selamlar coffe2

sınava 12 gün kaldı... bugün yeni aldığım kitaba başladım... sabah kalkar kalmaz derse oturdum.. kahvaltıdan sonra devam ettim... Sonra babam hadi seni çeşmeye götüreyim dedi... ben kankim kardeşim ve babam çeşmeye gittik... yoldada ders çalıştım... Hep babamın mütait olmasını istemiştim... evet bir dileğim daha yerin geldi babam yazlık yapıp satmaya başladı... Çeşmedeki evlerden birini bize özel yapmıştı... Son hali çok güzel ama hala bitmedi mutfağı falan yapılıyo henüz onayi

bir kere denize girdim çıktım kumsalda tekrar ders çalışmaya devam ettim... dönüştede devam ettim... Tam dönüşte yolda hayalimdeki arabayı gördüm... Kankime dönüp bak seneye kendime bu arabadan alıcam dedim... Kankim tebessüm etti... "ama o araba 100 milyar... nasıl alacaksın"... dedi... Bende ona dönüp "Şu an için bende bilmiyorum... Ama bir yolu bulunucaktır dedim" sung66

Son zamanlarda moralim çok üst düzeyde... Ama bugün birazcık duygusal dalgalanmalar yaşadım... çünkü kankimle eski günlerden konuştuk... Eve geldim baya bi ders çalıştım... Bugün verimli ders çalıştım... gün boyu hayal ettiğim okulun öğrencisi olduğumu düşündüm... kendimi iyi hissediyorum.. birazdan yatıcam... sub21 meditasyonumu yapıcam biraz hayal kurmal istriyorum...

Ben başarıyı seçiyorum...
Tüm hayallerim harika bir biçimde gerçek oluyorlar... Teşekkür ederim... Teşekkür Ederim... Teşekkür Ederim...

MalloryKnox 01-07-2008 09:08 AM

Merhaba Akın Berk, günlüğün hayırlı olsun. Yazılarında çok olumlu bir hava var, kendi kendine bu şekilde bir çözüm bulup hayatını istediğin şekle sokman gerçekten çok güzel. Okuyanlara umut veriyor. Sınavında başarılar...

imported_Angel 01-07-2008 05:25 PM

Merhaba berk...günlüğün hayırlı olsun :)
gerçekten çok güzel gelişmeler yaşamışsın ve bunlar aslında sadece bir başlangıç...önemli olan çarkın dönmesini sağlamaktı ve sen bunu başarmışsın...artık bundan sonra çark dönmeye devam ettikçe güzellikler katlanarak sana doğru akacaklardır smiliyface
sınavında başarılar dilerim...iyi haberlerini bekliyoruz 956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 PM.