Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BERK'in Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/10468-berkin-gunlugu.html)

ceren18 15-07-2008 09:04 PM

Ynt: BERK'in Günlüğü

Alıntı:

Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı
hepinize merhaba... sınava girdim... Çekim yasasını negatif ve pozitif yönde kullandığım sınavlardan biri oldu... Bu sınava beyin olarak hazırlanırken bu sınavla ilgili kötü anılarımla mücadele ettim... inanın ki zenginliği çekmek kötü anılarla mücadele etmekten çok çok çok daha kolay. 4897

Sınav genel tartışmalara bakılırsa 10 yılın en zoruydu. ama sınavda bunu hissetmedim... yaklaşık 15 tane eleyici mantık sorusu vardı... türkiye geneli 5 den fazlasını yapmakta zorlanmıştı... Bu beni korkutmuyordu Sonuç 15 de 15 yaptım... Yani korkmadığım ne varsa yaptım

Olasılık problemlerini son 10 yılda bir defa hemde tek soru sormuşlardı... sevmediğim soru tipi olduğından üzerinde fazla durdum... çıkacağından korktum... bu sene 5 tane çıktı... neyseki 4 tane yapabildim...

2 soruda hiç sevmediğim can alıcı hatayı yaptım.... 80 matematikten 76 doğru 80 türkçeden 70 doğru çıktı anlıayacağınız...

bu kendimi aşmışım demektir... TR derecesi ne olur şu an için fikrim yok

Ama hayatımı nasıl yönettiğimi görüyorum... Bu yüzden çok mutluyum

sevgiler

alk78

Mustang 16-07-2008 06:15 AM

alk78 Senin başaılı olmak adına yaptıklarını görmek bile takdire değerdi .Sen zaten bizim gözümüzde şimdiden kazandın .Kutluyorum... alk78

MalloryKnox 16-07-2008 09:18 AM

Alıntı:

Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı
hepinize merhaba... sınava girdim... Çekim yasasını negatif ve pozitif yönde kullandığım sınavlardan biri oldu... Bu sınava beyin olarak hazırlanırken bu sınavla ilgili kötü anılarımla mücadele ettim... inanın ki zenginliği çekmek kötü anılarla mücadele etmekten çok çok çok daha kolay. 4897

Sınav genel tartışmalara bakılırsa 10 yılın en zoruydu. ama sınavda bunu hissetmedim... yaklaşık 15 tane eleyici mantık sorusu vardı... türkiye geneli 5 den fazlasını yapmakta zorlanmıştı... Bu beni korkutmuyordu Sonuç 15 de 15 yaptım... Yani korkmadığım ne varsa yaptım

Olasılık problemlerini son 10 yılda bir defa hemde tek soru sormuşlardı... sevmediğim soru tipi olduğından üzerinde fazla durdum... çıkacağından korktum... bu sene 5 tane çıktı... neyseki 4 tane yapabildim...

2 soruda hiç sevmediğim can alıcı hatayı yaptım.... 80 matematikten 76 doğru 80 türkçeden 70 doğru çıktı anlıayacağınız...

bu kendimi aşmışım demektir... TR derecesi ne olur şu an için fikrim yok

Ama hayatımı nasıl yönettiğimi görüyorum... Bu yüzden çok mutluyum

sevgiler

Süpersin Berk, tebrik ediyorum alk78 sınava girecek olan arkadaşlarımız için çok güzel bir örneksin. Başarılarının katlanarak artması dileğiyle... t678

ziyaretcixy 17-07-2008 09:36 PM

Selamlar... Sınav dönemi bittiği için söz verdiğim Mini E-kitabımızı sizlerle paylaştım...

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t12882.0.html

linkinde görebilirsiniz...

Son günlerde para akışım birazcık daha düzene girdi... Yeni bir telkine başlıcam ama ne yapsam karar veremedim... Acaba Atakan beye bir scriptmi yaptırsam f678h

Bu arada güzel sözleriniz için tşk ederim... Sizleri çok merak ediyorum... yazılarınızı sürekli okuyorum...

mücevher 17-07-2008 09:42 PM

Merhaba Berk, çok güzel bir e- kitap hazırlamışsın. alk78
emeğine yüreğine sağlık. baştan sona bir solukta okudum. sapkal89
çok özet, yalın ve pratik olmuş.bilgilerini güzel harmanlamışsın. super
sana çok teşekkür ederim. başarılarının devamını görmek ve burada paylaşmak dileğiyle ... hismiley

ziyaretcixy 24-07-2008 01:01 PM

selam dostlarım... sınav bittiğinden beri kendimi kitaplara verdim... Fakat aldığım son kitap beni hayal kırıklığına uğrattı.

"Yaşamın kapısını açan anahtar" adlı kitabı okuyorum şu anda... Kitap çok anlamlı fakat ağır... Her paragrafı tekrar okuyorum... Teoride birşeyler anlıyorum ama pratik yapma konusunda ve günlük yaşama geçirme konusunda kullanılabilicek bir kitap deil... Ama kitabı bitirmek istiyorum...

Telkinlere gelince 4 gündür koruma kalkanı dinliyorum... Geceleri de dinliyorum, rüyalarıma yansıyor... Etkisini şimdi beklemek biraz iyimserlik olur... Fakat 1 haftadır kendime her olumsuz düşüncede İPTAL diyorum. Fazlasıya faydasını görüyorum...

Kendime bir kağıt hazırladım. Şimdiki zamanda olumlamalarımı içeren bir kağıt... o kağıttan 2 tanesi gerçek oldu... Kağıdımı devamlı yanımda taşıyorum.

Bu arada sınav dönemi yüzünden aldığım kiloları veriyorum... Fitness'a yazıldım... hergün gidip 2 saat sporumu yapıyorum...

Herkesin bolca bahsettiği "Matrix'e Hükmedin" kitabına başlamak için sabırsızım...

Bu arada sitede neden kimse yok... Tatilemi gittiniz hey millet... izmir de buluştuğunuz zaman kesin gelicem...

Sevgiyle kalın güzel dostlarım

melinaa 10-01-2009 02:38 AM

Artık neden gunlugune yazmıyorsun ..En azından gun ıcınde basından gecenlerı nasıl olumluya cevırdıgını arada sırada paylasabılırsınnn

ziyaretcixy 10-01-2009 02:46 AM

heh bunu nerden buldunda çıkardın :D

way be nostalji. mesajlara baktımda nerden nereye

melinaa 10-01-2009 02:49 AM

y789 Cok faydası olur bence hıc degılse ara sıra yaap ..Bırgun televızyonlarda gazatelerde kıtaplarında buyuk kıtlelerı pesınden suruklerken bakıp gene nerden nereye diyeceksın heem O0

ziyaretcixy 10-01-2009 02:53 AM

Alıntı:

melinaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 235926)
y789 Cok faydası olur bence hıc degılse ara sıra yaap ..Bırgun televızyonlarda gazatelerde kıtaplarında buyuk kıtlelerı pesınden suruklerken bakıp gene nerden nereye diyeceksın heem O0

Güzel Sözlerin için teşekkür ederim...

Tabi yazabailirim günlüğe neden olmasın....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 AM.