![]() |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Alıntı:
buradan indire bilirsiniz. |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Acaba scriptine ulaşabilen var mı?İçinde yazılı olanları merak ediyorum. Mutlaka ego daki dinletilerle iniltilidir ama yine de görmekte fayda var diye düşünüyorum.Teşekkürler.. |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Lütfen yardimci olurmusunuz, ilk link'deki dosya 7 saniye sürüyor... ikinci link ise acilmiyor (is not available) ücüncü link'deki dosya yani telkin 13 saniye sürüyor?? |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu cok tesekkür ederim, sagolun =) |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu 2 ila 3 gün önce bu telkini mp3 çalara yükledim ama sadece 6 saniyesi yüklendi.telkinin 14 dk olduğun7 şimdi farkettim |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu bir deneyimimi paylaşmak istedim: 5 yaşında bir oglum var, ilk konuşmaya başlaması geç olduğu gibi halen konuşmayı tam olarak sökmüş sayılmazdı. kekeme sayılmasa da konuşurken çok takılıyordu. bir kelimeyi 5-6 kez tekrarladığı oluyordu cümle içinde. oglumu sabırla dinlemeye çalışıyordum tabiki ama içim içimi yiyordu. sonradan aklıma geldi "topluluk önünde konuşma" telkini... bir haftadır "kendine güven" telkini ile birlikte dinletiyorum ogluma ve çok belirgin ilerleme kaydettiğini görüyorum. artık o takılmalar yok. konuşurken gayet kendinden emin ve rahat. kendini sıkmıyor. hiçbir kelimeyi tekrarlamıyor. hatta konuşmaya bir başladı mı susamıyor çocukcağız girlhaha bu telkin mp3leri hazırlayıp hem de ücretsiz olarak hizmetimize sunanlara tekrar ve tekrar teşekkürler... iyi ki varsınız.....kiss3 |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu sadece su sesı die gecmeyın bakmak ile görmek arasında kı farkı cıkarın sizi nerelere sürüklüo görün ve beynınızı rahatlatın |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu geç konuşmaya başlayan çocukların zeki olduğu söylenir.. Einstein'da örneklerden biri. Umarım oğlunuzu iyi yönlendirirsinz ve çok akıllı başarılı bir çocuk olur:) |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Selam ben bi sey merak ettim, topluluk karsinda konusma telkinini indirdim az once, yalniz media player'da "topluluk karsisinda konusma 2" olarak cikiyor ismi. Acaba ordaki 2 bunun ikinci telkin oldugunu mu anlatmaya calisiyor, ya da birincisi var mi bu telkinin? |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu LİNKLER ÇALIŞMIYORRR |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 PM. |