![]() |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu bütün telkinler sizde kırık mı şaşırtıcı |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu yaw abicim indirip dinliyecem ama indiremiyorum sitelerde dosya yok.Bide begnin butonuna basın indirin yazmışsınız begenemiyoruzki:S |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu slm arkadaaşlar ücretsiz cd indirmek istiyorum ama nasıl indirceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Bir şey sormak istiyorum, telkinler içerisindeki bazı cümlelerde olumsuz kelimeler geçiyor, örneğin: Kelimelerin yetersiz kaldiğinda hislerinle hareket ediyorsun olgunlugunu ve eşsiz anlama yeteneğini gosteriyorsun 'yetersizlik' Her gün problemlerine çözüm bulmada hayata dair bir adım atacaksın ve seni daha yüksek bir potansiyele taşıyacak davranişların için motivasyonun gelişecek.'problem' Telkinler direk bilinçaltına gittiği için ve bilinçaltı mantık aramadan direkt etkilendiği için. Bu tarz olumsuz anlam içeren kelimelerin geçmemesi gerekmez mi? |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu arkadaşlar dosya yok görünüyo neden öyle oldu nasıl indircem dosyayı ayrıca topluluk karşısında konuşma klasik müzik ney versiyonları falan neden yok sadece su sesi var şırşır su sesi dinlemek istemiyorum bütün gün=( |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Gece uyurken dinleyebilirsiniz su sesini. |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu linkler bozuk ... |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Bu telkın benı cok aglatıyor..... |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu böyle bir telkin mi vardı _?? :))) ilk defa duyuyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 PM. |