![]() |
Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Yüklemek içn link üzerine gelip sağa tiklayip farklı kaydet yapiniz. http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3 Alternatif link...RapidShare Webhosting + Webspace teşekkürler.... ALTERNATİF LİNK Web Hosting - Dedicated Server |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu insanın tuvalete gidesi geliyo su sesini duydukça,gece dinlemesi tehlike yaratabilir.. aa34 |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu alışınca bişi olmuyo rahatınıza bakın her gece su sesleri ile uyuyorum.. ttli3 farzedin ki bir şelale ya da dere kenerında oturuyorsunuz.. keyiflidir.. tavsiye ederim.. tender45 sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu ya şimdi abi bu sesleri dinleyince daha iyimi konuşuon nası salıo bunları alt tarafı su sesi bana açıklayabilirmisiniz sad456 ağla |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu merhabalar osmanlikrali.. actionsmile aşağıdaki linkler sana soruların konusunda yardımcı olacaktır... sevgiler.. hismiley http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._mi_var-b12.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...orum-t5.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...r-t1140.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...j-t4476.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu pAYLAŞIMIN İÇİN ÇOKKK SAOLLL kiss3 kiss3 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 |
eeee anlatın bakalım ya mlk34 anlatın bakalım ya su hayalayaz da bı turlu mailime cvp vermıyo ndn se yaa |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Bu link bozuk nasıl indiricem ben yaa agl34 |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Güncellenmiştir. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Ana linkte arıza var sanırım ama rapidshare çalışıyor gogogo.. Fakat rapid'te download limiti olduğu için o da ayrı bir sıkıntı yaratıyor rt67 |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu MERHABA HER 2 LİNK DE ÇALIŞMIYOR YARDIM EDERMİSİNİZ... |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Link düzeltilmiştir. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu topluluk karşısında konuşmayı dinliyorum.Fakat konuşurken ağlamak gelir gibi oluyor.Yani konuşamıyorum ve de tartışamıyorum bu neden oluyor acaba? |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu ... dusun....aslında ben dinlemeye başladığımın ilk günlerinde muhteşem hissediyorum ama son birkaç gündür ağlama eskiye sürekli 88a...dolunayın da etkisi varmış burçların tamamında etkendir bilirsiniz...ayrıca ay ın girmiş olduğu kova burcuna da ters bir açı oluştuğundan son 2-3 gün eski ile ilintili hesaplaşma affetmemiz gereken kişileri de affetmemiz ve yolumuza devam etmemiz gerekiyor....neyse biraz karışık oldu...:) smil56 |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu slm rapidshare in bende .com u var acaba .com olarak ta yapabilirmisiniz. Mümkünse tabi |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu link bozuk sağ tiklayip farklı kaydet komutuyla yüklendiğinde 14:38 çok uzun süren bir müzik oluyor |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu merhaba tabacana26 linkte herhangi bir sorun yok super Alıntı:
|
Yaklaşık 12 gündür telkinleri dinliyorum ilk olarak ego ve suçluluk dinledim 11 günden sonra kendine güven ve topluluk karşısında konuşmayı dinliyorum dabi ara ara suçluluk duygularınıda dinbliyorum acaba doğrumu yapıyorum |
evet hmde çok doğru sevgili tabacana... |
Cevap: Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu şu linkleri yazarken bir kontrol etseniz ya hepsi bozuk açılmıyor off yaa |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Merhaba Selma ablaactionsmile Yanımıza hoşgeldiniz. 956k Linkleri kontrol ettim, şu an bir problem görünmüyor gibi ama tekrar bir bakım yapılacaktır. Yanılmıyorsam üye oluşunuz henüz iki gün oldu. Başlangıç olarak sadece ego+suçluluk telkinini 2 hafta dinlemeniz gerektiğinden dolayı siz o süreyi tamamlayana kadar linklerde bakımdan geçmiş olacaktır bu süre zarfında. Sevgiler. |
Cevap: Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Alıntı:
|
Cevap: Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Alıntı:
İlk sayfaya farklı bir alternatif link eklenmiştir.. buraya da ekleyeyim.. Web Hosting - Dedicated Server |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu şu anda linkler çalışmıyor acaba yeniden upload eder misiniz? |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu kusura bakmayın dosyaların tek bir yerde toplandığını yeni gördüm :) |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu merhaba linklerde sorun var hiçbirinden indiremiyorum |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Sayın adminler linkler çalışmıyor galiba ilgilenirseniz seviniriz... ;) |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Sanırım server değişikliği yüzünden çalışan linkleri forum içinde buldum arkaşlar herşeyi devletten beklememek lazım değilmi :) Bütün telkinler bu sayfada... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Merhaba, Linklerin üçü de çalışmıyor güncelleyebilir misiniz acaba? |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu heeeeeeeeeeey bu link hata bildiriyo indiremiyorum......lütfen halledin |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Alıntı:
buradan indire bilirsiniz. |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Acaba scriptine ulaşabilen var mı?İçinde yazılı olanları merak ediyorum. Mutlaka ego daki dinletilerle iniltilidir ama yine de görmekte fayda var diye düşünüyorum.Teşekkürler.. |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Lütfen yardimci olurmusunuz, ilk link'deki dosya 7 saniye sürüyor... ikinci link ise acilmiyor (is not available) ücüncü link'deki dosya yani telkin 13 saniye sürüyor?? |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu cok tesekkür ederim, sagolun =) |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu 2 ila 3 gün önce bu telkini mp3 çalara yükledim ama sadece 6 saniyesi yüklendi.telkinin 14 dk olduğun7 şimdi farkettim |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu bir deneyimimi paylaşmak istedim: 5 yaşında bir oglum var, ilk konuşmaya başlaması geç olduğu gibi halen konuşmayı tam olarak sökmüş sayılmazdı. kekeme sayılmasa da konuşurken çok takılıyordu. bir kelimeyi 5-6 kez tekrarladığı oluyordu cümle içinde. oglumu sabırla dinlemeye çalışıyordum tabiki ama içim içimi yiyordu. sonradan aklıma geldi "topluluk önünde konuşma" telkini... bir haftadır "kendine güven" telkini ile birlikte dinletiyorum ogluma ve çok belirgin ilerleme kaydettiğini görüyorum. artık o takılmalar yok. konuşurken gayet kendinden emin ve rahat. kendini sıkmıyor. hiçbir kelimeyi tekrarlamıyor. hatta konuşmaya bir başladı mı susamıyor çocukcağız girlhaha bu telkin mp3leri hazırlayıp hem de ücretsiz olarak hizmetimize sunanlara tekrar ve tekrar teşekkürler... iyi ki varsınız.....kiss3 |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu sadece su sesı die gecmeyın bakmak ile görmek arasında kı farkı cıkarın sizi nerelere sürüklüo görün ve beynınızı rahatlatın |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu geç konuşmaya başlayan çocukların zeki olduğu söylenir.. Einstein'da örneklerden biri. Umarım oğlunuzu iyi yönlendirirsinz ve çok akıllı başarılı bir çocuk olur:) |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu Selam ben bi sey merak ettim, topluluk karsinda konusma telkinini indirdim az once, yalniz media player'da "topluluk karsisinda konusma 2" olarak cikiyor ismi. Acaba ordaki 2 bunun ikinci telkin oldugunu mu anlatmaya calisiyor, ya da birincisi var mi bu telkinin? |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Su Sesleri Versiyonu LİNKLER ÇALIŞMIYORRR |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM. |