Desteğiniz için Çok Teşekkür Ederim..Bencede Kaç Kişi OLacağımızı Belirlemek Önemli Dağılımlar Yapmak Açısından.. Umarım En Kısa Zamanda Grup Kurulur Ve Arınmalara Başlarız..
SevgiyLe KaLın..
Not : Diğer Arkadaşlara da Destekleri İçin Çok Teşekkürler..![]()
TR-ance, 'dağılım yapmak'la kastettiğin şeyi bilmiyorum, ama bence sen grubu aç şimdi, oradan devam edelim. Bence sayı önemli değil, çünkü belirlenen konu hakkında hep birlikte arınma yaparız...
Hatta grup değil de, Zero Limit konusu içinde alt başlık olarak "Ho'oponopono İle Uygulamalı Arınma" gibi bir başlık açarak da başlanabilir mi?... dusun2
arkadaşlar selamlar.
daha evvel bu gibi başlık açmıştım hemen bulup link göndereceğim.
---
buldum sevincli http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/11454-hayatimizi-degistiren-dayanisma-hatti.html
Ama bu iki nokta uygulamalarının linki... Ben merak edenlerin uygulamalara kolay katılımı açısından içinde "ho'oponopono" nun geçtiği ve yer olarak da ilişkilendirebileceğimiz yeni bir başlık olmasını öneriyorum...Ne dersiniz?
genel bağlamda bir dayanışma hattı idi.
olsun sizleri mi kıralımsevincli
açarız bir başlık.956k
Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler Mümin Bey.. Minnettarım..
Evet Arkadaşlar Şimdi Basit Bir Taslak Hazırlıyorum Arınmak İçin.. Başlık Açıldığında Taslağı Orda Paylaşırım.. Hatta Orda Arınabileceğimiz Şeyleri de Yazabiliriz.. Bu Arada Çoğaldığımızı Görmek Çok Güzel.. Herkese Desteklerinden Ötürü Çok Teşekkürler..
SevgiyLe KaLın..![]()
Kitapta pek de net anlatılmayan bir çalışma var:Uygulamayı yapan bayan birer kağıt parçasına kendisini huzursuz eden unsurları(oğlu,kocası,vs.)yazıyor,kaleminin arkasıyla bu sözcüklerin üzerine vurarak 'çiy damlası' diye sürekli tekrar ediyor ve bir süre -kısa bir süre-sonra bütün bu olumsuzluklar çözümlenmeye başlıyor.Bu konu hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..Teşekkürler..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.