Bu tekniği öğrenmek için o kitabı okumamız mı lazım?
slm, Ho'oponopo ile ilgili yapılan yorumlar ve yazılardan ne anladığına bağlı, sana yeterli geliyorsa uygulamaya devam edebilirsin...
Bu tekniği öğrenmek için o kitabı okumamız mı lazım?
slm, Ho'oponopo ile ilgili yapılan yorumlar ve yazılardan ne anladığına bağlı, sana yeterli geliyorsa uygulamaya devam edebilirsin...
Asiyahçım burdan başlarsan okumaya daha iyi anlarsın.Bu başlık altındaki ilk birkaç gönderiyi okudum sadece. Sitede yeterli bilgi var mı?
Teşekkür ederim. Burdan başladım zaten. Ama anlamadım ki.Asiyahçım burdan başlarsan okumaya daha iyi anlarsın.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/226939-zero-limit.html
ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.