Ynt: izmir buluşması

BURCU. ' Alıntı:
Tahmin etmiştim avatarından kesin gittiğim mekana gidiyor ve ortak tanıdığımız olacak dedim ve oldu utananadam sanırım biz Bahtiyarla tanışıyoruz 44

hiişt ayıp oluyo, ben senin gittiğin mekana gitmiyorum, sen geliyorsunn 44 44 hih33,

smil56 BURCU. seninle tanışmaktan dolayı buyuk mutluluk duydum, inş aktivitelerinizde yanınızda olucam..

ayyy bak nelerde diyor 44 yok tamam o zaman ooze senin olsun ama kule benim mekanım ona göre ttli3 Tabi katılımlara gelirsin kimse olmazsa bile biz buluşuruz hele önce sen bi ayaklan bakalım gezmeye başla mekanlara geri dön guitar daha çok görüşürüz

Ynt: Ynt: izmir buluşması

eeee haftaiçi buluşalımm o zman. izindeyim:)

Bugün hastaneye gittim, malesf 2 hafta daha ewden dışarı çıkamayacagımm tuh788

ayak kırıgımın %30 luk kısmı kaynamamış daha 4897, ewde bunalım yapmaya devam edicem, fakat sizlerle tanışmak birazdaha günümün mutlu gecmesini saglıyor, özellikle burcu ile sohbet ilaç gibi gelio bana, beni çok iyi anladı ve ümidimi epeyce yukselttim, bir an önce ayaklanmak isterken şimdi daha fazla sabırsızlanıyorum..

ayse keske buluşsaydık hepberaber, siz şimdiden takılın sonra acısını çıkartırız hep beraberr, gelemediğim günleri kısa sürede telafi ederim benn 12389 wave

BHTYR_VFR ' Alıntı:
Bugün hastaneye gittim, malesf 2 hafta daha ewden dışarı çıkamayacagımm tuh788

ayak kırıgımın %30 luk kısmı kaynamamış daha 4897, ewde bunalım yapmaya devam edicem, fakat sizlerle tanışmak birazdaha günümün mutlu gecmesini saglıyor, özellikle burcu ile sohbet ilaç gibi gelio bana, beni çok iyi anladı ve ümidimi epeyce yukselttim, bir an önce ayaklanmak isterken şimdi daha fazla sabırsızlanıyorum..

ayse keske buluşsaydık hepberaber, siz şimdiden takılın sonra acısını çıkartırız hep beraberr, gelemediğim günleri kısa sürede telafi ederim benn 12389 wave

geçmiş olsun ya rt67

Çarşambaya kadar izmirdeyim...hadi toplaşalım yaa....konuşuyoruz konuşuyoruz ,ben ,Burcu düet yapıyoruz..Hareketlenin canııııım.. smiliyface

bugle ile pazar buluşcaz.. hafta içi tekrar toplu bi görüşme buluşma ayarlanırsa katılırım ben.

ayse ' Alıntı:
bugle ile pazar buluşcaz.. hafta içi tekrar toplu bi görüşme buluşma ayarlanırsa katılırım ben.
Ya bu pazar öğleden sonra bizde katılabiliriz

25emel tşkr ederim emel

Bugle siz düet yapın ben sonradan yetişicem sözzz super
Bugle

İzmir buluşmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Bugün Burcu ,Gönül Abla,Ayşe ,ben hem bol kahkahalı hem de ciddi sohbetler yaptık.Ruhsallık hepimizin ilgi alanı olduğundan vakit nasıl geçti anlayamadık.Hızımızı alamadık yarın oğluşu da alıp Burcu'larda Adana'ya dönüş öncesi bir toplaşma daha yapacağız.Bahtiyar yine kaçırdın maalesef ama biz bu hızla gidersek ,buraya kesin dönüş yaptığımda hafta 1-2 toplanırız illaki,o zaman katılırsın sen de..Tabi kapımız bizi isteyen herkese açık bu arada..
Admin'imiz Atakan Bey de bir zamanlar söz vermişti,izmir'e gelme konusunda ya,bir hatırlatma yapayım dedim bu arada aa34
Alsancak'ta güüüüüüüüm diye bir ses duydunuzsa bugün ,bilinki bizim enerji infilağımızdır o korkmayın .Daha ne sesler duyacaksınız bundan sonra ooo...Kurduk grubu artık,daha uyuyun bakalım Ankaraaaa, İstanbuuuuuul....kimse yok muuuu??????

Hani resimler yok mu resimlerr?? resim yoksa inanmam ben hih33

burcumm anlattımı benim durumuumu, hakkımda fiskoss yaptınız mı? utananadam ben tek burcu ile msnden iletişim kurabildim, şuandaki zorunlu istirahattim hakkında bilğiye sahip, sizlere anlatmıştır ki zaten bu engeller olmasa BUGLEcik kesin yanınızda olurdumm.. thumbsanim krzm67

siz gezionuz die kıskanmıyorum; dahada hoşuma gidior, nasıl olsa bigün bende kurtulcam 4 duvar arasından... 8977

size enerji bol gelior galiba, merak etmeyin ben gelirsem bütün enerjiyi toplarım; patlasa bile pek ses çıkmaz artık 44

resim yok, belgeye gerek yok:)))
ne çok konuşmuşum ben ayol....zati begümle birbirimizi görer görmez gülümsedik ..kırkyıldır tanışıyomuş gibide çenn çenn hiç susmadık..kahveler, likörle efenimmm çaylar derkene akşam oluverdi...
bi daha isterim..benenee......

Merhabalar ben yeniyim daha bu konuda daha çok bilgi sahibi olmak istiyorum bu konuya çok merak sardım beni de davet edebilir misin sizin icin mümkünse bende katılmak isterim

merhabalar hoşgeldiniz.. hismiley

izmirli arkadaşlarımız hepiniz için uygun olan bir talih belirlediklerinde
buradaki ana başlıktan duyarıda bulunacaklardır.. pc05

sevgili hayal ablamız yine buluşma için gerekli katılım sağlandığında organizasyonu gerçekleştirir.. thumbsanim

bu arada siz bizimle olmaya devam ederek forumda paylaştığımız konularla ilginizi çekenler hakkında bilgilenmeye devam edersiniz..

sevgiler.. actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri