- Reaksiyon puanı
- 6
düzlüğe cıkmak ızın ıyce aşağıya duşmek lazım ya..bende duşuorum ışte..ama sadece duzluk ıcın
)
The desert, benim ruh esim sandigim kiz shimdi baskasiyla evli..ama hayat devam ediyor..her shey guzel yani. Boyle seyleri kafana takma..(söylemesi kolay diyorsun icinden shimdi y789)
allahım sana şukurle rolsun.ıstesem kafamı dağıtabılıorum..ıstesem sneın verdıgın butun dunya guzlleıklerını ve bana sunduğun ımkanları kullanabılıorum..ıykı sana ınanıorum..sana şukredıorum..sen herşeyın hayırlısını bılırsın allahım benım ıcın..bazen sabırsız davranıp burnumu sneın işine sokabılıorum..od abenım densızlığım..allahım sana herşey ıcın bana verdıkelrın ıcın hayırısz oldugu ıcın gerı aldıklaırn ıcın...bana sabrımı gostermem ıcın ve olgunlaşmam ıcın gosterdığın zorluklar ıcınd ecok teşekkur ederım...sneı sveıorum allahım...sana sonsuz kere şukurler olsun...........
the desert,
palaştığımız onca şeye teşekkür ediyorum. Beni ne çok motive edip, geleceğe, yeniye bakmamı sağlamaya çalışmıştın.
benim için harcadığın eforun binde birini de kendin için harcamanı istiyorum.
teşekkür ederim, özlemiştim...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.