yine yeniden merhaba.......

atakan beyyyyyyyyyyyyyyyyy alın benden rutbemı layık deılım ben ona.................

allahım nolurr sabır ver bana nolur allahım ...

tepkısiz...yarı baygın..şiş ve kırmızı gözler.yorgun bır vucut..uykusuz bakışlar...bıkmış..umutsuz......

olma öyle!
Dün kabus gibi bir gündü. Üzüldüm uykum kaçtı. Bugün o korktuklarımın hiçbiri olmadı! Ben anımı mahfettiğimle kaldım.
Bugün hep ne düşündüm biliyor musun? Yaşıyorum. Nefes alıyorum. Ayağım tutuyor. Gözüm görüyor. Şükür dedim. Bu olumlu duygu hemen gidiyor olumsuzlar ağır basıyor ama izin vermemeye çalışıyorum. Kötü düşünürken "acaba bundan sonraki düşüncem ne olacak?" demeye başladım inan işe yarıyor. Afallıyor gibi oluyor beynin.
Çaba sarfet artık lütfen. Biliyorsun benim bulunduğum nokta ne kadar karanlıktı. Ha çok mu düzeldim çok mu değiştim? Hayır çok değil azıcık! o azıcık o kadar güzel ki anlatamam sana! O azıcık o kadar güzel ki!
Yeter artık seni üzgün, yanlız mutsuz vs vs vs vs vs vs vs vs vs görmek istemiyorum!
İyi ki varsın...

olma öyle!
Dün kabus gibi bir gündü. Üzüldüm uykum kaçtı. Bugün o korktuklarımın hiçbiri olmadı! Ben anımı mahfettiğimle kaldım.
Bugün hep ne düşündüm biliyor musun? Yaşıyorum. Nefes alıyorum. Ayağım tutuyor. Gözüm görüyor. Şükür dedim. Bu olumlu duygu hemen gidiyor olumsuzlar ağır basıyor ama izin vermemeye çalışıyorum. Kötü düşünürken "acaba bundan sonraki düşüncem ne olacak?" demeye başladım inan işe yarıyor. Afallıyor gibi oluyor beynin.
Çaba sarfet artık lütfen. Biliyorsun benim bulunduğum nokta ne kadar karanlıktı. Ha çok mu düzeldim çok mu değiştim? Hayır çok değil azıcık! o azıcık o kadar güzel ki anlatamam sana! O azıcık o kadar güzel ki!
Yeter artık seni üzgün, yanlız mutsuz vs vs vs vs vs vs vs vs vs görmek istemiyorum!
İyi ki varsın...

ah be cnmmm ben ıstemıomuyum ılerıye bakayım umutla neşeyle..gulmekten agzım yırtılsın vs.kocaman gozlerım parlasın yeşil yeşil..ben ıstemezmıyım?ama olmuo ışte... olmuo olmuo...kalbım sıkıştı..nefes alamıorum sandım...uzuldum dıyemem kahroldum....sora kahrolduma kahroldum..ıcımdekı mutsuzluğu atamıorum ıcımden....

hayat benım bakış açımdır..ben olumsuz bakarsam olumsuz gelır..olumlu bakarsam olumlu olur..bahçe duşunuorum hayatı su verırsen gereklı ozenı verırsen yeşıllenır..cennet olur..ama kasvet ve huzun olursa hıcbışı başlamaz ve hıcbışi yetışmez....sevımlı pozitif olalım hepbırlıkte bahcemızde herşey yetışsın....

hayat benım bakış açımdır..ben olumsuz bakarsam olumsuz gelır..olumlu bakarsam olumlu olur..bahçe duşunuorum hayatı su verırsen gereklı ozenı verırsen yeşıllenır..cennet olur..ama kasvet ve huzun olursa hıcbışı başlamaz ve hıcbışi yetışmez....sevımlı pozitif olalım hepbırlıkte bahcemızde herşey yetışsın....

kesinlikle öyle.olumlu düşünürsek olumlu olumsuz düşünürsek olumsuz oluyor hayat.hatta bir söz vardır okuduğum.''Hayat kendiliğinden ne iyidir,ne kötüdür''onu iyi yada kötü yapan sizsiniz diye.bu sözü anımsattı bana yazın.hatta olaylarada her zaman iyi yanından bakmak.ne olursa olsun.insanın içinde her zaman bir gülümseme olunca hayatta ona gülümsüyor.bunu farketmeye başladım.

eevt hala uzerımde bır huzun var ama gecıo sanırım..alıştım....en azından yolum açıldı..tıkanıklık sona erdi....ne mutlu bana..:)

hayat...bana cok guzle şeyelr getır bu sefer....mutluluk,sevgi,aşk cıksın sahıplenme cıksın torbandan...hedıye gıbı sun bana...anıden surprız olsun..feleğimi şaşırayım...cok sevıneyım..tam da susadığım an gıbı cıksın kı kana kana ıceyım..hadı hayat..beklıorum...tum alıcılarım açık....:)

darısı benım basımaa kujum ..kendın ıcın yazdıgın guzel dıleklerede bayıldımm :)

ne demışler..ummak başarmanın yarısıdır diie:)))

yani bitti evet...cunku artık onları gormek ıstemıorum..bı şekılde yok edıcem...bıttıler...

allahım herkese herşey ıcın hayırlısı ver benım ıcınde...mutluluktan ucayım artık...ne bılım bole bulutların ustund egezeyım vs...

allahım anlık duygu fırtınaıs yaşıorum sanırım ..ama duşuncelerımle yenıcme bunları..kısmet deılmış zaten bırlıktelık..kımle mutlu oluosa olsun..umrumda deıl.ama en kısa zamanda benım de mutlu olacagım ınsanı karşıma cıkar ki bu gunlerım boşa gıtmesın...lutfen allahım...

sabır sabır sabır.......ve hayırlısı...allahım bana sabretme gucunu ver nolur allahım...

allahım sabır...gecti gecti..bıttı nerdeyse....allahım ınşallah en ksaı zamanda...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri