- Reaksiyon puanı
- 6
atakan beyyyyyyyyyyyyyyyyy alın benden rutbemı layık deılım ben ona.................
tepkısiz...yarı baygın..şiş ve kırmızı gözler.yorgun bır vucut..uykusuz bakışlar...bıkmış..umutsuz......
olma öyle!
Dün kabus gibi bir gündü. Üzüldüm uykum kaçtı. Bugün o korktuklarımın hiçbiri olmadı! Ben anımı mahfettiğimle kaldım.
Bugün hep ne düşündüm biliyor musun? Yaşıyorum. Nefes alıyorum. Ayağım tutuyor. Gözüm görüyor. Şükür dedim. Bu olumlu duygu hemen gidiyor olumsuzlar ağır basıyor ama izin vermemeye çalışıyorum. Kötü düşünürken "acaba bundan sonraki düşüncem ne olacak?" demeye başladım inan işe yarıyor. Afallıyor gibi oluyor beynin.
Çaba sarfet artık lütfen. Biliyorsun benim bulunduğum nokta ne kadar karanlıktı. Ha çok mu düzeldim çok mu değiştim? Hayır çok değil azıcık! o azıcık o kadar güzel ki anlatamam sana! O azıcık o kadar güzel ki!
Yeter artık seni üzgün, yanlız mutsuz vs vs vs vs vs vs vs vs vs görmek istemiyorum!
İyi ki varsın...
hayat benım bakış açımdır..ben olumsuz bakarsam olumsuz gelır..olumlu bakarsam olumlu olur..bahçe duşunuorum hayatı su verırsen gereklı ozenı verırsen yeşıllenır..cennet olur..ama kasvet ve huzun olursa hıcbışı başlamaz ve hıcbışi yetışmez....sevımlı pozitif olalım hepbırlıkte bahcemızde herşey yetışsın....
allahım o kotu gunler bitti....
her kışın sonunda bir yaz vardır.Allah dahada iyi günler göstersin hep mutlu kalasın.allahım o kotu gunler bitti....
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.