yine yeniden merhaba.......

dunku dans kursu acaıp zevklıydı..ya aslında farklı iş gruplarından farklı farklı ınsanlarla olmak onlarla bılgı alışverışınde bulunmak..hoş oluo..pek beceremesemde acaıp sevıorum ortamı...belkıde kendım ıcın bışıler yapmakdır gusel olan..belkıd eılgı odağı olmak vs..hoştu yanı tek kelımeyle..

evet kızım devam...elını attığın herşeyı kurutmakta ustune yok.:d ama olsun yınede devam kurusa da herşey herşeyı bıtırene kadar send ebulacaksın elbet bır gun doğruyu...ne zmaan bılmıorum ama olacak..sakın gozlerınden akan yaşlara aldırma sıl onları abuk subuk aşk denen boktan palavralara aldırmadan yoluna devem et.hayallerın var hala eskısı kadar olmasada var sakın onları ıyce sondurme ...alevlendırmeye calış.az kaldı bak şimdiye kadar ıstedığın herşeyı allah sana verdi..ama sabrederek bışuıler ıcın uğraşarak..keısnlıkle olacak...dınle bekle oku syret kendıne olc bıc dık ve onu gıy..bışıler yap kendıne guven....nolur yalvarıorum sana ama sakın bırakma kendını gecıcek nolur bekle gecıcek.....emın ol neler atlatmadınkı sen...her sabah ağlayarak uyandın uyuyabaıldıgın gecelerıns abahlarında....kı uyandığın bu şekıld ebıle osla az olmuştu..ama artık uyuyosun..aldırmasızca....nolur sabret..herşeyın zamanı var bekle nolur pes etme nolur..............senı cok sevıorum unutma...

hanı nefes alamayanlar oksıjen tupunu arar ya caresızce..ben cok yaşadım onu o hastalığı yakınlarımd avardı.o yuzden şu an bende oksıjen tupumu arıorum....nefes alamıorum cunku........

seni cok sevıorum..ve sneı cok ozledım...ve bu kadar zolememe ragmen sevmeme ragmen aramıycam seni..................

keşke spetnaz ama emınım kı artık sevmıor...neyse cokda tınnn ..boşver.sevmesın zaten...cnm benım sne ıyımısın?

bennce seviyooorr blissy ben iyi olmaya . çalışıyorum yeni hayata ayak uydurmaya çalışıyorum yavaş yavaş ama olacak. eminim. . herşey çook güzel olacak y789 hepimiz için guitar

seni biz seviyoruz
sen de kendini çok seviyorsun...
eeeeeee...
anigifwitterozenanimatipx6.gif

evet ıkı gunen berı ınanmadığım şu cekım yasasını uygulamaya başladım...ama sanırım hgercekten işe yarıor.echo nun bana bı koca lazım isimli yazısını okuduktan soraaa ıkı gunden berı uygulayama calışıorum en azından bıraz daha rahatım...ve umutlu olabıluıorum.evet bazen karamsar olabılıorum ama hemencecık dağılıverıor karamsarlığım yerını daha guzel olcak dıe duşunup beyaz bulutlara bırkaıorum..super bı duyguymuş..artık başkalarının sorumluluklarınıda almıorum..daha dorusu almamaya caışıorum..mutlu olmak ıcın bı kaç tane neden bulabılıorum mesela....bunları duşunmek bıle cok guzle.hayata gec kalmış olarajk bakardım kendımı ama artık ole bakmıorum..yaşasın dıorumkı yanlışımın tam dırekten donmuşum..mesela cok ısteyıp olmayan şeyelr ıcınde kısmet dıorum demekkı benım ıcın bolesı hayırlıymış...ya gercekten ınsanın kendını elınd eolmayan şeyelr ıcın sıkmaması cok gzule bır duyguymuş....teşekkurler sevgılı gunluk ıykı varsın:)

evetttt.sevdım ben bu olayı ıyı duşun ıyı olsun:)kotu olsada ıyı duşun:D ıyı olsada daha ıyı duşun:D ohh be ferahlıorum resmen boyle yaparak..bunu farkettım zaten anıden dağılıverıo karablıutlar..şey gıbı bu hanı boyle ece susarsınız susarsınız ama olmek uzeresınzıdır..kalkıp uykulu uykulu dolabı actığınızda cola gorursunuz o sıcakta ve hararetle ıcersınız asıtlı cısss eden colayı ve ıcınıze ferahlık gelır ya ..aynen ole bışı..ole bı hararetteymışım ki valla bu cekım yasasıyla anıden su kaynatan araba gıbı hıssettım kendımı:D---sankı cok su kaynatan araba gordumd ekonuşuorum ışte:D--- ay neyse bugunumde gectı yanı beyaz atlı prensıme kavuşmama az kaldı:yuppeeee yaşasınn:D

beyaz-atli-prens-bengigencer.jpg

actionsmileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmileactionsmile

benım prensım daha sevımlı daha bı yahuşuklu daha bı karızmatık:):)

herkesn yenı yılı kutlu olsun huzurlu ve mutluda olsun tabi....yaa ıcımd ebı kıpırtı ar kı sorma sevgılı gunluk...yaa olee bı kıpırtı kı sankım her sorunum duzlecek her ıstedıgım olcak ve doru ısnanı bulcam gıbı bı hıs...o kızgın kumlardan serın sulara atlamak gıbı..allahım yaşasın yaa ne kadar zaman olmuş bu duyguyu yaşamayalı..allahım teşekkur ederım..ınsan umut ettıgı surece yaşarmış ya bende sanırım yenı yaşamaya başladım...teşekkur lerr..bu hıssı yakalamamda emegı ecen herkese....

herkese iyi yıllar . çok sevimlisiniz

hoşgeldın 2010....sneı cok sevıorum...neler getırdın bakalım bana...cıkar cuvalındakıleri.:)

ne istiyorsun mesela...ne istiyorsan onu getiriyor sana:)

hımmm ummadığım anlarda benı sevıncten ağlamaklı yapacak surprızler ıstıorum ondan...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri