yine yeniden merhaba.......

merto senı de cok sevıorum:) ama bayagı bı zaman hayata daldım burayı unuttum gıbı gelsede hep aklımdaydı site.ama vakıt bulup yazamaıodum yada yazmak içimden gelmıodu ama gerı geldım işte.:D:D

Tekrar hoş geldin diyelim o zaman,
Bende seni seviyorum, sevilmeyecek gibi değilsin zaten...
Herşeyin yolunda olmasına ve belirlediğin hedeflerin için eylemlerde bulunmana çok sevindim, özlemişiz seni...

Sevgiler MERT...

hoş geldin merak ettim seni ben de görünmeyince:)

teşekkur ederim arkadaşlarım:Dcok sevındım merak edılmek guzel bı şey nede olsa...:D:D

eeee çok durgunlaşmış sankı buralar:D

yawww kımse bışı yazmıo..sankım gorunmez oldum yaw...nolmuş bu siteye huuuuuuuuu

eveeet yine yeniden merhaba ..:))

Nasılsın,daha pozitif görüyorum canım seni bu aralar..Allah mutluluğunu daim etsin..Mutluluk içimizde aslında,bizim hayata bakış açımızda..
Bu hafta sonu seminer vardı ya,herkes orada herhalde y789

iyki sen burdasın yenı bır hayat:Doslemışım vallaaa::D:D

şu an cok mutsuzum gunlukağla2

ya bu site bu hale gelırmıydı ınanamıorum burda herkes bırbırne yarıdm ıcın seferber olurdu ama kımsenın tınladığı yok yada ben tınlanmıorum:(:(:(

hoşgeldiniz :) eski üyelerdensnz sanırım

saol...:D yaww kıms eyok be burda harbıden..neyse sevgılı gunluk en azındna sen ve ebn varız...ve kıms eokumuo...

sevgılı gunluk...sıyırdım galıba ben...gercekten:D artık

eskiden bışıler yazardım kendımı kotu hıssettığımde..ertesı gun işten geldığımde bı bakmışım bır suru kişi yazmış hemde okudukça mutlu olurdum..ama şu anda eskı potansıyelı goremıorum nolmuş bole benım siteme:(

sevgılı gunlukkk....abes bır yaşamla iştigal etmekte olduğumu zatıalınıze yazdıkça anlıorum..hayat gayem yaşama sevuıncım olmadığını..ara sıra guzel mutluluklar yaşasamda hayatın boktan olduğunu.....derkennnnn bırdennn yaşama sevıncımı beşle carpıp ıkıyle toplayıp 18 le katlıorum:D allahım bana neler oluor?ıkı sn ye de ruh halım değişior...ben benlıkten cıkmaya başladıms anırım..ağlayamıorum da artık..eskıden delı gıbı ağlayan ben artık hıc ağlamıorum..ıstıorum ama gozlerımden bır damla yaş akmıor.allahım ne olur bana?hep erteledığım planlarım programlarım var...ve hıcbırısıne başlayamıorum..işimle ılgılıyım işte.hep içimde bı yerlere gıtmek mekan değiştirmek isteği var.

arkadaşlarımla bırlıktukteyken eve gıdesım var arabaya atlayyıp bışıler yapasım var aılemın yanındayken bırılerını arama ıstegı var ama o bırılerı hayatımda olmayan belkıde hıc tanımadığım bırıleri...hayatımdakı acıları ve beynımd ebuyuttugum sıkıntıları evt umursuorum ama eskısı kadar deıl...başkalrının sorumlulukları hala bende..kalbımın bı koşesınde unutamadığım bır yuz var eskısı gıbı canlı ve parlak deıl..ama o yuzu artık eskı sevgıyle şevkle ve heyecanla anmıorum..sadece ole bır yuz olarak kaldı...evet belkı bu sevındırıcı bı şey..ama o yuzun yerıne gelebılecek bır nıtelıkte yenı bız yuz cıkamıor.yada cıkıo ben algılayamıorum..kendıme guvenıorumm blkıde herkesı rededecek kadar cok guvenıorum..belkıde yenı bı şılere başlayabılecek kadar bıle guvenmıorum..derınlerde bı yerlerde kalbım sızlıo...acı cekıo ama sen sus dıyıp susturabılıorum artık.eskıden gozlerımın sulandığı şeyler artık benı hıc ılgılendırmıo bıle...belkıde taşlaştım artık ota boka uzule uzule..şimdi sıra gerceklerle yuzleşip kendı sorumluluklarımı almakta artık...ama zamanla...tukendığımı hısettıgımd ebunu yapacagımı bılıorum...ama daha tukenmedım maddı olarak tukensemde manevı tarafta asla tukenmedım daha....

bekledığım hep bırısı var..beklıorum beklıorum...ama o gelmıo...bılıorum cok yakınımda ama gelmıo..belkı oda şu and abenım yaşadığım paradoksları yaşıo...belkıde kısmet denen olgu oldugu varsayılan şey --kı ben daha karar vermış deılım var olup olmadığına---benı uzaktan ızlıo...belkıde turk fılmlerındekı gıbı carpışmamız an meselsi ama belkıde bır omur kadar uzak..neden korkuorum sevgılı gunluk bılıomusun?hayatımd akeşke demekten cok korkuorum ben..keşke keşke....allahım naısl kotu bı şey ha demedım mi?dedım..:D evet bılıorum dıycem..eve kapatıorum kendımı bazen bazen dışarı atıorum eve gelmıorum..ve ben 28 yaşında hayatımı duzene koyamadığımdan ıcımde bı burukluk var sevgılı gunluk...hayatın yarısına basamaklar kalmışken ben hala lıse aşkımı arıorum belkıde lıselı kzılardakı heyecanı arıorum..belkıde bulduğum ama tepkıtıgım aşkı arıorum..sence ıkıncı bır şans varmıdır be sevgılı gunluk??hıı varmıdır?

merhaba,ne istediğini kafanda netleştirebilirsen sana gelir diye düşünüyorum,bu belirsizlik halinden kurtulman lazım benceart56art56
bekledığım hep bırısı var..beklıorum beklıorum...ama o gelmıo...bılıorum cok yakınımda ama gelmıo..belkı oda şu and abenım yaşadığım paradoksları yaşıo...belkıde kısmet denen olgu oldugu varsayılan şey --kı ben daha karar vermış deılım var olup olmadığına---benı uzaktan ızlıo...belkıde turk fılmlerındekı gıbı carpışmamız an meselsi ama belkıde bır omur kadar uzak..neden korkuorum sevgılı gunluk bılıomusun?hayatımd akeşke demekten cok korkuorum ben..keşke keşke....allahım naısl kotu bı şey ha demedım mi?dedım..:D evet bılıorum dıycem..eve kapatıorum kendımı bazen bazen dışarı atıorum eve gelmıorum..ve ben 28 yaşında hayatımı duzene koyamadığımdan ıcımde bı burukluk var sevgılı gunluk...hayatın yarısına basamaklar kalmışken ben hala lıse aşkımı arıorum belkıde lıselı kzılardakı heyecanı arıorum..belkıde bulduğum ama tepkıtıgım aşkı arıorum..sence ıkıncı bır şans varmıdır be sevgılı gunluk??hıı varmıdır?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri