yine yeniden merhaba.......

allahım sana bınlerce kere şukurelr olsun..bakma sen bana bazen ben cok mızmılanıorum ama dışardakı ınsanları gorunce caresız bınlerce kere şukredıorum allahım verdığın ıyı kotu herşey ıcın bınlerce kere şukurle rolsun...senı sevıorum..

sevgili gunluk

senı cok ıhmal ettım haklısın taam taam kızma hemen...
bi şeyi merak eıdorum ben kımım ve olmak ıstedıgım ne?nsıl mutlu olabılırım artık bunu emrak eder duruma geldım..gercekten...ben kımım sevgıli gunluk ve nasıl mutlu olcam?

hayatımda ılk defa red edıldım şşoktayım:D:D

her şeyin bi ilki vardır :))

offff aşık olmak ıstıorum....ve sanırım oldum ama tuhaf ya...allahım sana şukurler olsun..bınlerce kere..herşey ıcın allahım ...........

canım hber guzelde....bu sefer tuhaf bı olay oldu...yanı karşımda ki zatt ı muhteremın olayın cıddıyetınden haberı yok...o kadar tuhaf ki anlatamam...off karman corban bışi...yanı ortada ılışki yok:( en azından henüz...

herşey gönlüne göre olur umarım...artık mutlu haberlerini bekliyoruz

sen mi benım mutlu haberleimi beklıosun?inanamıorums aol...

niye ben senin hep mutlu olmanı istemişimdir.sadece senin değil herkesin kib...

canım hber guzelde....bu sefer tuhaf bı olay oldu...yanı karşımda ki zatt ı muhteremın olayın cıddıyetınden haberı yok...o kadar tuhaf ki anlatamam...off karman corban bışi...yanı ortada ılışki yok:( en azından henüz...

olsun canım bir şekilde haberi olur nasılsa senden mutlu bir haber almak çok güzel.anlaşılan sende mutlusun elbette onunda haberi olur en kısa zamanda.

allahıms ana şukurler olsun carşaf gıbı denız oldu ayatım şu aralar inş bole devam eder.heyecansız ama sorunsuz allahıms ana çok şukurler olsun ınş.bole devam eder....

evet allahımsa na bın kere şukredıorum allahım senı cok sevıorum...umarım allahım hep bole devar eder...sna guvenıorum....hep yanımd aoldunu bılıorum allahım....şukurler olsun...

evet allahımsa na bın kere şukredıorum allahım senı cok sevıorum...umarım allahım hep bole devar eder...sna guvenıorum....hep yanımd aoldunu bılıorum allahım....şukurler olsun...

dünyaya gelip bize armağan edildiğin içinde şükrediyoruz.. iyiki doğdun

allahım sana şukurle rolsun....allahım gercketen şu anda mutluyum cunkum uzulebılecegım bışi yok
senı cok sveıorum allahım..

ne ilginçtir ki hayat devam edıo bızse uzuluorus sankı durmuş gıbı goruoruz en olumsuz zamanımızda hedeflerımızı erteleıoruz bı bakıoruz hayat devam edıo sonra pişmanlıkla tuh keşke dıorus şunla lşole vaktımızı gecırmeseydık sonra bıde onun ıcın uzuluorus aslında en azından benım hayatım bole gectı anı yaşamk yerıne hep gecmışı hatırlayıp uzulurek ama bı baktım kı hayatımı gercekten bole harcamışım:D aman allahım ne yapmışım ben farkınd aolmadan:D şu anda ıkı tane hedefım var gercekleştırmem gereken..başladım onlar ıcın calışmaya baklaım allah buyuk..belkı olur ben elımden gelenı fazlasıyla yapayımda gerısı allahın takdırıne kalmış..sonra onlar olmassa dıe bı tane de b planı gelıştırdım onlar olmassa bakalım o b planını kullancas artık ha bu arada davetlere ve ark toplantılarımıda devam edıorum..allahım sne sağlık verde bana gerısı kolay halledılmeyecek bışı yok bu dunyada sağlıklı olduktan sonra.....evrennn senı sevıorum..tatlılıklarınla acılıklarınla sneı gercekten cok sevıorum.......

merto senı de cok sevıorum:) ama bayagı bı zaman hayata daldım burayı unuttum gıbı gelsede hep aklımdaydı site.ama vakıt bulup yazamaıodum yada yazmak içimden gelmıodu ama gerı geldım işte.:D:D

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri