Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
kardeşim mümin çok teşekkür ederim... super
tüm site üyesi dostlarım... e hım..
böyle durumlarda yazmak konuşmak kadar zor geldi bak şimdi... dusun
bir aile sıcaklığı ile bir kaç aydan bu yana burda olmama rağmen sanki hepinizi yıllardır tanıyorum...
iyiki varsınız iyiki sizleri ve bu siteyi bulmuşum...
bu zamana kadar ben sizlerden çok faydalandım...
umarım sizlere layık olabilmişimdir...
ya çok duygusallaşıyorum ve bunu istemiyorum...
neyse hepiniz çok iyisiniz... hepiniz benim tanıdığım en insan gibi insanlarsınız...
hep beraber nice günler mutluluklar içinde hayatı paylaşmak dileğiyle...
yaa görüyo musun ben bu gün bi çelenk bi de üstatlık nişanı göndermiştim ama mesaj ulaşmamış. internette sorunlar vardı sanırım ondan. neyse geç de olsa kutluyorum. üstatlığınız hayırlı olsun......
mümin super siteye ilk geldiğimde ilk tanıdığım kardeşim...
redflowers super herkesin derdine koşarken kendi derdini bile unatan... hismiley
mücevher super gerçekten adın gibi mücevhersin...
pisimbat super hep buralarda bir yerlerde tam zamanında yanınızda...
sanemce super çok iyi bir dert ortağı...
olarak gördüm sizleri...
asıl bu başarı sizlerin ve sitemizdeki çok ve günden günede çoğalan dostların başarısıdır...
ben elimden geleni bende olanı paylaştım ve her zaman benden umudunu, sevgisini ve dostluğunu esirgemeyen sizlerden aldım enerjimi...
saygı ve sevgiler...
Günaydın, hayırlı cumalar, resimleriniz hepsi birbrinden güzel elinize koluna sağlık, en önemlisi gönlünüze sağlık, her zaman sevgi deryasında dolaşmanızı ve bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz. Kendinize ve cevrenize her zaman ışık olun.......
y789 Bu mesaji kac sefer yaziyorum allah bilir gitmiyooooo gitmiyooooo gitmiyoooooo 4897
Ya ben neden hep bu kutlamalara gec kalan oluyorummmm ooo67 Lier arkadasim üstadligin hayirli olsun.. Tebrik ederim seni... Basarilarinin burada da kendi hayatinda devam etmesini dilerim..
Sevgiyle Kal ...
NOZ : Bu arada ben neden resim ekleyemiyorum anlayamiyorum... Üstad olarak bir yardim edersen iyi olur.. Resim boyutunu da cok kücük kullaniyorum ama yine de olmuyor... Bu nedenle sana göndermek istedigim resmi gönderemedim.. ağla
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.