Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Sitemizin yeni moderatörleri Ezeli Nur ve Elektra oldu.Kendilerine şimdiye kadar üyemiz olarak yaptıkları katılımları için teşekkür ediyorum.
Bundan sonra da daha aktif bir şekilde paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Tebrikler. Göreviniz hayırlı olsun girlhaha

Tebrikler arkadaşlar 956k

Yönetim kadromuza hoşgeldiniz y789
Hayırlı uğurlu olsun.

Tebrikler. Hayırlı vazîfeler.

tebrikler_01.jpg

Ezeli Nur ve Elektra ikinizi de tebrik ediyorum ve yeni görevinizde başarılar diliyorum..

yeni göreviniz hayırlı olsun ikinizide tebrik ediyorum iyiki varsınız.

arkadaşlar yeni görevleriniz hayırlı olsun, ben görev dağılılarınızla ilgili dökümanları mail adresinize yollayacağım. şimdilik bu kadar, ilk mesajdan korkutmamak lazım :)

hayırlı olsun yeniden.
sağlıcakla ve ışıkla sapkal89

Kızlar yeni göreviniz hayırlı olsun..superxy

Hep birlikte birlik olarak güzel işler yapacağız..

Sevgiler..actionsmile

arkadaşlar yeni görevleriniz hayırlı olsun, ben görev dağılılarınızla ilgili dökümanları mail adresinize yollayacağım. şimdilik bu kadar, ilk mesajdan korkutmamak lazım :)

hayırlı olsun yeniden.
sağlıcakla ve ışıkla sapkal89
Artık bir kere korktum ben, maillerime de bakmama kararı aldım girlhaha Herkese teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum...actionsmile

Teşekkür ederim Atakan abi çok mutluyum.Sevinçliyim ne diyeceğimi bilemiyorum.Paylaşımlarımı aktif bir şekilde devam ettireceğim.Bu hakkı bana verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.
sevgili arkadasim kutluyorum seni
hep böyle mutlu ol insallah.t678

Tebrik ederim Ezeli Nur :) daha yeni yeni tanıyorum ama gerçekten hakettiğini düşünüyorum :) hayırlı olsun :)

Elektra seni de tebrik ediyorum :)

Eyvahh işte şimdi yandık.. sevincli

ezeli nur elektra hayırlı uğurlu olsun..
bizlere ve hayatınıza güzellikler katmasını diliyorum......

Ezelinur ve sevgili elektra terfi etmişiniz:)
hayırlı olsunn!!!
Ama bizleri unutmayınn:))

Eyvahh işte şimdi yandık.. sevincli
Aaa yapma, o kadar korkulacak biri değilim sevincli
Ezelinur ve sevgili elektra terfi etmişiniz:)
hayırlı olsunn!!!
Ama bizleri unutmayınn:))
Unutmak mı? Asla, hepiniz daha da aklımdasınız...actionsmile

tebrikler ikinizede kıskandım haa(:
Tahmin ediyorum Özlem'cim, böyle bir isteğin olduğunu biliyorum :) Umarım seni de birgün moderatör görürüz. Sevgilerimle...actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri