Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun

Tebrik ederim! :) Başarılar dilerim arkadaşlar.

Nazik ve hoş dileklerinizi içtenlikle kabul ediyor teşekkür ediyoruz arkadaşlar...actionsmile

"ezeli_nur ve elektra" hayırlara vesile olsun anacım ;) İkinize de kocaman tebrikler :)

congratulation_graphics_3.gif

arkadaşlar yeni görevleriniz hayırlı uğurlu olsun...harika paylaşımlarınızın devamını dilerim...sevgiler...actionsmile

yeni göreviniz hayırlı olsun arkadaşlar çok sevindim sizin adınıza başarılar diliyorum.iyiki varsınız.sevgilerle...

Arkadaşlar, yeni göreviniz hayırlı olsun.25889

Tebrik ediyorum ve kendi adıma, siteye ve bizlere katkılarınız için teşekkür ediyorum. superxy

Teşekkür ederim Atakan abi çok mutluyum.Sevinçliyim ne diyeceğimi bilemiyorum.Paylaşımlarımı aktif bir şekilde devam ettireceğim.Bu hakkı bana verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

Çok sevindim :) Tebrik ederim :)

Melinda' nız geldi! :) Bilge İnan oldu, öyle geldi b456

Tüm modlara hayırlı olsun diyorum :) Emeğiniz ve desteğiniz için teşekkürler

Melindacım yeni görevin ve yeni nickin hayırlı olsun

Hoşgeldin Melinda, yeni nickin ve yeni görevin hayırlı uğurlu olsun.
Çok sevindimmm:))

Sevgiler

Hayırlı olsun MELİNDAA....Tebrikler...

Yeni görevin hayırlı olsun yönetim kadromuza hoş geldin.

Canımın Can'ı hayırlı olsun yeni görevin
Pozitif enerjinle güzellikler getirdin

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri