Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
yeni görevleriniz sizlere ve foruma hayırlı olsun..
daima;barışçıl .. açıklayıcı .. aydınlatıcı .. sabırlı.. sevgi dolu yönünüzün forum sayfalarımıza yansıması dileklerimle..
spygame, bymehmet,redflowers,mustang,sanemce,lier22 hepinizi kutluyorum.. tender45
özellikle lier ttli3 geldiği ilk günlerde bana mesaj atmıştı bende forumda mod olmak istiyorum diye.. girlhaha
dilerim hepinizin tüm hedefleri daima kolaylıkla gerçekleşir..
gerçekten yaa şamanımız nerelerdeydin böyle..... özlettin kendini hem de çok. tender45
bi da bu kadar uzun ayrılma olur mu??? b456
sensiz olmak istemiyoruz yaaa lütfen... dlckrn
arkadaslarımız haketmişler ki mod olmuşlar... 25889 Bu dostlarımıza yaptıkları katkılardan dolayı kendi adıma tşk ediyorum. çok şey öğrendim... Yani görevlerinde de başarılar diliyorum smiliyface
a aa bissürü modumuz olmuş ) ne güzel hadi bakalım hepinizi çok fena tebrik ediyorum valla..yeni sorumluluğunuzun sizi ve başkalarını da aydınlatması dileğiyle , zaten insanlar genellikle daha fazla sorumluluk aldıklarında daha fazla başarılı olma ihtimalleri de artar..sevgiler..(pisimbat ben de şövalyemi olsaydım acaba
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.