Yeni Moderatörlerimiz Kutlama Partisi

Ynt: Yeni Moderatörlerimiz Kutlama Partisi

Yeni göreviniz hayırlı olsun arkadaşlar,hepiniz hakettiniz fazlasıyla kiss3
Amanın benim anacığımda mod. olmuş ttli3...
kiss3

Hayırlı ugurlu olsun

Mustang, Spygame, Bymehmet, Lier22, Redflowers, Sanemce, yeni göreviniz hayırlı olsun arkadaşlar...

yeni moderatör arkadaşlarım, hepinizi tebrik ediyorum. adınıza çok sevindim. ayrıca mavi çok yakışmış.... alk78

merhabalar .. actionsmile

yeni görevleriniz sizlere ve foruma hayırlı olsun..
rainbowstarsuo3.gif

glmbenm2mnyo7.gif

daima;barışçıl .. açıklayıcı .. aydınlatıcı .. sabırlı.. sevgi dolu yönünüzün forum sayfalarımıza yansıması dileklerimle..
blume1122.gif
blume1122.gif

spygame, bymehmet,redflowers,mustang,sanemce,lier22 hepinizi kutluyorum.. tender45
özellikle lier ttli3 geldiği ilk günlerde bana mesaj atmıştı bende forumda mod olmak istiyorum diye.. girlhaha
dilerim hepinizin tüm hedefleri daima kolaylıkla gerçekleşir..
harika2jy.gif

sevgiler..

Canım hoşgeldin yahu.Gözlerimiz yollarda kaldı.Hoşgeldin sefa geldin.  kiss3

gerçekten yaa şamanımız nerelerdeydin böyle..... özlettin kendini hem de çok. tender45
bi da bu kadar uzun ayrılma olur mu??? b456
sensiz olmak istemiyoruz yaaa lütfen... dlckrn

geldiğim günden beri bu sitenin bir siteden daha fazlası olduğunu hep hissetmiş ve dile getirmiştim...

nerde bir başarı varsa o başarıda kazanan sadece semboldür... emek ve fırsat sağlayan tüm dostlarıma sonsuz

teşekkür ederim...

daha siteye ilk geldiğim gün mod olmak istediğimi söylemiştim evet...

lier ttli3 geldiği ilk günlerde bana mesaj atmıştı bende forumda mod olmak istiyorum diye..

aradan geçen zamandan sonra yani şimdi sadece bir üyesi olmaktan bile iftihar ettiğim bu sitede böyle bir görev verilmesi

memnun ederken sorumluluğumu biraz daha artırdı...

layık olmaya çalışacağım... ve benimle aynı zamanlarda bu siteye gelip beraber bir ekip gibi hareket eden

birbirinden değerli, saygılı, bilgili ve çok sevdiğim dostlarıma da yeni görevlerinde başarılar dilerim...

Lier22 hismiley

arkadaslarımız haketmişler ki mod olmuşlar... 25889 Bu dostlarımıza yaptıkları katkılardan dolayı kendi adıma tşk ediyorum. çok şey öğrendim... Yani görevlerinde de başarılar diliyorum smiliyface

a aa bissürü modumuz olmuş :)) ne güzel hadi bakalım hepinizi çok fena tebrik ediyorum valla..yeni sorumluluğunuzun sizi ve başkalarını da aydınlatması dileğiyle , zaten insanlar genellikle daha fazla sorumluluk aldıklarında daha fazla başarılı olma ihtimalleri de artar..sevgiler..(pisimbat ben de şövalyemi olsaydım acaba :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri