Yeni moderatörlerimiz arca ve cliviaf olmuştur. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Görevlerinde başarılar. :zpzp:
Sevgiler. actionsmile
Sevgiler. actionsmile
Ooo.. en sevdiğim arkadaşım moderatör olmuşş...Hepimiz için hayırlı olsun..
Ben, sitede seviye oluşumu ve yönetimde görev alma v.b. konuların detaylarını öğrenebileceğim bir bölüm var mı acaba ? yardımcı olursanız sevinirim...Yeni moderatörlerimiz arca ve cliviaf olmuştur. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Görevlerinde başarılar. :zpzp:
Sevgiler. actionsmile
Sitede ki rütbeler mesaj sayısına göre artar.Ben, sitede seviye oluşumu ve yönetimde görev alma v.b. konuların detaylarını öğrenebileceğim bir bölüm var mı acaba ? yardımcı olursanız sevinirim...
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Sitede ki rütbeler mesaj sayısına göre artar.
Site yönetiliği için ise aktif olma sorulan sorulara yanıt verme,yapılan paylaşımların orjinal olması gibi bir çok kriterlere bakiyoruz.
Ayrica profillere yazılan mesajlarda önemli bir kriter.
Sitede moderatorlere özel bir bolum vardir.Ayrica moderatorlerin tüm konularda editleme yetkileri bulunmaktadır.ben de sorayım ya merak ettim.peki moderatör olmanın avantajları nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.