Yeni Moderatörlerimiz arca ve cliviaf Tebrikler

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
Yeni moderatörlerimiz arca ve cliviaf olmuştur. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Görevlerinde başarılar. :zpzp:

Sevgiler. actionsmile

b-183704-pasta.jpg

kutlayalımm sevincli

Ay inanmıyorum çok şaşırdım :)
Çok teşekkürler.

Ooo.. en sevdiğim arkadaşım moderatör olmuşş...Hepimiz için hayırlı olsun..

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Sanada hayırlı olsun cliviaf.....

Çok tebrik ediyorum Arca ve Civiaf..
Yeni görevleriniz hayırlı olsun..
Yönetim kadromuza hoş geldiniz.

Teşekkürler Atakan bey.
Teşekkürler arca, tebrikler.

25889 Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsunnn:) sizin adınıza sevindimart56art56

Tebrikler arca ve cliviaf,
Göreviniz hayırlı olsun..

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun.....

O0teprik ederim hayırlısı olsun canım

Yeni moderatörlerimiz arca ve cliviaf olmuştur. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Görevlerinde başarılar. :zpzp:

Sevgiler. actionsmile
Ben, sitede seviye oluşumu ve yönetimde görev alma v.b. konuların detaylarını öğrenebileceğim bir bölüm var mı acaba ? yardımcı olursanız sevinirim...

tebrik ediyorum arkadaşlar.
yeni göreviniz hayırlı olsuny789

Ben, sitede seviye oluşumu ve yönetimde görev alma v.b. konuların detaylarını öğrenebileceğim bir bölüm var mı acaba ? yardımcı olursanız sevinirim...
Sitede ki rütbeler mesaj sayısına göre artar.
Site yönetiliği için ise aktif olma sorulan sorulara yanıt verme,yapılan paylaşımların orjinal olması gibi bir çok kriterlere bakiyoruz.
Ayrica profillere yazılan mesajlarda önemli bir kriter.

Sitede ki rütbeler mesaj sayısına göre artar.
Site yönetiliği için ise aktif olma sorulan sorulara yanıt verme,yapılan paylaşımların orjinal olması gibi bir çok kriterlere bakiyoruz.
Ayrica profillere yazılan mesajlarda önemli bir kriter.
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

ben de sorayım ya merak ettim.peki moderatör olmanın avantajları nedir?

ben de sorayım ya merak ettim.peki moderatör olmanın avantajları nedir?
Sitede moderatorlere özel bir bolum vardir.Ayrica moderatorlerin tüm konularda editleme yetkileri bulunmaktadır.
Zaman zaman moderatorlere özel bazı çalışmalar yapilmakta.
Böyle bir çok avantajı vardır.

Tebrikler arkadaşlar! :)

Çok teşekkürler çok incesiniz....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri