Yeni Kilo Verme Telkini

Ynt: Yeni Kilo Verme Telkini

merhabalar cigdemmm1977.. yanımıza hoşgeldin..

forumumuzun oldukça eski bir sayfasını bulmuşsun..

verilmiş olan lik 2006 ya ait.. wave

yeni versionların olduğu linkleri ve dinleme önerilerimize ulaşabileceğin sayfa adreslerini aşağıda veriyorum.. thumbsanim

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo_vermeada-b259.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo_vermeguven-b260.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil_dinleyebilirim-b10.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/font_colorred_dikkat_mp3leri_buradan_yukleyinizfont-b254.0/

inmiyor ya bilen biri yardım etsin lütfenn

ceronima ' Alıntı:
inmiyor ya bilen biri yardım etsin lütfenn

nerede takıldınız?

--------------

evet inmiyor. atakan bey... linkleri bi kontrol edebilirmisiniz?

kilo verme ada linkleri yenilendi indirebilirsiniz.. super
kilo verme güven linklerinde ise bir problem gözükmüyor.. pc05

iyi dinlemeler.. music45

sevgiler.. hismiley

kilo verme güven telkini dinliyorum 1 haftadır,acaip iştahım açıldı ama :(:(yardımmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba Atakan bey..
ben de fazla kilolarından şikayetçi olan birisiyim..
ancak benim iştah konusundaki durumum biraz farklı..
yani öyle oturup bir tencere yemek yiyen birisi değilim..aksine midemin tıkabasa dolmasından hoşlanmıyorum..bu açıdan iştahım az bile diyebilirim...
ama benim sorunum normal yemek yemeyip kendimi sürekli kurabiye kek ve benzeri şekerli karbonhidratlı şeyler yerken yakalıyorum... sofraya oturup yemek yemiyorum ama sürekli abucr cubur atıştırıyorum..aç olup olmadığımın farkına bile varmadan...hem midemi doldurmuyor hem zevk veriyor diye bunları tercih ediyorum...meyveye sebzeye ete hiç ilgim yok...
öğün düzenim de yok..kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği gibi...
işin ilginç yanı diyete başladığımda inanın diyet yapmadığım günden daha çok şey yemiş oluyorum...benim sorunum az yemekle beraber kalorili şeyleri tercih etmek....bu konuda bu mp3 faydalı olacakmıdır sizce ?

iradeye sahip olmayı öğütlediğinden be işe yarayacağını düşündüm.

atakan bey eski kilo verme güven cd sini dinledikçe iştahım dahada arttı hatta bazen gece kalkıp yemek yemeğe başladım.yeni hazırlanan kilo verme cd sinin linkini verebilirmisiniz çok teşekkürler

tek iştahı artan ben değilmişim demek..
iştahı artanlar sonradan kilo verebildiniz mi ?
5 gündür dinliyorum vermediğim gibi aldım...

Cevap: Ynt: Yeni Kilo Verme Telkini

çok teşekkürler hemen deniycem emeğinize sağlık iyiki varsınız

slm bu yeni kilo verme telkinini nasil indirebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim
simdiden cok Teşekkürler

bende indiremedim maalesef ayrica telkin mp3 sitesinden de baktim fakat bulamadim sadece kilo verme ada var yeni olanin ismini bilen veya indirebilenler yardimci olursa cok sevinirim

Bu telkin içerisinde bazı -ecek -acak yapılı cümleler kullanılmış. İngilizcem o kadar iyi değil ama anladığım kadarıyla Türkçeye tercüme ederken en azından gelecek zaman kipleri kullanılmasaydı diyorum. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Örnek olarak aşağıya ekledim. Bildiğim kadarıyla bilinçaltına söylenen ecek acak gibi gelecek zaman kiplerindeki cümleler hep erteleme durumu oluştururmuş.

you can simply decide to do these things, or not to do these things... and as you exercise your right of free choice to decide for yourself the things you want to do and the things you do not want to do, so your sense of self worth, your self-respect grows day by day... day by day becoming stronger and more powerful... day by day allowing you to be as you truly want to be...
Basitçe sen bir şeyleri yapmaya yada yapmamaya karar verirsin...Özgür seçim hakkını kullanmaya başladıkça ve karar verdikçe tıpkı egzersiz yapar gibi,özgüven duygun,özsaygın günden güne gelişecek.Günden güne daha güçlü olacak.Günden güne gelişen aertan bu duygular tamda istediğin gibi olmana yardım edecek.

you can simply decide to do these things, or not to do these things... and as you exercise your right of free choice to decide for yourself the things you want to do and the things you do not want to do, so your sense of self worth, your self-respect grows day by day... day by day becoming stronger and more powerful... day by day allowing you to be as you truly want to be...

burada herhangi bir gelecek zaman yapısı yoktur.

will veya am,is,are going to kullanılmamış. geniş zaman kullanılmış .

mesela bunu Günden güne gelişen arrtan bu duygular tamda istediğin gibi olmana yardım edecek diye çevrilmiş ama yardım ediyor diye çevrilir . doğrusu budur . ama herşey birebir çevrilmez . anlamına göre değişiklik gösterir. ayrıca telkin içeriği eğer uzunsa gelecek zaman kullanılabilir .

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri