Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
kardelen* ' Alıntı:selammm bende yeni üyeyimm site gercekten güzel![]()
kardelen* ' Alıntı:sLmmm bnde yeni üyeimm site qercktn qsL![]()
tebrikler reversireversi ' Alıntı:herkese selam,sitenizi tesadüfen keşfettim.REİKİ ile ilgili nette gezinirken ;akabinde biraz inceleyince aradığımın bu tip şeyler olduğunu ve mutlaka işe yaracağını ve denemem gerektiğini düşünüp telkinler mp3 lerini indirdim.Açıkcası 2 gündür zaman buldukça dinliyorum ama farkı ben dahil çevremdeki herkes görüyor.tüm kannallarım-çakralarımın daha da açıldığını9 hissediyorum .Sizlerin tavsiye ettiklerine ben birde koruma kalkanını ekledim .daha önce yoğun hissettiğim negatiflikleri ve onların olumsuz etkilerini bugün hiç hissetmedim.siteyi hazırlayan ,emek ve katkı sağlayan herkese selam olsun...emeklerinze sağlık... alk78
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.