YENİ GELEN ARKADAŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
H

hayalayaz

Guest
yokluğumda ipin ucu kaçırmışım..aramıza birçok arkadaş katılmış..arkadaşlar hepinize toplu bir şekilde hoşgelişler edeyim..hoşgeldiniz safalar getirdiniz

Ynt: YENİ GELEN ARKADAŞLAR

tesadüfen bende yeni geldim yanlız telkinlerden hiçbirini indiremedim sinir bastı kizgin1olmuyo olmuyo....çoooookta merak ediyorum bu telkinleri.

Teşekkürler

merhabalar selin@ ve tgb lkeser

her ikinizde hoşgeldiniz yanımıza...
1demethuzunblogcuye6.gif

hedeflerinizin kısa sürede gerçek olması dileklerimle..

bu arada selin indirebildinmi mp3 leri.. dusun

15zx1.gif
sevgiler..

arkadaşlar hoşgeldiniz saygılı sevgiler

merhabalar, hoşbulduk evet indirdirdim mp3 leri...hepsi birbirinden güzelmiş gerçekten.doğa sesleri ve ney hoşuma gitti birde ağlatmasaa ney li olan mp3 de kendi kendine akıyo gözyaşlarım

Herkese selam ve saygılar!İnternette gezinirken,sitenin linki dikkatimi çekti ve buradayım.Yorumlara baktım biraz.Tam olarak benim sorunlarım için adeta bir ilaçtan bahsediliyor.Bunca insan yalan söylüyor olamaz tabiki.Agustos'da askerim o zamana kadar fırsatım oldukça denemeye çalışacağım şimdiden herkese teşekkür ederim..

yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum...

hoşgeldiniz arkadaşlar. mutlu ve güzel haberlerinizi inşallah kısa vadede duyarız. iyi forumlar ve mutlu paylaşımlar diliyorum. sağlıcakla ve ışıkla kalın.

tşk ederim kendime adıma t678

sahanne ve bigci yanımıza hoşgeldiniz.. t678
1demethuzunjt5.gif

hoş gördükkk .) mor menekseler:D sever,m derty

bende yeniyim hemde çok yeni yardımınıza ihtiyacım var... b456

pembeee ' Alıntı:
bende yeniyim hemde çok yeni yardımınıza ihtiyacım var... b456

hoşgeldin pembeee...adın çok güzelmiş...bayılırım pembe rengine... tender45

umarım aradığın burdadır...aşağıdaki linklerin sana faydası olacağını düşünüyorum...öncelikle bu linkleri bir güzel incele istersen...takıldığın yerlerde ben yada arkadaşlarım sana yardımcı olruz...

n025.gif
blissy

kolay gelsin...sevgiler...
252.gif

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/font_colorred_dikkat_mp3leri_buradan_yukleyinizfont-b254.0/ music45

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler_sonrasi_ilk_etkiler_ve_anketlerimiz-b2.0/ hismiley

pembe gönlüm sende kiss3 hoşgeldin balım

SENDE HG PEMBE NE GUZEL Bİ RENKDİR uy897

hoşuluk güzel bir site sevim. smiliyface

merhaba,ben de yeni geldim hismiley

Merhaba anatolian... hismiley

Hoş geldin aramıza... vien1

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri