Yaşam Koçu'muz Merto Doğum Günü

sanemce

Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
51
Sevgili Yaşam Koçumuz Merto doğum gününüz kutlu olsun. Güzel kızlarınız ve eşinizle birlikte mutluluklarınızın daim olmasını dilerim.

pasta1gz.jpg

30011869dq6le6.gif

Ynt: Yaşam Koçu'muz Merto Doğum Günü

sevgili merto... 956k nice mutlu yıllara...eşinle ve o dünya tatlısı kızlarınla.... tender45

bolluk ve bereketle dolu başarılı sağlıklı yıllar diliyorum hepinize... actionsmile

sevgiler... ttli3

doggun14pic1lh1.jpg

Bende sevgili Yaşam Yaşam koçumuz merto beyin doğum gününü kutlar başarılarının devamını dilerim..
kiss3

Doğum gününüz kutlu olsun clapping

birthdaybw9.gif

Doğum gününüz kutlu olsun Merto.Eşinizle ve kızlarınızla sağlıklı,huzurlu,mutlu uzun bir ömür sizlerin olsun. 956k

Merto doğum gününüz kutlu olsun.Ailenizle,sevdiklerinizle,mutlu,sağlıklı günler dilerim.Nice mutlu yıllara... k8908

evet evet.bir dilek te benden.diğer arkadaşlarımınki gibi içten.sevgi huzur sağlık dolu nice yıllara merto. kiss3

mutlu yıllar Merto,
saglık,mutluluk ve huzur seninle olsun yeni yasında smiliyface

merto doğum günün kutlu olsun, nice mutlu, huzurlu yıllar, yeni yaşın sana mutluluk getirsin. happy birthday to you.

Henüz bu site oluşmadan önce blog sitemi yorumlarıyla destekleyerek böyle bir forumun oluşmasına vesile olan Mert Bey iyi ki doğdunuz.
Ailenizle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum...

doğum günün kutlu olsun merto...

hpm2 mert aa34 yaşlanıyoruz hoş sen benden ufaksın girlhaha hanımın ve 2 şeker yawrunla ve tüm sevdiklerinel huzurlu sağlıklı uzun ömürler seninle olsun canım sevincli

mutlu seneler, herdaim ailenizle size huzur ve güzel günler dilerim

hismiley abi iyi ki doğdun ve iyi ki seni tanıyorum.
şükranlarımı sunuyorum... smiliyface

eşiniz ve cici kızlarınızla; daha mutlu, daha huzurlu, daha sağlıklı, uzuuuun ömürler sizlerle olsun. sapkal89

sağlıcakla ve ışıkla kalalım...

Biraz geç oldu ama yeni gördüm .Ailenizle daha nice mutlu doğum günlerine iyiki doğdunuz. smiliyface

358772c0uj3gj3.gif

ben de doğum günlerine gecikenler kervanındayım .. neyseki mertoda gecikmişte belli olmadı geç kalışım.. y789
bird11xr6.gif

sevgili merto daima yanımızda bilgi ve tecrübenle yer alarak bizleri aydınlattığın için sonsuz teşekkürler.. thumbsanim
sevgili defduru ve meleklerin ile birlikte ailecek desteğinizi sevginizi paylaşımlarınızı yanımızda hissetmek bizler için büyük mutluluk.. ark5

dilerim yeni yaşın ile birlikte;ailecek mutluluklarınız katlanarak kolaylıkla artar..
daima başarılı mutlu huzurlu bereketli ve sevgi dolu yaşarsınız..

trans-aburst.gif
trans-aburst.gif
nice mutlu seneler dilerim..

BalloonsAni.gif
sevgiler..

Merto Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı,mutlu uzun bir nice yıllar senin olsun.

kart001.jpg

doğum gününüz kutlu olsun eşiniz ve kızlarınızla sağlıklı,mutlu,huzurlu nice senelere... kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri