üyelerin resimleri .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: üyelerin resimleri .

sağol ecemcim...ama babamız biraz kıskanç... rt67

tufanımız var yiğit var emre var..saymıyayım daha... utananadam

babalar kızlarını paylaşamaz kızlarda babalarını y789 y789 y789 y789

şamannın resminin üstündeki akvaryuma yapışmış olan kel kız benim :)
blook cat56 ben

hayır şimdi koyucam resmimi forum karışacak karizmamdan ortalık yıkılacak o yüsden eklemiyorum

Mustang ve Sycorox...Sycorox'un saçları kızılken ahh ahh:)
Ve siyah beyaz resimlerimden 2 tane...

Sycorox güzelmişsin bayaa sapkal89

Sycorox gerçekden güzel bir bayanmıssın :o

bende bi yakısıklı olabilsem :D nabıyım tipsizim

nasıldı harbi resim yükleme. bi deniyim..?

aman da aman bir akşam uğramadım.. her kes ne güzelikler ne yakışıklılıklar eklemiş..

suzzy cim sunacığını da getirme imkanın varmı şekercim .. ben onu bi ara tatlı olarak yesem.. sevincli

bizim forumdan çirkin çıkmaz...

erkeklerin hepsi yakışıklı.. bayanların hepsi güzeller güzeli..

her birinize ayrı ayrı maşallah diyorum..

iyiki bizlerle birliktesiniz .. ruhları güzel.. kalpleri güzel.. düşleri güzel.. yüzleri güzel incilerim..

sevgiler..

**shamanic** ' Alıntı:
aman da aman bir akşam uğramadım.. her kes ne güzelikler ne yakışıklılıklar eklemiş..

suzzy cim sunacığını da getirme imkanın varmı şekercim .. ben onu bi ara tatlı olarak yesem.. sevincli

erkeklerin hepsi yakışıklı.. bayanların hepsi güzeller güzeli..

her birinize ayrı ayrı maşallah diyorum..

iyiki bizlerle birliktesiniz .. ruhları güzel.. kalpleri güzel.. düşleri güzel.. yüzleri güzel incilerim..

sevgiler..

ben hariç ablacıgım :D bi ben tipsizim hehehEhEhE =)

**shamanic** ' Alıntı:

sevgiler..

canım sağol...sunamı şimdilik getiremiyom.... terli345 kara kara düşünüyom..iki gece onu koklayamadan.. emb23 neyse...

shamanım...bir sonrakine inşallah..ama ben onu forum üyesi olarak yetiştiriyom şimdiden...mustang ve serpili kıskandım... sevincli bir kaç yıla kalmaz ördek rumuzuyla aramızda görürüz onuda... blissy blissy

bigci... bak bi daha duymayayım tipsiz mipsiz... dlckrn çakı gibi delikanlısın...kendine haksızlık etme bakem..

bide sen benim kuzenime benziyon yahu... hih33

yok suzzicim o duymak istediğini söylemedikçe susmayacak. evet bigci kardeşim tipsizsin Allah millete tip dağıtırken sen neredeydin acaba 789569

duymak istediğin buydu demi heh bende dedim işte rahatlamışındır şimdi 789569 789569

[/quote]

senemce ablam belkide tam tersini duymak istemiyor mu? sung66

bigci her fotonun altına aynı şeyi yazmışsın yaw biraz güven kendine boy bos maşllh sonuçta buraya koyduğuna göre sende beğeniyorsun kendini az çok bak senemce ablamla biz bi türlü cesaret edemedik edemicezde bu gidişle bence yazma artık fotolarının altına tipsizim diye sapkal89

sanem biraz sert bir tepki olmadı mı
bigci arkadaşım sen de bir süre ego güçlendirici ve suçluluk duygularını önleyici telkinleri dinlemeye başlasan kendin hakkındaki yersiz düşünceleri değiştirmiş olursun. bu konuda shamanic'e hak veriyorum...

sanemce ' Alıntı:
yok suzzicim o duymak istediğini söylemedikçe susmayacak. evet bigci kardeşim tipsizsin Allah millete tip dağıtırken sen neredeydin acaba 789569

duymak istediğin buydu demi heh bende dedim işte rahatlamışındır şimdi 789569 789569

[/quote]

evet bigci konuyu toparlıyorum.. khkh56

gördüğüm kadarıyla en tipli tipsizsin..

böylelikle ne senin tipsizim lafını biz kabul etmiş oluyoruz ne sen bizim tipli lafını kabul etmiş oluyorsun..

ama yiğidi öldürmeden hakkını vermiş gibi bişi oluyoruz girlhaha

kafam karısdı ya :D tek tek gelin :D bu arada suzy ablam kuzeninemi benziyom:D walalhamı insanlar cift yaratılmısdır ama kuzenin yakısıklıdır :d

teomancım anlamıyor baksana napim tutamadım kendimi..

tipsizim tipsizim deyip tepiniyo oralarda..
hani çocuklara bişeyi yapma dersinde inadına yaparya, bende istediğini söyledimki belki durup bir düşünür diye..

insanı güzel kılan ruh güzelliğidir. kaşı gözü boyu posu tek başına ne anlamı varki.. diimi ama super

teoman_ ' Alıntı:
sanem biraz sert bir tepki olmadı mı
bigci arkadaşım sen de bir süre ego güçlendirici ve suçluluk duygularını önleyici telkinleri dinlemeye başlasan kendin hakkındaki yersiz düşünceleri değiştirmiş olursun. bu konuda shamanic'e hak veriyorum...

Fotoğraflarının hepsinde, kendine güvenen bir arkadaş görüyorum ben...

Yani, sadece kendine değil; tipine, bakışlarına ve duruşuna bile... 4897

Tipsiz biri nasıl bu kadar kendine güvenen pozlar verebiliyor... dusun

Sanemce'ye katılıyorum bu konuda... sung66

Duymak istediğin şeyi söylüyorum arkadaşım... 956k

Sen çok yakışıklı ve karizmatik birisin... 25889

Niye tipsiz diyorsun kendine... 25889

Sen tipsiz değil, tersine çok yakışıklı birisin... super

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri