Uçuk dudak bölgesinde sık çıkıyorsa ne yapılabilir?

Ynt: Uçuk dudak bölgesinde sık çıkıyorsa ne yapılabilir?

Aslında taçyaprağın günlüğüne yazacaktım cevabımı ama burası daha uygun geldi.
Ne tesadüf ki bende de dün uçuk çıkmaya başladı taççığım..
Amaaaa yeni keşfettiğim yöntemle uçukların çıkmasını durduruyorum onu da buraya yazayımmm....
E vitamini yağı alacaksın bi tane. Ya softgel formunda E kapsülü alıp onu pörtletebilirsin girlhaha
Sonra uçuğun çıktığını hisseder hissetmez bunu dudağına sürüyorsun.. Sabah akşam... Uçuk kayboluyor... ttli3
Belki kapsülleri açıp toz halini kullanmak da işe yarayabilir ama hiç denemedim daha önce.
Geçmiş olsun.
Herkese sevgiler kiss3

Ynt: Uçuk dudak bölgesinde sık çıkıyorsa ne yapılabilir?

Evet, away yöntemin güzel..Fakat önemli olan, uçuk çıkmadan önce önlemini alabilmek...

İlk önce, uçuğun çıkış nedeni C vitamini eksikliğidir. Bu vitamin yeterli düzeyde alınırsa bu sorunla karşılaşılmaz.. Meyve ve yeşil yapraklı sebzeler, özellikle yeşil biber çok faydalı.. smiliyface

Terramicyn kremi bire birdir uçuğa cıkacağını hissettiğinizde sürün kurutma etkisi mükemmel

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri