Türk halk müziği

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
Türk halk müziğine dair herşeyi burda paylaşalım diyorum dedim hattaaa blissy sevincli
videolar,türküler,türkücüler,klipler...

Ynt: Türk halk müziği

suzzycim sen urfalımıydın...ben şuan urfadayım...ankaralıyım ama eşimin işi gereği tayinimiz urfaya çıktı..var mı buralardan bir isteğin?

bunlarda benden.. http://www.youtube.com/watch?v=tr6Jl7yQ42w

http://www.youtube.com/watch?v=S-0k1FP7NjE super
23pq2uo2qy.gif

beni ve eşimi ağlatan türküde budur ama orjinalini bulamadım bununla idare http://www.youtube.com/watch?v=uLbSNZeo-NI&feature=related
cray1.gif

hülyaa ' Alıntı:
suzzycim sen urfalımıydın...ben şuan urfadayım...ankaralıyım ama eşimin işi gereği tayinimiz urfaya çıktı..var mı buralardan bir isteğin?

miscellaneous528jkd8.gif

öyle sayılır tatlım..aslında nüfusumda içel görünüyor ama doğma büyüme izmirliyim... ttli3
dedler nineler urfada yaşamışlar..kökenim urfa...ama fena kan çekiyor şeker...nerde nezaman bir urfa türküsü dinlesem içim kaynıyor.... blissy blissy

birde sıra geceleri var... b456
4kelebek1navw6.gif

urfaya çocukken bir kere gitmiştim...hayal meyal hatırlıyorum...en büyük arzum bir gün urfaya gezmeye gitmek ve bir sıra gecesine katılıp bol bol çiğköfte yemek...
canım benim senin aracılığınla urfaya sevgiler ve sanada kucak dolusu öpücükler tatlım... kiss3 kiss3 kiss3

suzzy ' Alıntı:
hülyaa ' Alıntı:

miscellaneous528jkd8.gif

öyle sayılır tatlım..aslında nüfusumda içel görünüyor ama doğma büyüme izmirliyim... ttli3
dedler nineler urfada yaşamışlar..kökenim urfa...ama fena kan çekiyor şeker...nerde nezaman bir urfa türküsü dinlesem içim kaynıyor.... blissy blissy

birde sıra geceleri var... b456
4kelebek1navw6.gif

urfaya çocukken bir kere gitmiştim...hayal meyal hatırlıyorum...en büyük arzum bir gün urfaya gezmeye gitmek ve bir sıra gecesine katılıp bol bol çiğköfte yemek...
canım benim senin aracılığınla urfaya sevgiler ve sanada kucak dolusu öpücükler tatlım... kiss3 kiss3 kiss3

o bir gün,ben buradayken olursa beklerim seni mutlaka bana da gel..ben seni götürürüm sıra gecelerine...çiğköfteyi de yersin...hasrette giderirsin.. smiliyface

ama ama ben gelene kadar sizin görev süreniz biter be canım... emb23
ama olsun yinede bir gün oralara yolum düşerse şeker... kiss3 önce sana haber vericem... kiss3
bu vesileyle görüşürüz canım... ttli3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri