Tuna Tabu - Zalim

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
zalim kaderim,

sensin sebebeim,

askin deli vurgununda ben sana köleyim,

ateŞin daglar yüregin aglar,

elpençedivan bu can sana yar,

bu sabah uyandIm sen yoksun, yüregimde bir Şeyler kopar oldu.

uŞudum yoklugunda ben, sigaram bile boŞa tüter oldu

yar sensiz güllerim soldu, basucumda resmine bakar oldum

dön artik son bahar geldi, aci verdi hasretin hazan oldu

zalim kaderim,

sensin sebebeim,

aŞkIn deli vurgununda ben sana köleyim,

elpencedivan bu can sana yar,

(2X)

aaaaahh, oooffff, aaaahhh....

aahh seni bi bulabilsem, ellerini tutabilsem, son bir defa görebilsem herŞeyi feda edebilirim, ölürüm ugruna dön be gülüm yine gel.

zalim kaderim,

sensin sebebeim,

aŞkIn deli vurgununda ben sana köleyim,

elpencedivan bu can sana yar,

(2X)

zalim kaderim, ooff aŞkIn deli vurgununda ben sana köleyim ateŞin daglar yüregim aglar, elpencedivan bu can sana yar,

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri