Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz

merhabalar yosuni hoşgeldin... actionsmile

suçluluk ve egoyu iki hafta kadar dinle..
ikinci haftanın sonunda suçluluk u çıkartabilirsin... gerekli görürürsen daha sonra tekrar eklersin...

ikinci haftanın sonunda ego + kendine güven + sosyal fobi yi ekle

zinde uyanma telkinini en baştan itibaren dinliyebilirsin.. hafif ve kısa bir telkin olduğu için sakıncası olmayacaktır...

kilo telkinini dinlemeye 3. haftadan sonra başla istersen... zaten diğer telkinlerin etkileri ile metabolizman hızlanacak..
doğru davranış şekilleri hayatında yapılanmaya başlayacağı için doğru yemek yeme alışkanlıkları hayatında yer bulmaya başlayacak..

sevgiler.. hismiley

merhaba

bu siteyi birkaç aydır takip ediyorum ama,telkinleri düzenli olarak dinleyememiştim.dün dinlemeye başladım.ego güçlendirici,kendine güven ve suçluluk telkinlerini listeme ekledim.10-11 saat kadar dinliyorum.yazılan yazılara baktığımda ilk hafta sadece ego güçlendirici ve suçluluk dinlemek lazım deniyor..kendine güveni ilk haftadan eklememin bir sakıncası var mı.bu telkinleri 2 hafta dinlemeyi düşünüyorum.sonra sırasıyla 1 hafta arayla kilo verme,depresyon,sosyal fobi eklemeyi düşünüyorum.sizce doğru yolda mıyım? hy789

ÖNCE EGO VE SUÇLULUĞU DİNLEMEN ÖNERİLİYOR AMA OLEDE DİNLERDEN ZARARI OLACAĞINI SANMAM

ÖENMLİ OLAN MÜZİĞE KENDİNİ KAPTIRMAN . İSTEDİDİN KADAR ÇEŞİT ÇEŞİT DİNLE

merhabalar ozg.. hoşgeldin yanımıza... actionsmile

artık başlamışsın zaten bir haftadır da 3 telkini bi arda dinliyosun (doğrumu anlamışım acaba dusun )devam at artık.. bişey olmaz..
ilk etapta çok yükleme olmasın sizleri rahatsız etmesin diye basamak basamak başlamayı öneriyoruz..

sonuçta telkinler bilinçaltınızda yeni davranış modellerinin oluşmasını sağlıyor..
onun için verim aldıkça yeni telkinleri eklemeye devam edin... birden bire listenizi arttırmayın kalabalıklaştırmayın..

en azından şimdiki 3 telkine 3 hafta kadar devam edim.. suçluluğu daha sonra ara ara tekrar dinlemek
kaydıyla listenizden çıkartabilirsiniz..

öncelikle kişisel gelişiminize önem vererek kilo telkinini biraz daha sonlara saklayabilirsiniz..
sonuçta ego kendine g. gibi telkinlerde size doğruyu yapmanız konusunda yardımcı olacak olan telkinlerdir..
/doğru beslenmede bunların içerisinde belkide hiç kilo telkinine ihtiyacınız olmadan zayıflamaya başlarsınız..
çünki telkinlerin etkilerinden biride metabolizmanızın daha hızlı çalışmasıdır ..

sevgiler..

teşekkür ederim yanıtın için shamanic.bu arada atakan beye ve emeği geçen herkese de çok teşekkür ediyorum.belki de çok uzun zamanlar alabilecek davranışlarımız bu kadar kısa sürelerde düzelebiliyor bu sistem sayesinde.gelişmeleri bildiririm actionsmile

ilk dinlemeye başladığınız günlerde zaten listenizde 2 adet
bir ay içerisinde en fazla 4 adet telkin olmalı...

bilinçaltınıza talimat veriyorsunuz..
bunu bir çocuğa ders çalıştırmak olarak düşünün;
biraz matematik biraz türkçe biraz geometri biraz güzel konuşma yazma dersi vermek yerine
bunları gruplandırdığımızda öğrenci daha çok verim alır..

matematik ile geometriyi.. türkçe ile g.k.yazma dersini birlikte anlattığınızda
öğrenci her iki derste birbirini desteklediği için daha rahat öğrenecektir..

telkinleri dinkerken;
bilinçaltınız öğrenci.. telkinler dersleriniz.. dinleme sayınız yaptığınız tekrar alıştırmaları....

sevgiler..

merhaba, ben yeni üyeyim..

yazılanlardan anlaığım kadarıyla, ilk iki hafta sadece ego güçlendirici ve suçluluk telkinleri dinliyoruz..peki illaki 8-10 saat mi olmalı günde..?
ikinci hafta suçluluğu çıkarabiliriz ama ego güçlendirici her zaman olmalı listede değil mi ?

ardından ihtiyacımız olan neyse ona göre liste oluşruucaz..peki her telkinde şu kadar süre diye bir kısıtlama yok değişime göre ne zaman bırakalım kendimiz karar veriyoruz galiba..

ben ardından kilo verme ve depresyonu dinliycem.ne kadar dinlemeliyim günde..
birde yabancı dille ilgili (italyanca özellikle ) telkin var mı ?

teşekkürler yardımlar için..

Ayrıca Atakan Beye çok çok teşekkür ediyorum böyle bir site ve paylaşım hazırlayıp bunları bizlere sunduğu için.

Mehabalar ben bir haftalık üyeyim. çok ihityacım olan bir dönemde bu siteyi tesadüfen buldum. çok güzel yararlandım. ilk dinlediğimde başağrısı yaptı ama sonra geçti. dinlediğim gün etksini gördüm kafam çok rahatladı. düşünceler karmaşasından kurtuldum sindrim sistemim çok rahatladı karnımda sürekli şikinlik oluyordu artık yoook iştahımıdaha iyi kontrol ediyorum. ego güçlendirici ile başaldım onun çeşitli versiyonalrını dinledim. 2. haftadayım bazen karışık dinliyorum suçluluk, ego güven , kilo verme bu hafta çok karıştırdım galiba geçen haftaki rahatlama yok biraz sinirlilik oldu çok karıştırdım ondan galiba bu sitey i hazırlaynalara teşekkür ediyorum

DEPRESİF ' Alıntı:
Mehabalar ben bir haftalık üyeyim. çok ihityacım olan bir dönemde bu siteyi tesadüfen buldum. çok güzel yararlandım. ilk dinlediğimde başağrısı yaptı ama sonra geçti. dinlediğim gün etksini gördüm kafam çok rahatladı. düşünceler karmaşasından kurtuldum sindrim sistemim çok rahatladı karnımda sürekli şikinlik oluyordu artık yoook iştahımıdaha iyi kontrol ediyorum. ego güçlendirici ile başaldım onun çeşitli versiyonalrını dinledim. 2. haftadayım bazen karışık dinliyorum suçluluk, ego güven , kilo verme bu hafta çok karıştırdım galiba geçen haftaki rahatlama yok biraz sinirlilik oldu çok karıştırdım ondan galiba bu sitey i hazırlaynalara teşekkür ediyorum

ne güzel çok sevindim..kendini iyi hissettiğin için..ama özür dileyerek soruyorum..ismin neden hala depresif..ben olsam senin yerine değiştirirdim..bir kere iyilik çağrıştırmıyor..ikincisi, özellikle bizlerin sözlüğünden tamamen çıkması gereken bir kelime..yinede sen bilirsin..

merhabalar depresif .. hoşgeldin yanımıza... hayal alamın dediklerine aynen katılıyorum.. b456

devamında da .. pc05

telkinlerden maksimum düzeyde faydalanabilmeniz için karışık ve tek tek dinlememeniz konusunda önerilerimiz var..

öncelikle iki hafta kadar sadece suçluluk ve egoyu öneriyoruz..
sonrasında kendine güven.. daha sonrasında ilk etapta ihtiyacınız olan telkinleri ekleyerek devam etmelisiniz..

bu sistemi uygulamanızı istememizdeki amaç ..
bilinçaltınıza yeni bir programlama yüklüyorsunuz..
farklı farklı telkinlerle bi anda yükleme yapmaya kalkıştığımızda ruhen ve bedenen
kendimizi yorgun ve gergin hissedebiliriz..

bunun yerine basamak basamak devam ettiğimizde -ki bu basamaklar;
benzer gruptaki telkinleri dinleyerek ve belli zaman aralıkları ile listeye ekleyerek oluyor.. -
hem bedensel hem zihinsel rahatsız edici etkiler ile karşılaşmamış oluruz..

sevgiler.. hismiley
http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil_dinleyebilirim-b10.0/

selam dun uye oldum ben oncelikle atakan bey başta olmak uzere emeği gecen butunnnn can dostlara içten teşekkurlerimi sunuyorum hepiniz ozelsiniz arkadaslar şimdiiii atakan bey in tavsiyesi uzerine ego guclendirici,sucluluk telkinlerini indirdim 10 gun boyunca dinlicem bunları zaten gun içersinde kulağında kulaklık eksik olmayan biriyim sevincli onun için zor olmucaktır diye duşunuyorum etkilerini yazıcam ilerleyen gunlerde yazmazsam catlarım zaten f678h neysee iyi bakın kendinize canlar sevgiyle kalın... kiss3

Hoşgeldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz

ben ilk önce ego güçlendirici ve suçluluk duygusunu dinliceğimi bilmiyodum snav heyecanı ve kendine güveni indirdim nolcak dierlerini mi dinlicem ilk olarak yani

Bizim onerimiz oncelikle ego ve suçluluk yonunde ancak onceliğiniz sinav heyecanı ise kendine güveni ile sınav heyecanını dinleyerek de fayda gorebilirsiniz.

sınava seneye giricem o yüsden ilk önce ego güçlendirici ile suçluluk telkinlerini dinlesem iyi oluyr ama benim internetim olmadığı için evde biraz zor olcak indirmem ve bu siteye girmem ya kötü bi davranış yaptım galiba ama dersane saatinde ders türkçe ydi bı siteye girmek için cafeye geldim çok merak ediyorum siteyi ama inceliyorum zaten

Ben de sitedeki yeni üyeyim.2 gün oldu daha.Benim bu hafta ve önümüzdeki hafta sunumum var bunun için Atakan Bey de demişti topluluk önünde konuşmadan başladım.Dün gece ve bugün sadece topluluk önünde konuşmayı dinliyorum fakat, acaba yanlış mı yapıyorum? Bunun yanına başka birşey eklemem gerekir mi? Sunumlardan sonra zaten ego güçlendirici ile suçluluk duygusunu dinleyeceğim ama şimdilik bu sunumlarım bitene kadar neyi dinlemeliyim?

merhabalar..
topluluk karşısında konuşma telkininin içeriğinde;
kendine güven ve pozitif egoyu güçlendirici etkiler olduğu için ve
sizinde acil desteğe ihtiyacınız olduğunu belirtmenizden dolayı bu şekilde önerdik..

sunumunuzdan sonra suçluluk ve egoyu da ekleyerek devam edersiniz..
isterseniz şimdi kendine güven telkininide ekleyerek dinlediğiniz topluluk telkinini destekleyebilirsiniz..

sevgiler.. hismiley

merhabalar ben sitenizin birkaç günlük üyesiyim bazı konuları forum sayfasını dolaştıkça daha iyi anlıyorum yalnız bir konuda beni aydımlatırsanız sevinirim yukarıdatelkinler için bir sıralama vermişsiniz galiba ben yanlış yorumlamışım ben birkaç telkini birden dinliyorum etkisi ne olur ne kadar olur ve hatta nasıl olur böyle saçma bir soru ya cevap veririseniz sevinirim saygılarımla .blissy dusun

merhabalar ras cım hoşgeldin yanımıza...

soru saçma değilde ben idrak edebilsem daha net bir şekilde yazacaktım..

öncelikle neleri dinlemeye başladın..

bizim tavsiye etiiğimiz şekil ilk 15 gün için suçluluk ve ego telkinleri
bunları birlikte dinleyebildiğin kadar uzun saatler dinle..
15 gün sonunda kendine güveni ekleyerek devam et..
bu arada suçluluk telkinini listenden çıkartabilirsin ama ben dönem dönem belli rutinlerde tekrar
listenize almanızı tavsiye ederim..

kendine güven ve ego listede daima sabir kalacak olan telkinler..
erken uyanma ertelemeyi bırak gibi telkinler kısa ve eyleme geçirici olduğundan
ilk günlerden itibaren listenizde yer alabilir..

sonrasında ekleyeceğiniz telkinleri 15 gün gibi belli aralıklarla ve birbirini destekleyici şekilde eklerseniz
maksimum seviyede verim almanızı sağlamış olur..

telkinlerin etki süreleri kişiden kişiye değişkenlik gösterir...

telkinleri dinlerken bir yandan motive edici kişisel gelişim çalışmaları yaparsanız etki süresini hızlandırmış olursunuz..

umarım yazdıklarım sorularına ışık olmuştur..
rehber bölümdeki konuları inceledikçe daha ayrıntılı yanıtlarla karşılaşabilirsin ..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/burreye_gidelim-t5483.0.html;msg42055#msg42055

sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri