Telkinler Neden Güvenli ve Faydaları Nelerdir

Ynt: Telkinler Neden Güvenli ve Faydaları Nelerdir

açıkçası bence en önemli soru güvenilirlik ben böyle şeylerin etkili olabileceğine zaten inanıyorum ama telkkinler konusunda şüpheciyim böyle şeler tehlikleli bence sizi tenzih ederim ama ben duymadığım seylere güvenemem. ordaki telkinlerde aslında çok kötü şeyler yazıyor ve bizide bu kötü şeylere sürüklüyor olabilir açıkcası incelemeye devam ediyorum ve 4-5 tanesi dinledim ama güvendiğim söylenemez.beni ikna edebilirseniz çok memnun olurum

merhabalar turquie1923 hoşgeldin yanımıza..

elbette inceleyerek emin olduktan sonra dinlemek istemekte haklısın..

bu konular ile ilgili olarak daha önceden cavaplar vermiştik..
incelemen için linkleri ekliyorum..

daha fazla merak ettiklerin olursa bizler yine buradayız..

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=350

http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal_mesaj-t4476.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler_neden_guvenli-b269.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyamiyorum-t5.0.html;msg21419#msg21419

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyulmuyor_sadece_muzik_mi_var-b12.0/

turquie1923 ' Alıntı:
açıkçası bence en önemli soru güvenilirlik ben böyle şeylerin etkili olabileceğine zaten inanıyorum ama telkkinler konusunda şüpheciyim böyle şeler tehlikleli bence sizi tenzih ederim ama ben duymadığım seylere güvenemem. ordaki telkinlerde aslında çok kötü şeyler yazıyor ve bizide bu kötü şeylere sürüklüyor olabilir açıkcası incelemeye devam ediyorum ve 4-5 tanesi dinledim ama güvendiğim söylenemez.beni ikna edebilirseniz çok memnun olurum
Adobe.Audition.v1.5 programı ile sesi müzikten ayırabilirsin ve düşündüğün gibi bi riski kafası çalışan kimse almaz clapping
ayrıca bu metinleri bizzat türkçeye çevirenlerdenim ;)

Telkinlerin içeriğini okumalı mıyız? Okumamalı mıyız? Neden? Bu üçünü istiyorum :))))

telkinlerin içeriğini okumak zorunda değiliz..

merak ediyorsak okuyabiliriz, hiç bir mahsuru yok..

içerikler, ne dinlediğimizi merak edenlerin okumaları için mevcut, illa okumak için değil..

sevgiler actionsmile

Eline Sağlık.

tamam telkinler güvenli, faydası olduğuna da kesinlikle inanıyorum hatta oldu baya da,ben şeyden korkuyorum her gün birsürü saat sürekli beyne birşeyler gidiyor beyin yorulmuyor mu,gerçi normalde de milyonlarca düşünce geçiyormuş ama uyurken de mi geçiyor geçmiyordur heralde değil mi
beyne zarar verirmiyki??? dinleyeceğim zaman aklıma böyle şeyler geliyor bırakıyorum

arkadaşlar benim merak ettiğim konu telkinler bağımlılık yapar mı. zamanla dinlenilen telkinlerin etkisi geçer mi. sitede telkin dinleyen bazı arkadaşların içine kapanık olduğunu ve zamanla dışarıyla iletişim kurmadığını görüyorum. ben de telkinlerden sonra insanlarla iletişimimi azalttım ve bu da beni ürkütüyor. bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

Listene sosyallik artırıcı telkin ekle o zaman vitamincim.

Sevgiler. actionsmile

Merhaba , yaklasik 5 gundur sitenizden edindigim telkinli muzikleri dinliyorum.. ilk zamanlar bir sorun yoktu ama son 3 gecedir uyuyamiyorum ve bu gece panik atak yasadim.. nefes alamiyorum bin turlu kotu dusunce kafamda ne yapacagimi bilmez halde dolasiyorum evin icinde.. bunun cozumu nedir ?

hiç bi terslik yok telkinler işe yaramaya başlıyo herkeste benzerlikler gösterdigi gibi kişiye özelde olabilir dinlemeye devam et 21 gün sonra bi ara ver 3 5 gün sonra tekrar başladıgında etkiler azalmış olucak sonra gene devam

hiç bi terslik yok telkinler işe yaramaya başlıyo herkeste benzerlikler gösterdigi gibi kişiye özelde olabilir dinlemeye devam et 21 gün sonra bi ara ver 3 5 gün sonra tekrar başladıgında etkiler azalmış olucak sonra gene devam

Sevgili Ceko,

21 gun ara verme olayi bu sitedeki telkinler icin gecerli degildir, lutfen yeni uyelerimizi emin olmadigimiz konularda kesin bir dille yonlendirmekten kacinalim...

Tesekkurler

Telkinlerde 21 gun kurali yoktur, kisi diledigi kadar dinler ve diledigi zaman ara verebilir, bu tamamen kisinin secimine kalmistir.

YALNIZ eger kisiye ozel telkinler soz konusu ise ara verme suresini yetkililer size bildireceklerdir.

bende öle düşünüyodum fakan 21 güne uyunca daha bi keskinleşti sanki hem disipline olması daha iyi diilmi

bende öle düşünüyodum fakan 21 güne uyunca daha bi keskinleşti sanki hem disipline olması daha iyi diilmi

Beyni 21 gune programlamak yani 21 gun sonraya programlamak yetkililerce tavsiye edilmemektedir... Bilincaltinda boyle bir programlama yapilirsa telkinlerin yararlarina bu durum ket vurabilmektedir ve bu gibi ornekleri genel telkinlerde bu forumda yasayan arkadaslarimizca da tecrube ettik...

Cunku herkesin bilincaltinda bu telkinlere cevap verme ya da etki etme suresi kisiye gore degiskenlik gosterdiginden bu 21 gun kuralini herkese genel bir yargiymis gibi empoze etmemeye calisiyoruz. Kisi en iyi kendisi bu sureyi belirlemelidir , oyle degil miy789

ücretli telkinler arasında ücretsiz telkinlerde olan telkinlerde mevcut farkı ne biri açıklayabilir mi ?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri