Telepati Yeteneğinizi Test Edin...

sadece % 25 rt67

%32 çıktı..................daha çokkk çalışmak gerek çokkk:)

benımde %28 çıktı..ohoooo hıc telepatık değilim sanırsam:D

ben müthiş başarılı oldum bununlada gurur duydum kusura bakmayın hiç mütevazi olamayacağım. eminim ben bir numarayım oleey oranımı açıklıyorum % O . iNANMIYORUM BU KADAR YETENEKSİZ OLUNURMU?girlhaha

Boşver canımm kardeşiim zenerde kaybeden sevgide kazanırgirlhahakhkh56khkh56girlhaha

% 40 çıktı ilk yaptığımda %32ydi azmettim &40 a çıkardım :))

yav arkadaslar %24 cıktı ama ben bundan hicbisey anlamadım

32 cikti biraz daha denersem basaracagima eminim

%44 çıktı.bi taktik buldum kendimce:kart gelmeden gözümü kapatıyorum ve kartın kendi kendine döndüğünü düşünüyorum ve döndüğünde hangi şekil varsa onu işaretliyorum.=))

WOWWWWWWWW % 48 CIKTI İLK DENEMEDE... YANİ TELEPATİKİM ÖYLEMİsevincli

ya bence test kendine çalışıo %15 çıktı yuh yani....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri