Telepati Yeteneğinizi Test Edin...

zener kartlarını daha öncede duymustum %24 cıktı yalnız bısı farkettım kendımde ık dusundugum kart cıktı genellıkle ama ben baska kartları sectım ılk hıs cok zayıf ama nasıl gelıstırecez :)

zener kartlarını daha öncede duymustum %24 cıktı yalnız bısı farkettım kendımde ık dusundugum kart cıktı genellıkle ama ben baska kartları sectım ılk hıs cok zayıf ama nasıl gelıstırecez :)
evet aynen bende ilk aklımdan geçen doğru çıktı ama aklıma geleni seçmedim 12389

benimde %24 çıktı saçma bişi bence .haa bana 80 90 çıksa eminim beğenirdim .insanız işte

bir ara bilgisayarımda zener kartlarıyla ilgili bir program yüklüydü,sıkıldıkça solitaire oynar gibi açıp kart seçiyordum :) her seferinde kartın şekli gözümün önüne geliyor,sonra mantığım devreye girince başka kart seçiyordum ama hep o ilk gözümün önüne gelen doğru çıkıyordu.ilk seçimlere ve içgüdülere güvenmek lazım demek ki

rt67benim %28 çıktı...

%25'i görünce hayal kırıklığına uğradım fakat yorumları okuyunca puanımın gayet iyi olduğunu gördümy789

32 :S hmm.. düşükkkk bi yüzdeecat56

20 çıktı 0 dan iyidir :))

Telepati Yeteneğinizi Test Edin...

Zener Test

.

bunun telepati ile zerre alakası yok .. bir sürü kişi bu saçma testi almışş... hiç bir şey ölçmüyor... birisi de bunun telepati iel ilgili yok dememiş.. çok ilginç..

khkh56 % 24 :( 88a ama zamanla olacak bisiklet

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri