TANIŞALIM ARKADAŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dost78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

inci tekrar hoşgeldin balım..aktif paylaşımlarını bekliyorum

merhaba arkadaşlar ben 1989 istanbul dogumluyum ve şuanda istanbulda ikametgah ediyorum açıkögrt. işletme bölümü ögrencisiyim bi ay önce işten bazı nedenlerden dolayı işten ayrıldım ve evde çok bunaldım siteye denk geldim henüz fazla bi paylaşımda bulunmadım umarım banada güzel şeyler katar mevsiminiz güllerle dolsun .... kiss3

öncelikle hooşgeldin aramıza.ortak bi noktamz var bende aöf işletme bölümü ama üçüncü sınıftayım. ne iş yapıodun,aynı meslektaşız ya ondan merak ettim smiliyface .siteye gelince;merak etme burada paylaşılcak, öğrenicek çok şey var. super

yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz yanımıza... ark5
aa22lb4.gif

1980 sakarya dogumluyum halen sakaryada oturuyorum. çok yararlı bir site olduguna inanıyorum..bende ego güven ve suçluluk telkınleriyle başladım henüz yeni üyeyim 2. günüm umarım faydası olur ..degişim için herşeyi yaparım zor günler yaşıyorum faydasını gördügümde haberdar ederim..

arzuhal'im hoşgeldin safalar getirdin..yanımızdasınya artık günlerin kolaylaşacak bundan emin ol.. kiss3

Cent annanene allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ben ölümün bir ayrılık olduğuna inanmıyorum. Belki dokunamıyoruz yada göremiyoruz ama onlar hep bizimle beraberler. Onların bu dünyadaki görevlerini tamamladıklarına inanıyorum.

cent' ciğim başın sağolsun balım..anneannenin mekanı cennet olsun

hayalayaz ' Alıntı:
cent' ciğim başın sağolsun balım..anneannenin mekanı cennet olsun

sagolasın hayalablacım dostlar sagolsun

ağla başın saolsun centcim....herşey insanlar için sonuçta bizde kalıcı diiliz hiç birzaman..bu arada tekrar herkeze tşk..sevgiyle kalın cat3500

arzuhal ' Alıntı:
ağla başın saolsun centcim....herşey insanlar için sonuçta bizde kalıcı diiliz hiç birzaman..bu arada tekrar herkeze tşk..sevgiyle kalın cat3500

sagolasın arzuhal dostlar sagolsun cancazım

sevgi selinden bolca yararlananlardan ol ark5

ne güzel bi yer burası kiss3
iyiki varsınız art56art56

25889 25889 25889 25889 25889

bu arada ben mümin okan. istanbula yaklaşık 1,5 yıl önce geldim aslen edirneliyim.1981 yılının ekim ayında doğduğumdan dolayı terazi burcuyum. bu burcu seviyorum. tam benlik bi burç :D

hoşgeldim sefalar getirdin mümin okan sapkal89

cent basinsagolsun kardesim allah geride kalanlara sabir versin
anneanneninde mekani cennet olsun 96
yalan dünya iste bizide birgün topraga gömücekler.

cent allah sana ve geride kalanlarına sağlık ve güç versin 96
başın sağolsun.

blue jaloon ' Alıntı:
cent basinsagolsun kardesim allah geride kalanlara sabir versin
anneanneninde mekani cennet olsun 96
yalan dünya iste bizide birgün topraga gömücekler.
jaunty ' Alıntı:
cent allah sana ve geride kalanlarına sağlık ve güç versin 96
başın sağolsun.

allah razı olsun sagolun blue jaloon ve jaunyt

sevgiyle kalın sapkal89

Başınız sağolsun cent

canım benim..cent'cim başınız sağolsun biraz geç oldu biliyorum.... sadanim

mlk34 mekanı cennet olsun...hepinize rabbim sabırlar versin canım benim... ağla

sevgiler... sad456

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri