tai-chi Ankara

bonzai_pinar

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ankara'da tai-chiyle ilgilenen var mı?önerebileceğiniz bir kurs var mı?ayrıca tai-chinin size kattıklarını merak ediyorum...

Sevgilerimle,

Pınar

Ynt: tai-chi Ankara

bonzai_pinar ' Alıntı:
Ankara'da tai-chiyle ilgilenen var mı?önerebileceğiniz bir kurs var mı?ayrıca tai-chinin size kattıklarını merak ediyorum...

Sevgilerimle,
Pınar

tai chi bu aralar sıklıkla araştırma yaptığım bir uzakdoğu savaş sanatıdır...ama size bu konuda ankaralı arkadaşlarımız yardımcı olacaktır...sevgiler... hismiley

tai chi- ist..

bende tai chi ile ilgileniyorum. istanbulda anadolu yakasinda bu kursu verebilecek bir yer biliyor musunuz?

ben de geçen yıl ankarada kurs aradım ancak bulamadım.bazı yoga kursları bazı derslerde buna da yer verdiklerini söylediler sadece,güven vermedi.ankarada bir kurs biliyorsanız ben de devam etmek isterim.

Ankara Aktiffelsefe
TAİ CHİ CHUAN

25 Ekim 2011 Tarihinden itibaren
Tai Chi Chuan eğitimi her SALI 19:30-21:30 ve her CUMA 15:00-17:00 saatleri arasında verilecektir.

Hoşdere Cad. Fuar Sk. No:11/13 ÇANKAYA / ANKARA

"Sağlıklı ve uzun yaşamın yolu!"

Tai Chi Chuan, konsantrasyonu arttıran, zihin-beden uyumunu düzenleyen hareket ve egzersizlerden oluşur. Eski bir Çin atasözüne göre, düzenli olarak günde iki kez Tai Chi Chuan yapan kişi, bir demircinin gücüne, bir bebeğin esnekliğine ve bir bilgenin ruhuna sahip olur. Tai Chi Chuan'la sağlıklı ve dengeli bir yaşama kavuşun.

Eğitmen: Aysel Çetinok Aydın
2007 yılında Boddhidarma Atölyesi Sorumlusu Ayşen Kuran'dan Tai Chi Chuan 10'luk kata eğitmenlik eğitimi belgesi aldı. 2007 yılından itibaren Ankara Yeni Yüksektepe Kültür Derneği bünyesinde 10'luk kata dersleri vermektedir. Aynı zamanda uzak doğu kültürleriyle ilgili konferanslar da sunmaktadır.

Aktif Felsefe - Aktif Yaşam - Yeni Yüksektepe Kültür Derneği

Ankara Aktiffelsefe | Facebook

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri