suzzy'nin günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: suzzy'nin günlüğü

suzzy cimm geçmiş olsun canm.olumsuz düşünme biliyorsunki olumsuz olarak geri dönüyor. olan yine bize oluyor

serpil22 ' Alıntı:
suzzy cimm geçmiş olsun canm.olumsuz düşünme biliyorsunki olumsuz olarak geri dönüyor. olan yine bize oluyor

serpilcim biraz geç farkettim mesajını kusura bakma tatlım...

iyi dileklerin için teşekkür ederim...sevgiler...

ha259mb.gif

bu akşam inanılmaz bir akşamdı ...arkadaşlar dehşetler içindeyim... thumbsanim

benim eşimin halasının bir reiki masteri olduğunu ve bu eğitimi on yıl önce aldığını bu gece öğrendim...

inanılmaz paylaşımlı bir geceydi... blissy

bir arkadaşımızın evine davetliydik bu gece ...onlarında geleceğini bilmiyordum...yıllardır tanırım halayı...uzun uzadıya çok sohbetimiz olmamıştı...evlendiğimizden beri sayılı görüşmüşüzdür...birbirimizi çok severiz ama ailesel sebeplerden dolayı pek içli dışlı olmadık şimdiye kadar... pc05

ve bu akşam konu döndü dolaştı reikye geldi...ben bu konu hakkında eğitim aldığımı onun ne düşündüğünü sordum...

ben masterim demezmi... tender45

ben şok...bir kaç dakika içinde şoku atlatınca bu konu hakkında konuşmaya başladık...

şimdiye kadar bunun kulağıma çalınmamış olması imkansız...

sürenin geçmesi gerekiyordu...ön eğitim süresi...ve bu süre geçti...ben reikinin belli aşamalrını ve eğitimlerini aldıktan sonra... halamın master olarak karşıma çıkması...rüyamda görsem inanmazdım...

inanılmaz bilgiler verdi bana... kiss3

senin adına çok sevindim canım bu sebeple halayla ilişkiniz başka bir boyuta taşınmş oldu sanırım.güzel de bir samimiyet daha yakından tanıma fırsatı olmuştur her ikiniz içinde
bu ara da günaydınlar iyi ve güzel bir gün geçirmeni diliyorum kiss3 kiss3 hismiley

asaletcim çok teşekkürler güzel temennilerin için sağol.... mlk34

biraz önce kızımı bir güzel yıkadım uyuttum...mis gibi oldu ve mışıl mışıl uyudu hemen...keratalar gün içinde çok  catsle yoruluyorlar ve bunun farkına varamıyorlar bıraksak sabaha kadar uyumazlar...

yarın sabah erkenden kalkıcaz bir güzel kahvaltımızı edicez hep beraber... coffe2

ve sonra kızımın saçlarını süsliycem...sonra onlar için özel dikilen cicilerini giydiricem...saçlarına simler dökücem...

ve okulumuza doğru yola koyulcaz....daha önce kreşe giderken yıl sonu gözterisi dışında hiç bir etkinliğe izlemek dışında katılamıyorduk... ttli3 yaşları küçük diye...

clown005tc8.gif

ilk defa 23 nisan gösterisini gurulanarak izliycem bu yıl...eşimde bende çok heyecanlıyız... wave

annemin hakkınıda asla ödeyemem...bu gösteriler için belkide her kesten çok o koşturdu... girlhaha oda çok heyecanlı ve gururlu...

fetes169rk2.gif

annnecim iyiki sen varsın...bunu çocuk sahibi olunca daha iyi anladım... tender45 sen hep yanımda ol neolur....

23 nisan yavrularımızın ve bütün dünya çocuklarının bayramı kutlu ve mutlu olsun...

iyiki varsınız...sevgiler... blissy blissy

20.gif

İlk defa okudum günlüğünü ama yazılarından çok pozitif enerji aldım.

yazmak istedim. smiliyface

harika bir 23 nisan gösterisiydi... wave

kızımla gurur duydum...çok başarılıydı... blissy blissy bütün çocuklarımız harikaydılar... ttli3

00-1.gif

GNightRose.gif

good-night.gif

BALIĞIM...

balığım yok...beslemek için yuvaya girdim.. balık yok ortada... sadanim

Suzy ben yedim balığı arama boşa s45apk Kızının gösteride çekilmiş resimleri yokmu? Prensesimizi görseydik. Öp Dünyalar güzelimi benim için mlk34

PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:
Suzy ben yedim balığı arama boşa s45apk Kızının gösteride çekilmiş resimleri yokmu? Prensesimizi görseydik. Öp Dünyalar güzelimi benim için mlk34

tatlım afiyet olsun bütün balıklar sana feda olsun... tender45

demek isterdim.. sevincli diyemiyorum üzgünüm...

ama sanırım balığımın miyadı doldu....kayıp hala...yoksa gerçektenmi yedin... girlhaha

ewet kızımın dünyalar talışımın gösterisi harikaydı... tender45 seninkinin yaşını bilmiyorum ama..allah sanada nasip etsin inşallah... 956k

fotoğraflarını daha bilgisayara atmadık atalım en kısa zaman ekliycem foruma... ark5 sende oğluşunu öp benim için...

sevgiler... actionsmile

bugün çok yoğundum... terli345 ve çok yoruldum...

ama mutluyum... ttli3

hayırlısı. onayi

çok güzel...bravo bana.. b456

anahtarımı kaybettim..bulamıyorum...çıldırıcam... şaşkın bu aralar kaybettiklerimin haddi hesabı yok...

balıkta yok ortada... dusun

ayyy...bu avatarı çok sevdim ben... tender45 bana lost'u hatırlatıyor... sevincli

bu aralar yine geciktiğim için yazılanları okumaya tatlım kızının gösterisinden yeni haberim oldu..

umarım öğrencilik yaşamında böyle keyifli telaşlar içerisinde olacağınız bir çok etkinliğe katılır.. blissy
inşallah kep atma törenlerini kutlayın ailecek.. s456
f8ae0f7d6e569vq.gif

halanın masterlık süprizi de ayrıca keyifli olmuş.. ark5
güzel ve öğretici harika paylaşımlarınızın olması dileklerimle.. thumbsanim

sevgiler.. kiss3

canım sağol güzel dileklerin için... wave

gerçekten tatlı telaşlar bunlar...bu yıl allah nasip ederse anasınıfında kep te atıcaklar... blissy blissy

şimdiden heyecanlanıyoruz...sevgiler.. 956k

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri