- Reaksiyon puanı
- 0
sinir seviyem hep aynı herşeye çok çabuk sinirleniyorum sizce ne zaman geçecek yoksa geçmeyecekmi lütfen yardım
hocam telkin içeriği okunması sart mı?
Arkadaşlar aynı anda 2 telkini nasıl dinlerim yardımcı olabilecek varmı acaba telkinlerin türkçe karşılığını nerde bulabilrim
hakikat 3 aydır dinliyosun ve hala sinirmi yaıyo sende.demekki hala affedemediğin şeyler var ama bu bukadar uzun sürerse çok kötü.ben bir hafta dinledim biraz depresif bi moda sokunca bıraktım.şimdi dinlemeyi düşünüyodum ama eğer etkisi 3 ayda hala sinirlilik diye devam ediyosa dinlememk daha iyi.noralde çoktan huzur ve affetme duygusu yaşamn gerekmezmiydi.bilgisi olan biri açıklayabilir mi???sinir seviyem hep aynı herşeye çok çabuk sinirleniyorum sizce ne zaman geçecek yoksa geçmeyecekmi lütfen yardım
Aynen katılıyorum haayatımın bir parçası gibi bu telkinli müzikler daimada hayatımda kalacaklarsevinclibence bu işte sabır ön planda..arkanızda bıraktığınız zaman ne kadar uzunsa yerleşen o bilinçlaltı tepkileri eritmekte uzun..bu telkinleri dinlerken hayatınıza devam edin..sizin hayatınızın bi parçası gibi..ne bileyim sigaranız gibi..sabırlı ve istikrarlı şekilde kullanılandan sonuç alınabiliyor..ama 1 ay ama 1 hafta ama 3 ay..o bilinçaltnıza bağlı sanki..inanarak yapın ve telkinleri dinlerken "aha ben telkin dinliyorum" mantığından uzaklaşın..işe yarayacak..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.