Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı

sinir seviyem hep aynı herşeye çok çabuk sinirleniyorum sizce ne zaman geçecek yoksa geçmeyecekmi lütfen yardım

hocam telkin içeriği okunması sart mı?

Arkadaşlar aynı anda 2 telkini nasıl dinlerim yardımcı olabilecek varmı acaba telkinlerin türkçe karşılığını nerde bulabilrim

hocam telkin içeriği okunması sart mı?

merhaba olien.. telkin içeriklerini okumak zorunda değilsiniz. telkin içerikleri ne dinlediğini bilmek isteyenler için verildi actionsmile

Arkadaşlar aynı anda 2 telkini nasıl dinlerim yardımcı olabilecek varmı acaba telkinlerin türkçe karşılığını nerde bulabilrim

merhaba durugörü

iki telkini aynı anda dinlemek doğru değil.. winamp veya media playere koyun, sırayla çalsınlar..

bulunduğumuz konunun ilk sayfasında telkin içeriği mevcut..İngilizce olan her paragrafın altında Türkçe'sini de göreceksiniz actionsmile

yksl

merhabalar foruma yeni üye oldum.aslında bu siteyi bir tesadüfen buldum iyide oldu emeğiniz için teşekkür ederim.telkin cdlerinin süresi hakkında bilgi alabilir miyim? aynı konunun doğa ve ney versiyonu arasında süre farkı varda...smil56

sinir seviyem hep aynı herşeye çok çabuk sinirleniyorum sizce ne zaman geçecek yoksa geçmeyecekmi lütfen yardım
hakikat 3 aydır dinliyosun ve hala sinirmi yaıyo sende.demekki hala affedemediğin şeyler var ama bu bukadar uzun sürerse çok kötü.ben bir hafta dinledim biraz depresif bi moda sokunca bıraktım.şimdi dinlemeyi düşünüyodum ama eğer etkisi 3 ayda hala sinirlilik diye devam ediyosa dinlememk daha iyi.noralde çoktan huzur ve affetme duygusu yaşamn gerekmezmiydi.bilgisi olan biri açıklayabilir mi???

Senelerce suçluluk duyguları yüzünden bastırdığımız duygular suçluluk duygularından kurtulduğumuzda tepki olarak ortaya çıkar.
Bunu bir yayın salınımına benzetmiştik.
Suçluluk duygusu yayın üzerinde ki el..
Bu duygudan kurtulunca senelerdir veremediğimiz tepkileri veririz..

Ben telkinleri dinlediğim ilk bir kaç ay ciddi tepkiler vermiştim.Sonra bunun yerini huzur duygusu aldı..

Tabii ki bu kişiden kişiye değişen bir süreç
Hakikat'da bu süreç daha uzun sürebilir.Daha önce ki mesajlarında kekemelik sorunu olduğundan bahsetmişti.Bu sorun bir çok tepkinin ertelenmesi zamanında verilememesi demek.Bu nedenle sinirli olma hali normal...Biraz daha uzun da sürse zamanla dengeye oturacaktır.

Ayrıca seminerlerde Abdullah bey'in önerdiği bir teknik var.
Bilinçaltı gerçek ile hayali ayırd edemez.Eğer geçmişte birisine tepki veremediyseniz bu kişi patronunuz bir arkadaşınız yada herhangi birisi olabilir.
O anı hayalinizde tekrar yaşayıp gerekli tepkiyi veriniz...

actionsmile

zaten hep söylediğim gibi kekemeliğim sırasında o kadar fazla ezilmişimki kendimi affetmemde o kadar uzuyacaktır bunun bilincindeyim bu doğrultudada telkinleri zevkle dinliyorum özellikle suçluluk duygularını 1 2 hafta dinledikten sonra bırakmaya karar vermiştim bıraktım da ama sinir seviyem hep yüksekti sanki içimdeki savaştan kaçmış gibi hissettim bu yüzden telkinlere kaldığım yerden devam ettim sizler olmasaydınız hayatımda her hareketimde suçluluk hissetmeye devam edecektim 1 2 aydır hal ve hareketlerimde ilerlemeler var dik yürüyebiliyorum eskiden karşı cinse baktığımda sanki suçluymuşum gibi başımı çeviriyordumsad456 artık öyle değil kesinlikle gözlerinin içine bakabiliyorumkrzm67 suçluluk hissetmeme gerek yok bunun çok normal birşey olduğunu söylüyorum içimden hissediyorum az kaldı 1 2 ay sonrasında bu çirkin duygudan tam anlamıyla kurtulduğum zaman benim için hayat o zaman başlayacak sizleri tebrik ediyorum
alk78

en kısa zmanda aktif olucam sevgılelerrrr

bence bu işte sabır ön planda..arkanızda bıraktığınız zaman ne kadar uzunsa yerleşen o bilinçlaltı tepkileri eritmekte uzun..bu telkinleri dinlerken hayatınıza devam edin..sizin hayatınızın bi parçası gibi..ne bileyim sigaranız gibi..sabırlı ve istikrarlı şekilde kullanılandan sonuç alınabiliyor..ama 1 ay ama 1 hafta ama 3 ay..o bilinçaltnıza bağlı sanki..inanarak yapın ve telkinleri dinlerken "aha ben telkin dinliyorum" mantığından uzaklaşın..işe yarayacak..

bence bu işte sabır ön planda..arkanızda bıraktığınız zaman ne kadar uzunsa yerleşen o bilinçlaltı tepkileri eritmekte uzun..bu telkinleri dinlerken hayatınıza devam edin..sizin hayatınızın bi parçası gibi..ne bileyim sigaranız gibi..sabırlı ve istikrarlı şekilde kullanılandan sonuç alınabiliyor..ama 1 ay ama 1 hafta ama 3 ay..o bilinçaltnıza bağlı sanki..inanarak yapın ve telkinleri dinlerken "aha ben telkin dinliyorum" mantığından uzaklaşın..işe yarayacak..
Aynen katılıyorum haayatımın bir parçası gibi bu telkinli müzikler daimada hayatımda kalacaklarsevincli

Atakan Bey, suçluluk mp3ünü dinleyişimin ilk gecesi ve müziğin arasında "onları geri alabilirler" cümlesini yanlışlıkla olsada duyduğuma yemin edebilirim. Ama bu cümleyi telkin içeriğinde göremedim. Değişmiş olabilir mi? Ya da büyük olasılıkla ben eksik/yanlış duydum.

Muhtemelen benzetmişsinizdir.İçerikte o kelimeler görünmüyor.

Sanırım haklısınız ama coşkulu bir ses tonu duymak bile beni mutlu etti o an, ne duyduğum önemli değil sanki bir an huzuru buldum. :)

Atakan Bey,
Öncelikle siteniz ve bu çalışmalarınız için sizi kutluyorum.
Yaklaşık 6 yıldır çekim yasası ve kendini geliştirme konularını yoğun bir şekilde araştırıyorum. NLP v.b.kurslara katıldım.
Sonuçta olayın bilinçaltı değişimine dayandığı gerçeğini buldum. Bu nedenle çalışmalarınız çok önemli.
Yalnız telkin metinlerinde bilinçaltı dilini kullanma konusunda bazı endişelerim var. Belki türkçeye çevrilirken belki aslında bilemiyorum..
Birincisi "ben dili" kullanılması daha etkili olurdu.
İkincisi "bilinçaltı olumsuz tanımı algılayamaz olumlu olarak algılar ve kaydeder" deniyor.
Bilhassa "ego güçlendirici" telkin de bu olumsuz cümle yapısı çok fazla.
"kolayca depresyona giremeyeceksin ",Kendi hakkında daha fazla düşünmeyeceksin ve ilerlemeni durduracak hiçbir soruna izin vermeyeceksin" gibi olumsuz cümleler olumlu olarak kaydedilir, diyor konunun uzmanları.
Üçüncüsü şimdiki zaman kalıbı olursa daha etkili olur diye düşünüyorum. Gelecek zaman kullanıldığı için "an" kapsamıyor. "ben huzurluyum" "ben mutlu yaşıyorum" gibi.
Ben 3 haftadır, "kendine güven" ve "suçluluğu"dinliyorum. İlk günler kendimi çok kötü hissediyordum. Şimdi daha iyiyim. Etkilerini de hissetmeye başladım, kendimi iyi hissediyorum.
Sevilay KALE
Lütfen yukardaki konuları bir gözden geçirebilirseniz, çünkü ben Gaziantep'ten yazıyorum, çok kişiyi başlattım. Dahada çoğalacak emin olun. Türk toplumunun bilinçaltı değişimine çok ihtiyacı var. Çok değerli bir çalışma yapıyorsunuz, tekrar kutluyorum

Suçluluk duygularım yoktur,fakat ilk olarak bunu dinlemelisiniz demişsiniz,ilk kez dinledim ve metindekilerin aynısı, dinlerken kafamdan bir bir geçti.metni okuyunca çok şaşırdım doğrusu:(

Herkese merhaba..
Ben 8 ay önce kötü bir olay yaşadım kız arkadaşımdan ayrılmamla ilgili.Bunu kabullenemedim yada suçluluk duygusu içerisindeydim.Olaylar aklımdan çıkmıyor ve kendime daima soru sorar haldeyim.Halende öyleyim ve 8 ay geçmiş olduğunu görmek beni dahada üzmekte.Telkini dinlemeye bu geceden itibaren başlayacağım.
Faydasını görürmüyüm? Eğer göreceksem ne sıklıkla dinlemeliyim bilgilendirirseniz sevinirim.
Eğerki bu telkin işe yararsa hayatımın dönüm noktası olacağına inanıyorum.
Yardım etmek isteyen olursa özelden ulaşırsa sevinirim.Teşekkürler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri