Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu

merhabalar sanırım telkinlerde virüs var ):

arkadaslar ben indiremiyorum bi türlü :S google chrome dan indirmeye çalııyorum inmiş gözükse de dinleyemiyorum yardımmcı olabilir misiniz ???

sucluluk duygusu doga versiyonunun suresi 11dk mi?dogru mu yuklenmis bemim

Merhaba, ben oldukça eski bir üyeyim. İlk üye olduğum dönemde bir ara dinlemiştim telkinleri ancak olması gerektiği gibi düzenli olarak dinleyemedim, bu yüzden randıman alamamıştım.

Dün itibariyle programlı bir şekilde suçluluk telkinlerini dinlemeye başladım. Dün bütün gün rahattım dinlerken. Hatta sebepsiz bir ferahlık, rahatlık ve mutluluk hakimdi. Hoşuma gitti. İnşallah dedim ben kabus falan görmeyeceğim, rahat geçecek dinleme süreci.

Ancak gece herşey korkunç bir şekilde değişti. Yazan arkadaşların çoğu kabus görüyoruz demiş ama ben kabustan da öte şeyler yaşadım. Gece 5-6 kez karabasan geldi. Hareket edemedim, bağırmak istedim sesim çıkmadı. İnanılmaz korkunçtu !

Sizlerle paylaşmak istedim. Tüm yazıları okudum, hiç karabasan geldiğini söyleyen olmamış. Galiba ben ilkim :))

Paylaşmak istedim. Ayrıca iyi bir şey olduğunu biliyorum, olması gereken bu.

Vazgeçmeyip 90 saat dinleyip, gelişmeleri sizlere aktaracağım.

Saygılar, sevgiler sunarım.

Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu

doğa sesinde diğerleri gibi arkadaki telkinleri duymuyoruz hiç ama hiç duymuyoruz bi fısıltı bile yok şüphelendim bi an hata olup olmadıgını söyler msinz?

doğa sesinde diğerleri gibi arkadaki telkinleri duymuyoruz hiç ama hiç duymuyoruz bi fısıltı bile yok şüphelendim bi an hata olup olmadıgını söyler msinz?

Hicbir hata yok hic merak etme gonul rahatligi ile dinleyebilirsin, telkinlerde ki cumleler sadece bilincaltinin algilayabilecegi (subliminal) duzeyde oldugundan dolayi duymaman cok normal.girlhahaBunu bilincaLtin cok guzel algiliyor hic merak etme sen icini ferah tut...

dosyalar hata veriyor..yardım lütfen..

dosyayı indiremiyorum lütfen yardım edin hata veriyor

Selam Aylin, aramıza hoşgeldin actionsmile
Telkinlerin tamamını buradan yükleyebilirsin. Burası çok daha pratik.
http://www.telkinmp3.com/telkinler.html
Yükleyemezsen yine mesaj at, yardımcı olmaya çalışırım.

Sevgiler sapkal89

evet sanırım doğru. önceki sayfalardan birinde 11 dakika olduğuğu yazıyordu kafamı karıştıran o mesaj olmuştu. teşekkürler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri