Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu

ya ben indiremiorum farklı kaydete tıklıom anlatıldığı gibi ama başka bişey çıkıo anlamadım nasıl indiricem

ya ben indiremiorum farklı kaydete tıklıom anlatıldığı gibi ama başka bişey çıkıo anlamadım nasıl indiricem

Rapidshare den yükleyebilirsin..

Karşına çıkan Free ve Premium seçeneklerinden Free yazana tıkla.

Geri sayımı bekle..

Bittikten sonra çıkan sayı vaya harfleri yandaki kutucuğa yaz..

Download' tıkla ve istediğin yere kaydet..

diğer müziklerden bir süre sonra sıkılıyordum hatta başım ağırmaya başlıyordu neyseki su versiyonunda böyle bir sorunum kalmadı teşekkürler

merhaba bir sorum olacak bir türlü sitede tam olarak cevabını bulamadım:( belkide vardır. suçluluk ve ego güven güçlendiriciyi aynı liste içerisinde dinleyebilirmiyiz yoksa ayrı ayrı zaman ayırarak mı dinlemeliyiz? ayrıca bu site bana pozitif enerji veriyor teşekkür ederim.keşke daha fazla zamanım olsaydı.

Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu

merhaba bir sorum olacak bir türlü sitede tam olarak cevabını bulamadım:( belkide vardır. suçluluk ve ego güven güçlendiriciyi aynı liste içerisinde dinleyebilirmiyiz yoksa ayrı ayrı zaman ayırarak mı dinlemeliyiz? ayrıca bu site bana pozitif enerji veriyor teşekkür ederim.keşke daha fazla zamanım olsaydı.

Merhabalar,actionsmile

1 ego + 1 suçluluk veya;

2 ego + 2 suçluluk şeklinde bir liste yapabilirsin..Düzenli bir şekilde istediğin kadar (günde 7-8 ssat tavsiye edilen) dinleyebilirsin..

Sevgiler..

Cevap: Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu

ben dinlemeyince köyü oluyorum lütfen yardım edin!

indiremiyorum yardım edinnnnn

merhaba ben suçluluk duyguları su doğa versiyonunu ilk indirdiğimde yaklaşık 3 dakika gibi bi süreydi, bu kadar kısa olmaz deyip bugün yeniden indirdim 7 dakika gibi bi süre oldu. Ayrıca ego ile ilgili de üç değişik versiyonunu indirdim hep farklı zamanlar. Mesajların yarım kalıp başa dönmesinden şüpheleniyorum, yardımcı olurmusunuz

bunları ne kdr dnlemem grekyo?xS kaç dk mesela?yukarda 10 saat fln geçiyoda xS ...

likleri gönderebilirmisiniz ağda sorun var çözemedim yüklemiyor teşekkür

suçluluk telkinlerinin hiç biri yüklenmiyor :((

ya sucllk we ego gçlendrcnn içnde 1 den fazla mzk war her iki başlktanda 1 er mi yoksa hepsnimi dnlemek geredusun2kk???

Merhabalar,
Ben ego ve suçluluğu 3 haftadır kulaklıkta dinliyordum.Fakat hoparlörden etkisinin daha yüksek olduğunu öğrendim. Hemen hemen 1 haftaya yakın ego ve suçluluğu dinliyorum.Şimdiden diğer telkinlere geçsem olur mu??Zamanında insanlarla konuşurken kendimi çok kasardım.Karşı cinse karşı daha fazla olurdu. Acaba yanlış anlar mı? Kırılır mı diye? şimdi dinleyeli çok gelişme kaydetti kendimde:) Sizce bu önceki durumum suçluluk duygularından mıydı??

Merhaba Sahranurela,
Benim bildiğim kadarıyla hepsini dinlemek zorunda değilsin. müziklerin içindeki telkinler aynıdır.Örneğin Ben suçluluk ve Ego yu klasik olarak dinliyorum. Sen de istersen Suçluluk ve Ego dan doğa versiyonlarını dinleyebilirsin.

Sevgilerimle, mutlu paylaşımlar :)

Merhabalar,
Ben ego ve suçluluğu 3 haftadır kulaklıkta dinliyordum.Fakat hoparlörden etkisinin daha yüksek olduğunu öğrendim. Hemen hemen 1 haftaya yakın ego ve suçluluğu dinliyorum.Şimdiden diğer telkinlere geçsem olur mu??Zamanında insanlarla konuşurken kendimi çok kasardım.Karşı cinse karşı daha fazla olurdu. Acaba yanlış anlar mı? Kırılır mı diye? şimdi dinleyeli çok gelişme kaydetti kendimde:) Sizce bu önceki durumum suçluluk duygularından mıydı??

Özellikle karşı cinle iletişimde zorlanmak suçluluk duygularından kaynaklanabilir ama tek başına suçluluk duygularındandır diyemeyiz. Ego güven güçlendiricinin de önemli bir rolü var burada. Gelişim ve olumlu değişimlerinizin daimi olmasını dilerim.

Sevgilerimle. actionsmile

Emeğiniz için çok teşekkür ederim. :)peki şimdi diğerlerini listeye ekleyebilir miyim??

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri