Suçluluk Duyguları Ney

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Ynt: Suçluluk Duyguları Ney

Ya merak ediyorum bu müziklerin yetişkinlerin dışında çocuklarda dabit etkisi varmı şimdi aklıma geldi bir kaç tane indirdim ve dinliyorum bakalım ne olacak. teşekkürler emeği geçenlere
smiliyface

Mevlana'nın kallkıp döndüğü kadar var valla...
ttli3
TEŞEKKÜRLER GÜZEL PAYLAŞIM...

merhabalar çocuklara dinlettirirken yaşlarına ve gelişimlerine göre çok daha seçici davranmamız gerekmekte..

içerisinde depresyon sosyal fobi gibi hastalık ismi geçenler yada sigarayı bırakma kilo verme gibi eylem gerektiren telkinlerin
dinletilmemesi kanımca daha uygundur..

ama sosyallik arttırıcı topluluk karşısında konuşma kendine güven gibi telkinlerde yararlı olacaktır..

yukarudaki örnekler gibi ebeveynlerin süzgecinden geçmiş çocuğun gelişimine katkıda bulunacak olan telkinlerin dinletilmesi daha doğru seçimler olacaktır..

sevgiler..

telkinlerden ilki olan ego güven güçlendirici ile başladım ama müzikleri gece dinleyebiliyorum pc çocukların odasında bende çocuklar la beraber yatarken açıyorum kısık bir tonda ama duyabileceğimiz şekilde bırakıyorum. sabaha kadar açık kalıyor. şu an üç gün oldu. Gün içinde de bir iki saat dinliyorum
formdaki tecrübeler ve nasıl dinleyebileceğimiz üzerine yazılanlara bakarak bu şekilde yapmaya karar verdim inşaallah etkisini görebilirim.
izahınız için teşekkürler.

haftada bir suçluluk ekliyorum erteleme sosyal fobi ekledim yeni olarak bunlar zararlımı oğlum için 14 aylık şu an
belki daha sonra sınav heyecanı ekleyebilirim bu da zararlı olurmu 4897

bebeğin daha çok küçük sosyal fobiyi dinlemesse daha iyi olur kanımca hismiley

diğer başlıklarda daha ayrıntılı cevap verdiğim için detayları yazmıyorum asaletcim..

sevgiler.. t678

derty ben indirdim dostlar yaklaşık 8 dakika çok güzel

merhabalar siteye yeni üye oldum bir sorum var size benim 20 aylık bir kızm var nisanur ikiz eşi.çok sinirli ve kızdığı zaman kafasını yere vuruyor.acaba ney telkinleri bu konuya çözüm olabilirmi.hangisini dinlete bilirim ve kulaklıkla dinleyemez çok küçük normal bilgisayardan ses açarak dinletsem zaten müziği çok seviyorlar.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

nisaberat hoşgeldin aramıza. vien1 suçluluk duyguları ve ego güçlendiriciyi dinletebilirsin. İstediğin müzik türlerini dinletebilirsin, bilgisayardan dinletebilirsin. Selamlar hismiley

caribbean ' Alıntı:
nisaberat hoşgeldin aramıza. vien1 suçluluk duyguları ve ego güçlendiriciyi dinletebilirsin. İstediğin müzik türlerini dinletebilirsin, bilgisayardan dinletebilirsin. Selamlar hismiley
sağol arkadaşım tesadüfen buldum siteyi kızımın sorunu için arama yaparken çoksevindim inş.yararlı olur.çünkü çok üzülüyorum.ikiz eşierkek ahmet berat oda ondan görerek yapıyor.onlara dinleticem.bilgisayara kayıt yapılabilirmi nasıl acaba yardımcı olabilirmisin.

Maaşallah Allah bağışlasın, ne güzel onları benim için öper misiniz. Bunları mümkün olduğunca dinletmeye çalışın 10 saat normalde günlük dinleme süresi.

Aşağıda linklere mouse'la sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyerek indirebilirsiniz.

ego güçlendirici
http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/584-ego-g252ven-g252231lendirici-ney.html

suçluluk duyguları
http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/sucluluk 2007 ney hayatimdegisti.com(1).mp3

Önemli değil, yararı olacaktır, emin olun. Sevgiyle kalın. hismiley

caribbean ' Alıntı:
Maaşallah Allah bağışlasın, ne güzel onları benim için öper misiniz. Bunları mümkün olduğunca dinletmeye çalışın 10 saat normalde günlük dinleme süresi.

Aşağıda linklere mouse'la sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyerek indirebilirsiniz.

ego güçlendirici
http://www.hayatimdegisti.org/dosya/ego%20guven%20guclendirici%20ney%202007%20hayatimdegisti.com(1).mp3

suçluluk duyguları
http://www.hayatimdegisti.org/dosya/sucluluk%202007%20ney%20hayatimdegisti.com(1).mp3

Önemli değil, yararı olacaktır, emin olun. Sevgiyle kalın. hismiley

çok ama çok sağolun yardımlarınız için inş.yararı olur onlarada bana ve eşime yalnız büyütüyorum ikizlerimi bende çok bunaldım artık.hepimiz için iyi olucak inş.öyle sıkışık daralmış bir vaziyetteyken buldum ki siteyi anlatamam artık allahın takdiri.mükafatı diyorum umarım faydasını görürüz.tekrar allah razı olsun.

Amin hepimizden. Kesinlikle Allahın takdiridir. Bizler de ne durumlardaydık ama şimdi çok şükür daha iyi durumdayız. Siz yeter ki dinleyin faydasını göreceksiniz inşallah. smiliyface

Linkte Hiç Bi sorun Yok

Atakan bey merhaba, ney versiyonu olan başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini dinliyorum ve telkinleri çok kısık sesle olsa bile duyabiliyorum. Telkinin içeriğini de indirdim ancak mp3 de duyduklarım, okuduklarımla farklı. Mp3 te sürekli "mutlusun, şimdi çok mutlusun..." gibi sözler var ancak telkinin metin halinde bu söylenenler yazmıyor. Ben yanlış bir şey mi indirdim, yoksa mp3 te metinde yazılanlar var da gerçekten ben mi yanlış duyuyorum?

Bir de dün akşam özellikle kulaklık ile dinledim. Sanki üstüste bindirilmiş iki ayrı telkin var; bariz olarak duyduğum "mutlusun, şimdi çok mutlusun...."sözleri ve çözümleyemediğim daha derinden gelen başka konuşmalar var. Konuyla ilgili bilgi vermeniz mümkün mü?

Bu arada tüm telkinleri indirdim ve özellikle ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkininden çok memnun kaldım. Tüm çalışmalarınız için teşekkür ederim.

Merhaba javert; hismiley

Öncelikle yanımıza hoşgeldin... vien1

Telkinlerde mutluluk telkini sabittir.Onda zaten mutlusun iyisin gibi şimdiki zamana yonelik telkinler geçmektedir...

Örneğin ego güçlendirici dinlediğinizde hem o telkinin içeriğini hemde mutluluk telkinini bir arada dinlemiş olursunuz.

Sevgiler... actionsmile

smiliyface

şimdi dinlemekteyim teşekkür ederim

bulamıyorum

arkadaşlar ben bir türlü mp3 bulamadım. acaba sorun bende mi.?

[FONT=&quot]
merhabalar

suçluluk duyguları ney için

[/FONT]

Suçluluk Duygularından Kurtul Ney Versiyonunu Bu Linkten Yükleyiniz.Mutlaka link üzerine gelip sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet diyiniz.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/sucluluk%202007%20ney%20hayatimdegisti.com(1).mp3

yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız..

RapidShare Webhosting + Webspace

[FONT=&quot]forumun ana sayfasından linklere ait başlıkları görebilirsin..
HayatimDegisti.Com
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu linkten indirmek istediğin başlığa tıkla.. örneğin ego .. açılan sayfada;
Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu linkten istediğin müzik kategorisini seçerek ilk mesajın içinde yer alan linkleri kullanarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsin..

ilk etapta dinlemeni önerdiğimiz suçluluk ve egoya ait doğa seslerini bu linkten indirebilirsin..
http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar

telkinleri dinlerken incelemen için;
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri
[/FONT]

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri